LABELLO

velvet rose mi je najgori koji je ikada napravljen (tu spada i onaj pearl&shine),sweet melon mi je bas lep, trenutno ga koristim. onaj od vanile i manarine isto nije los....

Shta cje ti toliko? :?
@emilya: pearl&shine... katastrofa...... a vanilu i mandarinu sam qpila u neko daaaavno doba, pitala dechka koje mu je omiljeno vocje i on rekao mandarina.. ooOops

sara!:
hydro care,velvet rose i sweet melon trenutno koristim...a najvise sam volela tropical shake i juicy fantasy,ali ih vise nema:( :( :(

Zbilja, i ja sam primetila da ih vec odavno nema, ali nisam pridavala mnogo paznje tome, sve mislim nabavice ih opet... Dou :-(

Ja sam imala sve moguce vrste i ukuse... Trenutno imam rozi Caregloss & shine, super je, i ono od dinje, i rosal od limuna-ta tri redovno koristim u poslednje vreme, a ostali su na cekanju... :-)

Jel ima neko Labello vitamin power, mislim da se tako nekako zove, u maloj zutoj tubici? Ja sam ga jako davno nabavila, nemam pojma gde, a nisam cula da ga iko drugi spominje...

Alexx:
Mislim da mi treba Labello... ima neki muški ili je to chix only i šta bi mi preporučili... samo da nije neki s ukusom... jagode ili maline ili bilo kakvo jagodičasto voće

Hm..mozes kupiti ono obichno - Classic,ili mozda Hydrocare(sad ga reklamiraju),Sensitive( mirishe na kamilicu),ili Med Protection...
Ima ih josh,ali ova su najbolja ;)

evo da znash kako izgledaju:

CLASSIC
img2278.jpg

HYDRO CARE

sticklabello0nb.jpg

SENSITIVE

0b28fe444a706daccbfcc7b83deb1c84.jpg

MED REPAIR

Toliko o mom interesovanju za taj Labello :)
Ipak ću ondak taj vodeni.. ipak se zimi meni usne najviše suše... :P
Osim ako ti sofili nemaš neki aromatizovani na umu koji bi dobro ležao :lol:

meni se gade ti slatkasti ukusi, ne znam zasto.... volim ove bezmirisne :P ili milk'n'honey....
jel i vama ostane budjav ukus u ustima kad stavite labello?
bljak.
ali prosto sam stvorila naviku da mackam labelo stalno.
na casu kad krenem da stavljam redovno se desava da se zamislim nesto, i onda 10 minuta mazem labello a da nisam svesna uopste! :lol:

Back