kvarnjak

z:hm: dosao mi kolega u kancelariju i zazvoni mu telefon....i on ti sluzbeno raspreda predamnom i za oto vreme me bar 5 puta pipnuo, te za rame, te pomilovao po obrazu, te po kosi....missim, sve bezazleno ali ja mrzim, ali mrzim pipkanje.....:deda:....i sta da mu uradim sledeci put???

....mislila sam da upotrebim neku djiudjica odbranu.....el dobra tactika??? :znamiguje:

pa sta sledeci put,sto nisi odreagovala odmah?ako si samo odcutala,dala si mu zeleno svetlo.sad drugi put kad dobije sljagu ima da se zbuni,bice sta je ovoj malo oce,malo nece...
to u startu se izmaknes ili ustanes od stola ili lepo kazes,nemoj,ja to ne volim

z:hm: dosao mi kolega u kancelariju i zazvoni mu telefon....i on ti sluzbeno raspreda predamnom i za oto vreme me bar 5 puta pipnuo, te za rame, te pomilovao po obrazu, te po kosi....missim, sve bezazleno ali ja mrzim, ali mrzim pipkanje.....:deda:....i sta da mu uradim sledeci put???

....mislila sam da upotrebim neku djiudjica odbranu.....el dobra tactika??? :znamiguje:

zasto se ove stvari nikad ne dogadjaju nekoj normalnoj osobi?

Ma ne..uzmi jednu bananu i stavi u gacice..

I on sledeceg puta kada pocne da te pipa..daj mu da te pipne za picu..slobodno ..ahaha

Kada oseti sta tamo krijes ..on ce te pitati a sta ti je to ..ti mu reci " Digo mi se na tebe kretenu jedan..naguzi se da te opalim"

lool ...i resices stvar xDDD

Zvekni ga štiklom
u cevanicu !!!

Ili ga pozovi u VC..tamo na poslu ..i uzmi jednu flasu plasticnu i probusi je nozem i napravi prskalicu ...

Kada on dodje za tobom u VC...a ti se pravi da pisas stojeci ..ahahah

Pobecice iz firme ..a ne od tebe.... loool ahahah

Ti stalno postavljas ove izazovne teme...a posle se cudis kada te neko pipka .. lol :)

Ja bi te kresao na radnom stolu pred svima..kada bi me izazivala kao tog tipa lol

On je neki ili Gay ili mu se slabo dize ;)) hehe

Prijavi ga nadležnima...njegovoj ženi npr.

Back