Astorela
Primećen član
- Poruka
- 872
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ustvari, ako mu se neko ne svidi, nece ni da mu proda....sto je mozda i najbolje resenje
Pre par dana sam dobila musko kuce zlatnog retrivera koje je staro oko 2 i po meseca. Procitala sam kako bi trebala da ga naviknem na jedno mesto i sad nam predstoji ucenje. Mene interesuje da li smem da ga izvodim napolje. Tek danas sam od jednog coveka cula da ne bi trebalo, a mi smo vec bili napolju. :-(
Revakcinacija bi trebala da mu bude 18.1. i ne znam da li treba nesto posebno kuce da se sprema za to. Prilicno sam zabrinuta da nisam nesto pogresno radila, tako da mi je svaki savet dobro dosao.
to je genijalno resenje.ko mu se svidi da,a ko ne proda.bas mu je stalo da dobro udomi stence...
naravno da je ironicno
zamisli taj stav...ispada da je coveku vise stalo da isprazni dzep onima koji mu se ne svidjaju nego da stencima nadje dobrog vlasnika...
mada, moguce da sam ja nesto pogresno shvatila jer vidim da niko drugi nije odreagovao,ali kad sam procitala..ono...vilica mi je pala do poda i pomislih "koji genije"....![]()
naravno da je ironicno
zamisli taj stav...ispada da je coveku vise stalo da isprazni dzep onima koji mu se ne svidjaju nego da stencima nadje dobrog vlasnika...
mada, moguce da sam ja nesto pogresno shvatila jer vidim da niko drugi nije odreagovao,ali kad sam procitala..ono...vilica mi je pala do poda i pomislih "koji genije"....![]()