Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad vi jedete ti budi jaka i ne daj joj hranu.

Znam iz licnog iskustva da je najgore sto mozes da uradis je da je hranis sa stola svojom hranom,tako sam udebljao Asku.

ako joj i dalje dajes sa stola nece posle hteti da jede svoju hranu,zato joj ne daj nista osim te hrane,malo ce da gindja ali ce jesti kad ogladni :D

Ova opaska za hranjenje van predviđenih obroka posebno važi za labradore...jer, bar ovaj moj, uvek ima apetita i ne bira. Zato sam ga lagano navikao na njegove redovne obroke i ne dajemo mu da jede sa nama. Mora da se zna ko je vođa čopora. Kad smo već kod hrane...niko ne pominje da koristi Pedigree hranu. Ja sam svasta probao (od domaće privatne do Hill´s-a) i sad smo na Pedigree hrani. Ne primećujem da je loša, iako...nisam siguran ni u jednu hranu trenutno kod nas. Pozdrav svim ljubiteljima i vlasnicima labradora. Najbolji pas!

Sad joj se nesto vise ne svidjaju granule.Prvo ih je obozavala,a onda odjednom kao da joj se ne svidjaju.Ona ponjusi i ide da se igra sa lopticom.Ali posle ih pojede.Ne znam,mozda je zbog toga sto smo je ugojili.Za 10 dana je nenormalno porasla i naravno izgledala mrsavo,tako da smo joj mi mnooogo pojacali hranu(uglavnom granule jer nemamo vremena da joj kuvamo) i tako se bas ugojila i sad je onako kako treba da bude.Mada,opet mozda joj se vise ne svidjaju granule.Neko mi je rekao da ima da se kupe mlevene pilece kosti,mada po meni to nema neku hranljivu vrednost.Ne znam,to mi je sumnjivo:think:

Nadji pecarose i neka tispreme kedere, mozes zive a mozes da ih kuvas pa sa pirincom das da jede.
Posto je Dunav na kilometar od nas stalno se odrzavaju neka prvenstva u pecanju, ja tako uvek uzmem oko 5kg kedera, pa ih stavim u zamrzivac u porcije( kese za zamrzivac po poola kg) i onda porciju skuvam i pirinac i to Mary zdere.
A to za granule i moja je jedno vreme jela pa nije htele pa proslo leto sam je hranio oko 6:30 ujutru pa kasno uvece zbog vrucine...
vremenom se sredi sve , kada porastu...

igra sa patkom na Dunavu:)

Prilozi

• DSC00015.jpg
    DSC00015.jpg
    39,5 KB · Pregleda: 31
  • DSC00014.jpg
    DSC00014.jpg
    52,2 KB · Pregleda: 34
  • DSC00009.jpg
    DSC00009.jpg
    23 KB · Pregleda: 31
ja sam moga psa pustao sa 3,5 meseca u jezero-e sad drugo je dunav svakako ,ali ako mozete naci neku uvalu sto da ne-al pazite da ga nepustate u neke virove ili tamo gde je brza voda

E i ja sam se to pitala, bojim se da ga Dunav ne povuce, mada cu se toga bojati i kad bude matorko!!! :sad2:

Kod vas je veselo maragogipe, puna kuca pasa i dece, taman fali salas za sve njih.

ALF hvala puno,nadam se da cemo se nekad sresti, da vidim uzivo kako ce Bosko izgledati kao momak ;)

Imam jedno pitanje.Kako da oducim Beu od toga da grize kablove i crevo po dvoristu?Ima njene 2 loptice.Sa jednom se igra,a drugu glodje.Ima i nelu malu debelu letvicu i to glodje i to je ok,ali ona jede crevo.Dosad je pokidala crevo milion puta.A nocas jos jedan dobar deo creva i kabl od pumpe.Sinoc sam ga iskljucila iz struje i sakrila ga ispod pumpe i ona ga ponovo pregirzla.Dobije cusku kad je uhvatim.Ja ne znam samo jos batine jer fuj ne vredi.Ja podignem crevo i ona zna sta je uradila i sakrije se ispod stola.Kopala je pre,ali je prestala,samo joj iz glave ne izlazi to glodjanje.Poludecemo.Skoro svaki dan je setam(ne mogu bas svaki zbog lutalica).Pre sam je bas svaki dan setala,ali sad je ulica puna lutalica.Nekad ni ja sama ne smem da izadjem iz dvorista,a kamoli nju da izvedem.Ako ne mogu da je prosetam,onda joj bacam lopticu dugo,pa onda igramo fudbal,i to dok se ne umori.I ona ponovo po svom.I to nocu pregrize,kad sam ja tu nema ni govora da tako nesto uradi.
ps.maragogipe psi su ti prelepi

Hvala Nina:),sto se tice tvog pitanja oko grickanja raznoraznih stvari evo ovako,nisam pratio od pocetka-ako je Bea mlada misli da ima problema sa desnima -nista uobicajno dok joj rastu zubi-svrbi je-ima kod veterinara mast kojom bi trebala da joj masiras desni.Ukoliko je to prerasla-onda neznam sta bi moglo da bude-jedini metod je onaj sto si verovatno probala znaci FUJ i onda kad pusti das joj neku poslasticu ili njenu igracku.Mnogo je vazno da se ne mesaju komande za istu stvar npr. FUJ i NE. Koristite to odvojeno za razlicite potrebe da ne zbunite psa

Pozdrav,planiram da uzmem stene labradora nasao sam odgajivacnicu u Mionici(kod Valjeva),odgajivac se zove Boris Radovanovic,odgajivacnica je "OD BOKIJA",zna li ko sta o ovoj odgajivacnici.Stenci su od oca Cigo /5/ IINR PRM CAC ostenjen 13.12.2005 i majke Azra /5/ IUO ostenjena 07.12.2005. stenci su ostenjeni 06.05.2009.Zna li ko sta o odagjivacnici i roditeljima stenaca?

Back