Bura Vladimir
Obećava
- Poruka
- 59
Veliko Gradiste 5. jul sudija za VIII grupu Milesevski (Makedonija).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi uzeo sam kera tj nasao...labradora...msm bar bi trebao da bude...tj isti je labrador ali je zlatan....zlatne boje....mislim da ima godinu dana jer se stalo igra....i pametan je....i voli da se mazi i sve....voli vodu,naucen na povodac,reaguje na plac dece tj vidi se da hoce da ih zastiti....sad vas pitam:
1-pogledajte sliku da vidite boju pa mi recite jel labrador
2-sta i koliko hrane treba dnevno da mu dajem?(za sada mu dajem 200g salame,400ml mleka i ciniju hrane za pse)
3-voli vodu tako da je svaki dan tusiram...jel to previse?
4-iako se vidi da je kucni bio koliko i koje vakcine da mu dam?
pozz
ljudi uzeo sam kera tj nasao...labradora...msm bar bi trebao da bude...tj isti je labrador ali je zlatan....zlatne boje....mislim da ima godinu dana jer se stalo igra....i pametan je....i voli da se mazi i sve....voli vodu,naucen na povodac,reaguje na plac dece tj vidi se da hoce da ih zastiti....sad vas pitam:
1-pogledajte sliku da vidite boju pa mi recite jel labrador
2-sta i koliko hrane treba dnevno da mu dajem?(za sada mu dajem 200g salame,400ml mleka i ciniju hrane za pse)
3-voli vodu tako da je svaki dan tusiram...jel to previse?
4-iako se vidi da je kucni bio koliko i koje vakcine da mu dam?
pozz
Pozdrav,planiram da uzmem stene labradora nasao sam odgajivacnicu u Mionici(kod Valjeva),odgajivac se zove Boris Radovanovic,odgajivacnica je "OD BOKIJA",zna li ko sta o ovoj odgajivacnici.Stenci su od oca Cigo /5/ IINR PRM CAC ostenjen 13.12.2005 i majke Azra /5/ IUO ostenjena 07.12.2005. stenci su ostenjeni 06.05.2009.Zna li ko sta o odagjivacnici i roditeljima stenaca?
Hvala na pomoci Luthiena!
Pogledacemo sajtove, hvala za linkove...
Pod razumnom cenom, mislio sam da ne bude bas 500e, kao studentkinja ona ne moze da izdvoji toliki novac samo za kupovinu.
Tih 30e nisu problem, samo nas malo zbunjuje to sto su nam rekli ranije da se papiri dobijaju uz stene, bez ikakvog placanja.
A malo mi je cudno i sto su stenci dosta jeftiniji u odnosu na ostale oglase koje smo gledali. obicno su stenci oko 100-150e a on ih prodaje po 50 (zenke) i 60 (muzjaci).
Digging Will je bio jako dobar pas koliko sam cula, Ares je verovatno Markov (Maresko),a Sokrat od Pegi je sjajan pas koga sam imala prilike videti uzivo. Sad vec u godinama, ali jako lep zuti muzjak.dedovi: digging will- azra
ciko vom falcon forst - aska
pradedovi: hargitavaraljai ed charlie-astra
ares chjscg chscg- doxa
boj - kobra
sokrat od pegi - dea