SpliffFromHell
Ističe se
- Poruka
- 2.890
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj nesa je moron ...
Ma kontam da treba u prvih pola sata, da ih iznapadamo, ako ne damo onda gol, cao, gotovo, branimo se do kraja tekme i cekamo priliku iz kontri![]()
kakav Olembe??ko je taj??Evo da se i ja uključim, kad se i mi već pokušavamo ugurat na prvenstvo...glavni dvoboji u lipnju Ukrajina i kraj kolovoza 2 tekme s Bjelorusijom.
Cilj je naravno to sve dobit i osigurat drugo mjesto (vjerujem da Englezi neće propustit ovu priliku), a u dodatnim možemo dobit svakog....
Bitno je da je Dudu natrag u kadru, kad prođe ljetne pripreme bit će ponovo zvijer, Olembe seli u Bayern, Modrić i Ćorluka ulovili dobru formu, jedino me Rakitić brine igra loše u Schalkeu cijelu sezonu...Kranjčar, Šimunić, Srna i društvo standardno ponajbolji u svojim klubovima...jaki smo, valjda nećemo negdje ozbiljno zayebat, a ždrijeb za dodatne je 50/50 da dobro prođeš...kad malo bolje razmislim mogli bi s vama bacit majstoricu, to bi bio krš, lom, kaos...
...Yebote kad bi ludi Olić udario na još luđeg Vidića kosti bi pucale
![]()
kakav Olembe??ko je taj??![]()
aha..nisam znao da mu je to nadimakOlić, Olembe, Forest Gump, Ola pa ti biraj...uglavnom riječ je o čovjeku koji u punom šprintu pretrči 3 kilometra po tekmi
![]()
sad cemo videti dal je ono od jesenas samo privremeni bljesak ili smo stvarno jak tim
mislis prvo poluvreme Ziga pa Narkic, u drugom Kacar i Lane i kraj
mi srecni i zadovoljni, na tren zaboravili novi porez
a ako puknemo odmah demonstracije i rusimo vladu
ja bash tipujem 3+
2+ pp
Shibamo kao zmajevi
moja druga prognoza 2+ 2pp
JAO KAKVA PROGNOZA
Al sam pogodio, ocu sad da mi svi date reputaciju![]()