LABELLO

Pre sam najviše volela ono od višnje...a sada sam se vratila na onaj klasični plavi...
Lana M.,preporučujem ti isto klasik,sličan problem sam imala...bolji je i od onog hidratantnog...

A jel neko imao Labello Summer fruits??? Ta je najbolja:) I ona za sunce... mada imam i svetlucave...sve su mi OK! Mogla bih ceo dzeparac potrositi na kupovinu labela...a opet mi ne bilo dosta:))))) Zzop...

Trenutno imam Sweet Melon, Mandarin Vanilla i Nivea od jagode(kupila sam ga u Bugarskoj). Uvek imam po nekoliko komada. Ali Tropical Shake mi je bio najbolji od svih, steta sto ne mogu da ga nadjem nigde(milsim da je on bio samo jednu "sezonu") ali je prelep...
I kad sam imala Tropical Shake(bese to pre oko 3 godine) imala sam i neki zeleni isto od voca(jabuka i ostatak druzine-ali je prvenstveno mirisao na jabuku), e i taj je bio samo jednu "sezonu"...

Bony_90:
Trenutno imam Sweet Melon, Mandarin Vanilla i Nivea od jagode(kupila sam ga u Bugarskoj). Uvek imam po nekoliko komada. Ali Tropical Shake mi je bio najbolji od svih, steta sto ne mogu da ga nadjem nigde(milsim da je on bio samo jednu "sezonu") ali je prelep...
I kad sam imala Tropical Shake(bese to pre oko 3 godine) imala sam i neki zeleni isto od voca(jabuka i ostatak druzine-ali je prvenstveno mirisao na jabuku), e i taj je bio samo jednu "sezonu"...
Sweet Melon je prelepog mirisa, a i ukus mu nije los

Sasha85:
Meni se mnogo svidja pearl&shine... ali... to mi je baksuz labello... Do sad sam 2 izgubila...
Najvise mi se svidja milk&honey,juice... Moze da prodje i ovo novo Summer... Kako vec...
A za ostala labella koje ste vi nabrojile... Ovde ih jos uvek nema... :(

I ja sam izgubila 2 pearl&shine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hehe :smile:
Inace sva ta labela su gorka i onda su neprakticna za ljubljenje i tako to... :smile:
Al ima jedno koje je slatko LABELLO Mandarina i vanila...
E to se zove extra stvar verujte mi na rec...
Inace obozavam i ta exoticna ali kao sto rekoh gorko!!!!

Back