- Poruka
- 5.822
inace Argentina izgubila 6-1..gde im je mozak?hahaha..iz Juzne Amerike zelim plasman Urugvaja na SP
Mora da je maradona vukao linije dok je pravio taktiku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
inace Argentina izgubila 6-1..gde im je mozak?hahaha..iz Juzne Amerike zelim plasman Urugvaja na SP
Mi smo jedan prosecna ekipa sa dobrim trenerom.
Nemamo ekstra zvezda sto je dobro.
U sredini nemate veznjaka koji je u stanju dirigirati igrom pa svjesno prepuštate sredinu suparniku, a udarate polukontrama preko Krasića i Jovanovića i dugim loptama na Žigića...takav neki dojam imam, ali nisam dovoljno gledo pa ne znam jel to baš tako.
Možda bih i ja volio Rumune u Južnoj Africi no Srbe, ali kodeks i kučno vaspitanje mi nedozvoljavaju da kažem ".ebo im Radomir Antić mater".nije da ja nevolim Bosnu,nego sam hteo gledati Turke na SP..i nadam se da ce Turci biti drugi,ima jos vremena a Bosanci moraju jos igrati sa Spanijom a Turci sa Estonijom i slabijima a to je +
Baš naprotiv. Imamo Stankovića koji od Antićevog dolaska odlično kreira igru.
Ono što nemamo je neka podrška Stankoviću na sredini. Ne može on sam da igra vezni red.
Krenulo se sa onim Milijašem kojeg kritikovasmo na onoj drugoj temi, pa je tu Kuzmanović, koji protiv Rumuna odigra celu, pa je tu Kačar, a verujem da će i onog blentavog Smiljanića uskoro prebaciti iz mlade reprezentacije.
Ima ih još, al' niko dovoljno dobar.
Milijas je igrao protiv Rumuna
treba Kacar da igra, najbrzi je sa sjanim osecajem za prostor
a video sam da si ispljuvao Smiljanica, nije on toliko los, za razliku od onog Kovacevica, on bar ima pas, a brzi je od Milijasa, uz Stankovica bi sigurno igrao sigurnije
ali moj prvi izbor je Kacar
Na kojoj tacno poziciji igra sulejmani?
Možda bih i ja volio Rumune u Južnoj Africi no Srbe, ali kodeks i kučno vaspitanje mi nedozvoljavaju da kažem ".ebo im Radomir Antić mater".
Možda bih i ja volio Rumune u Južnoj Africi no Srbe, ali kodeks i kučno vaspitanje mi nedozvoljavaju da kažem ".ebo im Radomir Antić mater".
cccccccccccccccc