sensimilija
Domaćin
- Poruka
- 3.357
Pa iskreno, nisam bas mnogo mozgala, ocekivala sam da ce se javiti neko od dobrovoljaca 
Salim se, evo pre nekoliko dana imala sam prilike da posetim atelje jednog naseg vajara i da u obliznjoj galeriji vidim veliki broj njegovih dela.. U svojoj 83. godini i dalje je vrlo aktivan i izuzetan je i prijatan sagovornik
evo nekoliko njegovih radova iz razlicitih perioda

Inace, rodjen je u selu Sevcu, na padinama Sar-planine, a sve do 1995. predavao je na Akademiji umetnosti u Pristini, odsek vajarstvo. Takodje, bavio se likovnom kritikom, pise studije o skulpturi, pripovetke...
nadam se da nije mnooogoo tesko

Salim se, evo pre nekoliko dana imala sam prilike da posetim atelje jednog naseg vajara i da u obliznjoj galeriji vidim veliki broj njegovih dela.. U svojoj 83. godini i dalje je vrlo aktivan i izuzetan je i prijatan sagovornik

evo nekoliko njegovih radova iz razlicitih perioda

Inace, rodjen je u selu Sevcu, na padinama Sar-planine, a sve do 1995. predavao je na Akademiji umetnosti u Pristini, odsek vajarstvo. Takodje, bavio se likovnom kritikom, pise studije o skulpturi, pripovetke...
nadam se da nije mnooogoo tesko

omisljam da je spot Nika Kejva za pesmu Wild rose proistekao iz ove slikehttp://1.***************/_vAMzl0q8B2w/THVNelLr5tI/AAAAAAAAAJA/JdC-kq8YKyo/s1600/Ophelia,+1852.jpeg