Kvazimodo vs zver

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vash konachan odgovor je:

• Lepo zlo

• Ruzno dobro

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da mozete da birate samo izmedju ova dva shta bi ste izabrali?

1)Lep/lepa,fizichki znachi savrshen/ena ko iz vashih snova pa i vishe ali najvece moguce djubre od choveka,zlo. ili
2)Ruzan/na,pravi gabor ali dobar/ra u dushi,bash vam prija s tom osobom bla bla samo shto vam je fizichki odvratna?

Znachi nema jok ili neshto 3. bio/la bih sama,meni kad se dopadne kao osoba dopadne se i fizichki bla bla....ako je to zaobidjite,samo dva od ponudjenog.

Ruzan,fizicki savrsen,djubre u dusi...

Mene "Covek slon" rasplace do bola, svaki put. Znaci, drugo. A i zver je bila ruzna u bajci "Lepotica i zver" i tako...:P

Koliko bi dugo izdrzala sa ovakvim DOBRICOM...?

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    35,6 KB · Pregleda: 6
Аха... боље би било да је ставио Човек-слон vs. Доријан Греј, било би тачније. :)

Bas tako i ja bih izabrala coveka slona.

Koliko bi dugo izdrzala sa ovakvim DOBRICOM...?

Otkud ti znas da je on dobrica? Plemeniti duh se vidi i na licu ruznih, a kod ovog se to ne vidi, ovaj je primitivac neki na najnizoj lestvici bivstvovanja. Ili si ti mislio da je lako biti dobar, ali ne radi se samo o dobroti, nego o plemenitom duhu u cijem prisustvu je meni lepo. Meni nije dovoljno da je covek dobar da mi bude lepo u njegovom drustvu, mora da bude i plemenit i da se radi o jednom uzvisenom bicu. :P

Sta cemo izabrati zavisi od toga da li biramo nekog za jednu noc ili za ceo zivot. To je jasno.
Fizicku lepotu imamo i kod onih gipsanih figura u apoteci pa opet, da ih imamo u stanu, ne bi nam ispunjavale zivot.

proshlo je dosta godina od tad...na zadnjem spratu instituta za majku i dete je zzivelo dete-slon...nisam ga videla, vech kod petog sprata sa opekotinama mi je bilo loshe...videla sam sliku...roditelji su ga "zaboravili" u bolnici...ne verujem da je josh zzivo...:-|

Ne znam...bilo mi je strashnije shto su ga roditelji odbacili jer nisu bili dorasli tome da se brinu o njemu nego shto je bilo unakazzeno...da je moje dete ja bih ga volela i da izgleda kao truli kupus...
dete nije bilo zaostalo pa da ne zna shta se dogadja..ili da ne osecha...

Back