Kvazimodo vs zver

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vash konachan odgovor je:

• Lepo zlo

• Ruzno dobro

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
a jel ta lepota isto ona koja je prolazna? i, ako jeste, jel i zlo isto tako prolazno? il', posto kazu da ruznoca nije prolazna, hoce li da prodje to 'dobro' u osobi koja je ruzna i koja se po tome razlikuje od osobe koja je lepa a zla? ja bi', ako vec moram da biram, izabrao kombinuaciju... lepa a dobra...

ma imala sam lepo, i dana danas najlepsi covek koga sam videla....i provedoh s njim 10 godina...i sta da kazem, i dalje je lep ali brate, isprazan...ajd sa 20 da padam samo na finocu i lepotu....malko sam promenila plocu i sad padam na muvanje :) ali dobro skrojeno :D.....

Vecina opciju lep a zao bira da bi ibegla komentate tipa : Kako se folirate, i sta je znam vec.

A iskreno se nadam da im um, duse, telesa i sve ostalo materijalno i manje materijalno nije toliko izopaceno

potpis: ruzna i dobra!

Vecina opciju lep a zao bira da bi ibegla komentate tipa : Kako se folirate, i sta je znam vec.

A iskreno se nadam da im um, duse, telesa i sve ostalo materijalno i manje materijalno nije toliko izopaceno

potpis: ruzna i dobra!

u pravu si... mada sam ja tu opciju izabrala vishe iz zezanja jer ne mogu ovakvu temu da shvatim ozbiljno... posebno onaj deo "a fizichki vam je odvratan"... mislim, ajte ljudi ko moze biti sa onim ko vam je fizichki odvratan... druga je stvar zashto koga dozivljavamo ruznim ili lepim... lichno ne spadam u one koji se primaju na "lepotu" i imam obichaj da je vidim tamo gde je drugi ne vide...

u pravu si... mada sam ja tu opciju izabrala vishe iz zezanja jer ne mogu ovakvu temu da shvatim ozbiljno... posebno onaj deo "a fizichki vam je odvratan"... mislim, ajte ljudi ko moze biti sa onim ko vam je fizichki odvratan... druga je stvar zashto koga dozivljavamo ruznim ili lepim... lichno ne spadam u one koji se primaju na "lepotu" i imam obichaj da je vidim tamo gde je drugi ne vide...

moze da te privuce i neko ko nije lep....ako ima i druge kvalitete....cak i vise, mozes da otkacis na njega pa da se svi pitaju koji ti je kad si sa njim :mrgreen:.....

moze da te privuce i neko ko nije lep....ako ima i druge kvalitete....cak i vise, mozes da otkacis na njega pa da se svi pitaju koji ti je kad si sa njim :mrgreen:.....

naravno,ali on ti onda nije fizicki odvratan kako je opisano u uvodnom postu....on jeste neprivlacan okolini ali tebi je sasvim privlacan...imam drugaricu koja je mnogo lepa(glupo zvuci ali je stvarno preslatka), ali je ceo zivot sa nekim ruznim muskracima, ruznim okolini, pa i meni,i kada razgovrama sa njom o tome shvatim koliko su njoj oni privlacni...tako da mi je skroz bzv taj deo o odvratnosti...kako da budem sa nekim ko mi je u bilo kom pogledu odvratan :S

postoje lepi i dobri i roožni i zli........nema kombinacije između.....sigooran sam......mismim...ne pričam sad o antičkom idealu lepote...nego o ljoodskoj lepoti.......možda me život demantooje...al soomnjam..

Postoje ljudi koji su esencija zla,recimo-Staljin.
Ima fotke njegove na netu pa pogledaj josh od malena fotke...kada se zadubish u te ochi moze da se vidi kako apsolutna tama zlo i pakao izbija iz njih.A on je samo najpoznatiji primer.Zlo je svuda oko nas.

Da mozete da birate samo izmedju ova dva shta bi ste izabrali?

1)Lep/lepa,fizichki znachi savrshen/ena ko iz vashih snova pa i vishe ali najvece moguce djubre od choveka,zlo. ili
2)Ruzan/na,pravi gabor ali dobar/ra u dushi,bash vam prija s tom osobom bla bla samo shto vam je fizichki odvratna?
Znachi nema jok ili neshto 3. bio/la bih sama,meni kad se dopadne kao osoba dopadne se i fizichki bla bla....ako je to zaobidjite,samo dva od ponudjenog.

ne volim ultimatume, ne bih ništa od ponuđenog
i jedno pitanje, kako ti može bash prijati neka osoba, a da ti je istovremeno fizichki odvratna????

mislim da ipak preterujes... slazem se sa tim da ljudi mogu da budu kvarni... losi... pakosni... al' ja ne videh jos nikoga ko je stvarno zao... al' strasno zvuci kad procitas post... kao... ljudi, stize zlo... kazem vam... bez'mo u brda... i onda jedan svestenik ostane da se bori protiv zla svojom verom i cistotom... i, eventualno, jos jedna mala grupa entuzijasta sa njim... crnac tu svakako prvi gine...

Back