Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Citao sam pre nego sto sam uzeo Asku da su labradori pametni ali ovo je cudo od kuceta.Znaci za cetiri dana je naucila da dodje na poziv,ime,da sedne i da izadje na terasu u WC.Jel ovo neki fenomen ili su svi ovako pametni?

Ovo predpostavljam vazi i za mog psa - bobtaila....da niko ne sme da ga dodirne pre no opere ruke??
Vec ga je njih 10oro dodirnulo jer je toliko sladak da moraju...:OI
Sta da radim?
Da ga ne izvodimo napolje?
Ima dva meseca.

743px-692235_72242909.jpg

Blago vama... oduvek sam želeo retrivera, ali nikad nisam imao uslova, budući da živim u stanu. :sad: :-( :sad:

I ja zivim u stanu i nije neki problem,Aska grize samo kevinu obucu!Neverovatno ali samo kevine papuce i cipele a druge ne dira :confused:
Mnogo je zivahna i voli da trci,to je jedino problem sad dok ne pocnem da je izvodim.
U vezi toga pitanje:Jel smem da je izvodim sad posle revakcine ili da cekam da primi poslednju u aprilu?

juce sam izveo Asku prvi put,ali sad imam mali problem.Nece ni uz ni niz stepenice!
Valjda ne zna kako da se popne na njih.Kako ugleda stepenice tako pocne da cvili i trazi da je uzmem u narucje.To sad i nije problem ali sta ce biti kad poraste?
Jel neko imao slican problem i kako ste ga resili?

Hvala.
Inace imala je neku alergiju prosle nedelje pa je primala inekcije,ni ja ni vet ne znamo na sta je alergicna,vet sumnja ili na travu ili na hranu.Jel si imala nekih iskustava sa alergijama?

Back