LABELLO

Labelo u belom pakovanju, piše na njemu da je medicinsko, ne ostavlja boju, nema miris, nema ukus, ali me je spasilo prošle zime na Kopaoniku! Sada mi je stalno u džepu!

To je med repair ...slazhem se da je super... uh,sad ste me podsetili na njega...mislim da sam upravo shvatila da sam ga izgubila.. :(
Juche sam kupila Rosal Shine (prvi put neshto shto nije labello ..mislim,prvi put neshto od rosala...) pa cemo da vidimo..za sada mi se chini da je ok...i mirishe prelepo :)

uh ja sam imala taj rosal shine i nesto mi se nije svideo miris,ali je dobar za usne.

sad imam rosal milk and honey,taj je dobar isto...inace mi se svidjaju rosalova labela (ne znam kako drugacije da ga nazovem) osim coco shine ili tako nesto.lepo mirise,ali se lose razmazuje i usta su nekako bela...sva ostala su mi bas super jer su masniji od obicnih labella a meni se usne jako suse...

I meni se chini da je masniji... ali ne volim miris meda i mleka..ni na usnama, ni na telu... nekako mi izaziva muchninu.... najvishe mi je do sada odgovarao onaj od mandarine i vanile.... ali ni sa chim ne treba preterivati... potroshila sam ga i necu ga ponovo kupiti..ne zhelim da mi se smuchi.. :lol:

Banshee:
sad imam rosal milk and honey,taj je dobar isto...inace mi se svidjaju rosalova labela (ne znam kako drugacije da ga nazovem) osim coco shine ili tako nesto.lepo mirise,ali se lose razmazuje i usta su nekako bela...sva ostala su mi bas super jer su masniji od obicnih labella a meni se usne jako suse...
Jaooo, uzhasan je... to je moj prvi rosal koji sam imala... katastrofa je. Podsecja me na labello pearl&shine koji mi se takodje ne svidja... belo, rozo, shljokice... bljax. Sad koristim labello od kamilice i rosal sensitive, ovaj drugi je bolji... Inache, naaajbolji mi je bio rosal mentol, ili tako neshto... mislim da se vishe ne proizvodi :( hladio je usne... exxxtra.

meni se ogadio rosal zbog onog disco queen, sa groznim, groznim sljokicama.
bljaks.
juce kupih labello classic, svidja mi se.
imala sam med protection ali sam ga dala drugarici jer mi nije nesto.
mmm cokolada.mmmm..... pojela bih to labello....

Back