Kvalifikacije za SP 2010 Juzna Afrika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi smo jedan prosecna ekipa sa dobrim trenerom.
Nemamo ekstra zvezda sto je dobro.

Nisam vas baš gledo prije, ali protiv Rumunja sam gledao...čini mi se da Antić izvlači maksimum iz ove ekipe, koristi vaše jake strane, a to je čvrsta obrana, agresivna igra i odličan prekid. U sredini nemate veznjaka koji je u stanju dirigirati igrom pa svjesno prepuštate sredinu suparniku, a udarate polukontrama preko Krasića i Jovanovića i dugim loptama na Žigića...takav neki dojam imam, ali nisam dovoljno gledo pa ne znam jel to baš tako.

Mi imamo igru i takve igrače, ali smo ovaj ciklus nekako mekani, sa dosta fizički inferiornih igrača...ipak su Šimić i R. Kovač u vrhunskoj formi bili brzi i moćni, naročito u startu na prvu loptu, trenutno nemamo takvih...N.Kovač je bio hrabro srce, čim ga vidiš kad pjeva himnu znaš da će jest travu, teško ga je nadomjestiti u psihološkom smislu...

U sredini nemate veznjaka koji je u stanju dirigirati igrom pa svjesno prepuštate sredinu suparniku, a udarate polukontrama preko Krasića i Jovanovića i dugim loptama na Žigića...takav neki dojam imam, ali nisam dovoljno gledo pa ne znam jel to baš tako.

Baš naprotiv. Imamo Stankovića koji od Antićevog dolaska odlično kreira igru.

Ono što nemamo je neka podrška Stankoviću na sredini. Ne može on sam da igra vezni red.

Krenulo se sa onim Milijašem kojeg kritikovasmo na onoj drugoj temi, pa je tu Kuzmanović, koji protiv Rumuna odigra celu, pa je tu Kačar, a verujem da će i onog blentavog Smiljanića uskoro prebaciti iz mlade reprezentacije.

Ima ih još, al' niko dovoljno dobar.

Baš naprotiv. Imamo Stankovića koji od Antićevog dolaska odlično kreira igru.

Ono što nemamo je neka podrška Stankoviću na sredini. Ne može on sam da igra vezni red.

Krenulo se sa onim Milijašem kojeg kritikovasmo na onoj drugoj temi, pa je tu Kuzmanović, koji protiv Rumuna odigra celu, pa je tu Kačar, a verujem da će i onog blentavog Smiljanića uskoro prebaciti iz mlade reprezentacije.

Ima ih još, al' niko dovoljno dobar.

Milijas je igrao protiv Rumuna
treba Kacar da igra, najbrzi je sa sjanim osecajem za prostor
a video sam da si ispljuvao Smiljanica, nije on toliko los, za razliku od onog Kovacevica, on bar ima pas, a brzi je od Milijasa, uz Stankovica bi sigurno igrao sigurnije
ali moj prvi izbor je Kacar

Pardon, na Šveđane sam mislio, nego se zbunih na trenutak pošto su mladi igrali protiv Rumuna. Protiv Šveđana je Kuzma odigrao celu.

Kačar i meni deluje kao najbolji od pomenutih, ali istinski najbolja varijanta bi jednostavno morao biti Igor Duljaj. Ko god je pratio igre reprezentacije u poslednjih par godina, složiće se sa mnom.
I pre nego što se neko zajebe - ne, nije on mator. Ima 29 godina, što znači da mu je ovo praktično zenit karijere. A i on spada u tip igrača koji će verovatno biti ovakav, ako ne i bolji, i sa 35.

Nenad Kovačević? Jeste, slab je i on, mada bih opet rekao da je nešto bolji od Smiljanića. Upravo kad je dodavanje lopte u pitanju, Smiljanić je sad protiv Rumuna bio očajan.
Mislim da je to u vezi sa kapitenskom trakom. On je više trkački tip igrača, fajter, a čim je dobio kapitensku traku, odmah je utripovao da je na njemu da elegantno kreira igru, k'o Zidan. Slično je bilo i sa Stankovićem. Čim je postao kapiten pre nekih par godina, i on se sa tipičnog borca, prešaltovao na elegantnog plejmejkera, u čemu je uglavnom bio jako loš sve do dolaska Antića. Mislim da kapitenska traka dosta loše utiče na igrača koji je dobije, ukoliko taj igrač ne zna da se nosi sa njom. Moguće da je to do iskustva, odnosno nedostatka istog.

Milijas je igrao protiv Rumuna
treba Kacar da igra, najbrzi je sa sjanim osecajem za prostor
a video sam da si ispljuvao Smiljanica, nije on toliko los, za razliku od onog Kovacevica, on bar ima pas, a brzi je od Milijasa, uz Stankovica bi sigurno igrao sigurnije
ali moj prvi izbor je Kacar

Kacar je ubica.Jedan od najkompletnijih igraca,koje smo "izbacili" u poslednjih par godina:super::worth:

Možda bih i ja volio Rumune u Južnoj Africi no Srbe, ali kodeks i kučno vaspitanje mi nedozvoljavaju da kažem ".ebo im Radomir Antić mater".

643109.gif

Uoči Ukrajine situacija među hrvatskim igračima je dosta loša. Nakon otkaza Laudrupu, Pletikosa je preselio na klupu Spartaka isto vrijedi i za Rakitića u Schalkeu, danas se Kranjčar teže ozlijedio, vjerojatno neće igrat, Dudu se ne uspijeva nametnuti Wengeru sad kad su mu svi napadači zdravi, Olić i Petrić ne igraju dobro ko u jesen....loše loše....:think::thumbdown:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back