prison break #1
Zainteresovan član
- Poruka
- 234
opet se slazem sa tobomposto ih trenira Keiros sanse da se plasiraju su im minimalne

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet se slazem sa tobomposto ih trenira Keiros sanse da se plasiraju su im minimalne
E a[ nek si mu rekao!! Sad se mnooogo bolje osjeća!!!opet se slazem sa tobom![]()
Istini za volju, zadnjih godina smo igrali tako dobro da sam sticao utisak da je na suparničkoj strani redovno najbolja reprezentacija!!! Bilo da je riječ o Argentini, Azarbejdžanu, ili nekom njima sličnom jebivjetristanu!!!Naši igraju protiv najjačih Reprezentacija
Naši igraju protiv najjačih Reprezentacija
Šta mislite da će biti večaras Srbija-Švedska?
Ja tipujem na 2:0 za domaćina, ili ti NAS!
ova Bolivija tuce Argentinu 5-1..eee Maradona sine,jos pasulja..
..Severna Irska i Slovacka sve blize SP(muka mi je..ma gde ce oni..nemaju pojma..)..najvise sam zeleo Turke da gledam na Sp 2010 a BiH im sada bezi mozda i nedostizna 4 boda..jeb*o ih Ciro Blazevic
..Madjari i Danci odneli pobede,Portugal papa se pozdravlja od mondijala,ali nisam ni odusevljen informacijom da Madjari se bore za prvo mesto..
..Francuzi se sada nadaju SP jel su drugi,ali nemaju pojma
..Srbija-Svedska 2-0
![]()
govoris za madjare da ce biti 4-ti?Turci su zakon..p.s pa hteo sam iznenadjenja ali bilo ko da ode iz grupe Irska,Slovacka,Slovenija,Poljska mi se nebi svidelo,jer su oni samo"jad"i srecom se utrefila ova mnogo laka grupa(pod laka mislim nekoliko slabijih timova)Oni završavaju četvrti u grupi garant.... a Turke ja više ne želim gledat ni da mi poklone nose
![]()
inace Argentina izgubila 6-1..gde im je mozak?hahaha..iz Juzne Amerike zelim plasman Urugvaja na SP
inace Argentina izgubila 6-1..gde im je mozak?hahaha..iz Juzne Amerike zelim plasman Urugvaja na SP
Moj susjed po mjestu rođenja Ćiro je legeda nogometa ne eX JU prostoru zeznuo je Belgiju zeznut će Tursku, a ti nastavi psovat.ova Bolivija tuce Argentinu 5-1..eee Maradona sine,jos pasulja..
..Severna Irska i Slovacka sve blize SP(muka mi je..ma gde ce oni..nemaju pojma..)..najvise sam zeleo Turke da gledam na Sp 2010 a BiH im sada bezi mozda i nedostizna 4 boda..jeb*o ih Ciro Blazevic
..Madjari i Danci odneli pobede,Portugal papa se pozdravlja od mondijala,ali nisam ni odusevljen informacijom da Madjari se bore za prvo mesto..
..Francuzi se sada nadaju SP jel su drugi,ali nemaju pojma
..Srbija-Svedska 2-0
![]()
nije da ja nevolim Bosnu,nego sam hteo gledati Turke na SP..i nadam se da ce Turci biti drugi,ima jos vremena a Bosanci moraju jos igrati sa Spanijom a Turci sa Estonijom i slabijima a to je +Moj susjed po mjestu rođenja Ćiro je legeda nogometa ne eX JU prostoru zeznuo je Belgiju zeznut će Tursku, a ti nastavi psovat.
To si dobro reko... Antić je sjajan stručnjak i verujem da može da nas odvede u Južnu Afriku. Razbili bismo dva malera:
- najzad bismo uspeli da vežemo dva prvenstva zaredom još od Čilea 1962. (tada smo vezali četiri),
- prvi put posle pomenute 1962. bismo se plasirali na neko vanevropsko svetsko prvenstvo.
A ovo što kažeš da nemamo ekstra zvezda... pa ne znam baš, Vidić se opasno približio tom statusu.![]()
Ma ko pušta ove Andorce u kvalifikacije???Teren očajan, kradu vrijeme od prve minute, valjaju se čim ih neko pogleda, stalno s.e.r.u sucu koji im je sve sviro...sramota...veća sramota su samo ovi debili sa bakljama...
Car Zg:Handanovič - Srna, Vidić, Šimunić, Dragutinović - Stanković, Modrić - Džeko, Pandev, Vučinić - Eduardo...evo šta je izabro jedan engleski novinar...zayebana ekipa skro![]()