Kvalifikacije za SP 2010 Juzna Afrika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo da se i ja uključim, kad se i mi već pokušavamo ugurat na prvenstvo;)...glavni dvoboji u lipnju Ukrajina i kraj kolovoza 2 tekme s Bjelorusijom.
Cilj je naravno to sve dobit i osigurat drugo mjesto (vjerujem da Englezi neće propustit ovu priliku), a u dodatnim možemo dobit svakog....:per:
Bitno je da je Dudu natrag u kadru, kad prođe ljetne pripreme bit će ponovo zvijer, Olembe seli u Bayern, Modrić i Ćorluka ulovili dobru formu, jedino me Rakitić brine igra loše u Schalkeu cijelu sezonu:think:...Kranjčar, Šimunić, Srna i društvo standardno ponajbolji u svojim klubovima...jaki smo, valjda nećemo negdje ozbiljno zayebat, a ždrijeb za dodatne je 50/50 da dobro prođeš...kad malo bolje razmislim mogli bi s vama bacit majstoricu, to bi bio krš, lom, kaos...:bye::klap:...Yebote kad bi ludi Olić udario na još luđeg Vidića kosti bi pucale:eek::lol:

Evo da se i ja uključim, kad se i mi već pokušavamo ugurat na prvenstvo;)...glavni dvoboji u lipnju Ukrajina i kraj kolovoza 2 tekme s Bjelorusijom.
Cilj je naravno to sve dobit i osigurat drugo mjesto (vjerujem da Englezi neće propustit ovu priliku), a u dodatnim možemo dobit svakog....:per:
Bitno je da je Dudu natrag u kadru, kad prođe ljetne pripreme bit će ponovo zvijer, Olembe seli u Bayern, Modrić i Ćorluka ulovili dobru formu, jedino me Rakitić brine igra loše u Schalkeu cijelu sezonu:think:...Kranjčar, Šimunić, Srna i društvo standardno ponajbolji u svojim klubovima...jaki smo, valjda nećemo negdje ozbiljno zayebat, a ždrijeb za dodatne je 50/50 da dobro prođeš...kad malo bolje razmislim mogli bi s vama bacit majstoricu, to bi bio krš, lom, kaos...:bye::klap:...Yebote kad bi ludi Olić udario na još luđeg Vidića kosti bi pucale:eek::lol:
kakav Olembe??ko je taj??:neutral:

Ljudi,

jos uvek mozete da se prijavite i idete na utakmicu Rumunija - Srbija (28.03.2009.)!!!

Pogledajte program na sajtu:
http://www.karpati.co.rs/yellow.php?s=152&u=151

,a za rezervaciju pozovite 021/466-940!!!

Dobra stvar je sto ne treba da se salju pasosi za NS, vec se samo izdiktiraju podaci iz pasosa preko telefona. Mozete se prijaviti do srede (26.03.), a koliko sam ja upoznat, osate agencije su vec odavno prestale sa prijavama za ovaj put. Pozurite!

Vidimo se na utakmisi.
Srbija!!!

Mutu za B92: Biće teško sa Srbijom

Beta/APCentarfor reprezentacije Rumunije Adrijan Mutu izjavio je pred kvalifikacioni meč u Konstanci da izuzetno ceni srpske fudbalere.

"Srbija ima odličan tim, možda i najjači u našoj grupi", izjavio je Mutu za B92 i dodao da se najviše plaši saigrača iz Fjorentine, Zdravka Kuzmanovića. "Srbija ima dosta dobrih igrača. Znam Kuzmanovića, nadam se da neće igrati, jer je odličan."

Mutu kaže da u subotnjem meču u Konstanci ne očekuje iznenađenja i da odlično poznaje tim Srbije.

"Očekujem uobičajenu igru Srbije, dobro smo ih proučili i znamo šta umeju. Biće teško, ali nadam se da ćemo pobediti."

Napadač Fjorentine kaže da je svestan da bi meč sa Srbijom mogao da označi kraj puta za celu generaciju rumunskih fudbalera, na čelu sa njim, ali da se nada da se to ipak neće desiti. – "Upravo zato je meč važan za nas. Nadam se da ovo neće biti kraj."

Selektor Rumunije Viktor Picurka ima nekoliko povređenih igrača pred meč sa Srbijom. Među onima koji su lakše povređeni je i Mutu, koji međutim kaže da je spreman.

"Dobro se osećam. Spremao sam se za ovaj meč."

Meč Rumunija – Srbija na programu je u subotu od 19 i 45. Srbija je trenutno na čelu kvalifikacione grupe 7, dok Rumunija ima čak 5 bodova manje, ali i meč više.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back