Kvalifikacije za SP 2010 Juzna Afrika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledajte šta (ci)Ganci pišu :rotf::rotf::rotf:
http://www.ghanaweb.com/GhanaHomePage/SportsArchive/artikel.php?ID=172926&comment=5319081#com

QUICK, Ghana, don't be fools! CHANGE YOUR COACH NOW!

He has already indicated his allegiance to his home country, Serbia, by stating yesterday that he would not like Ghana to face his home country.

After all, which Serbian would want to be held responsible for Serbia's exit at her very first world cup? Would he even be able to go back home? Those people are warlike, and he knows his life would be in danger afterwards.

Mark my words, there will be immense pressure on him to reveal the Ghana tactics and throw the match in favour of Serbia. Failing that, he can easily engineer the other Ghana games for low points, in order to give Serbia a better chance of qualifying.

Ghanaians are fools, if they think their Serbian manager's loyalties lie with Ghana, and not Serbia. After all, he knows his Ghana job is temporary, anyway.

Blood is thicker than water.

Be wise!

Ja sam govorio i pre zreba da jedino sto je bitno je to da nam ni jedan nosilac igre ne bude povredjen,a to su Vidic,Stankovic,Ivanovic,Krasic....bilo bi idealno kada bi jedan od shpiceva ushao u formu u tom periodu a ono sto je najvaznije je....golman bre :roll:

Da uzmemo nekog dobrog koji ne ide na SP,da mu nakacimo periku ko Stojkovicu,falsifikujemo isprave pa mozda i prodje:think:....:hahaha1:

Licno mislim da cemo Ganu savladati bez ikakvih problema,crnci jednostavno ne znaju da igraju fudbal kada su svi u jednoj ekipi i to je to....tehnikom i iskustvom ih lako prolazimo sa nekih 2-0......:think:

Samo da svi budu fit.

Ma samo kad smo izbegli Hrvate :mrgreen:

Aha :hahaha1:

Ja sam govorio i pre zreba da jedino sto je bitno je to da nam ni jedan nosilac igre ne bude povredjen,a to su Vidic,Stankovic,Ivanovic,Krasic....bilo bi idealno kada bi jedan od shpiceva ushao u formu u tom periodu a ono sto je najvaznije je....golman bre :roll:

Da uzmemo nekog dobrog koji ne ide na SP,da mu nakacimo periku ko Stojkovicu,falsifikujemo isprave pa mozda i prodje:think:....:hahaha1:

Licno mislim da cemo Ganu savladati bez ikakvih problema,crnci jednostavno ne znaju da igraju fudbal kada su svi u jednoj ekipi i to je to....tehnikom i iskustvom ih lako prolazimo sa nekih 2-0......:think:

Samo da svi budu fit.

Morao bi Vlada da poradi malo jace, da se ne ponovi Francuska u BG-u, inace.... :roll:

A sta bi sa Rensingom?? :eek:

Auu, delikatna situacija :mrgreen:

Poslednja izmena:
Iz ove perspektive, po mom misljenju, bez nekih insinuacija "mladih nada" i "matorih dedova", mislim da mnogi koji nisu igrali u kvalifikacijama zasluzuju mesto, bar medju 22 igraca, i vreme je da se neke rupe popune!

GOLMANI

Vlada Stojkovic, Djordje Pantic, Zeljko Brkic.

ODBRANA

Nemanja Vidic, Bane Ivanovic, Mladen Krstajic, Ivan Obradovic, Aleksandar Kolarov, Neven Subotic, Ivica Dragutinovic.

VEZNJACI

Dejan Stankovic, Milos Krasic, Milan Lane Jovanovic, Dejan Rambo Petkovic, Miralem Sulejmani, Gojko Kacar, Zoran Tosic, Zdravko Kuzmanovic.

NAPADACI

Nikola Zigic, Marko Pantelic, Danko Lazovic, Dragan Mrdja!

To je iz ove perspektive, trenutno, bez neke subjektivnosti, sigurno cu konacan, a verovatno i izmenjem spisak(daj Boze da se Boki Jankovic oporavi do juna i zaigra kako moze! ), ali zasad- ovo je taj konacni! ;)

Poslednja izmena:
Iz ove perspektive, po mom misljenju, bez nekih insinuacija "mladih nada" i "matorih dedova", mislim da mnogi koji nisu igrali u kvalifikacijama zasluzuju mesto, bar medju 22 igraca, i vreme je da se neke rupe popune!

GOLMANI

Vlada Stojkovic, Djordje Pantic, Zeljko Brkic

ODBRANA

Nemanja Vidic, Bane Ivanovic, Mladen Krstajic, Ivan Obradovic, Aleksandar Kolarov, Neven Subotic, Ivica Dragutinovic.

VEZNJACI

Dejan Stankovic, Milos Krasic, Milan Lane Jovanovic, Dejan Rambo Petkovic, Miralem Sulejmani, Gojko Kacar, Zoran Tosic, Zdravko Kuzmanovic.

NAPADACI

To je iz ove perspektive, trenutno, bez neke subjektivnosti, sigurno cu konacan, a verovatno i izmenjem spisak(daj Boze da se Boki Jankovic oporavi do juna i zaigra kako moze! ), ali zasad- ovo je taj konacni! ;)

:hahaha::hahaha1::rotf:

Aha :hahaha1:

Morao bi Vlada da poradi malo jace, da se ne ponovi Francuska u BG-u, inace.... :roll:

A sta bi sa Rensingom?? :eek:

Auu, delikatna situacija :mrgreen:

Pa kako izgleda nista.

Moze da bude i vise nego delikatna.

Australija je ozbiljna ekipa pogledajte samo n jihov vezni red Hari Kjuel, Mark Bresano iz Palerma, Tim Kejhil iz Evertona i Bret Emerton iz Blekburna ne treba zaboraviti ni Viduku kao ni Lukasa Nila iz Evertona, po meni mnogo opasnija od Gane koja ima dosta mlad i neiskusan tim izuzev Esijena i Apije.
Inace sto se tice Nemacke mislim da imamo bolji i talentovaniji tim od njihovog, Nemacka je zaista jedan tim sklopljen od prosecnih igraca i mislim da bi trebalo vise oni od nas da cvikaju nego mi od njih.
Ja mislim da bi vec polako trebalo razmisljati kako zauzeti prvo mesto u grupi i izbeci Engleze u drugoj rundi

GOLMANI

Vlada Stojkovic, Djordje Pantic, Zeljko Brkic

ODBRANA

VEZNJACI

NAPADACI

gde je ovde Lekic?

Mi igramo dobro te "srednje utakmice". U eri Antica pobedili smo Rumuniju, Svedsku, Koreju, J. Afriku... Zato mislim da mozemo da bijemo i Ganu i Australiju i Nemacku, jer za mene Nemci nisu bas toliki vrh kao Brazil, Argentina, Engleska i Spanija.

Australiju i Ganu i nekako, ali ne verujem da mozemo Nemce da bijemo posto od raspada SFRJ nemamo NIJEDNU pobedu protiv tih top10 reprezentacija. Znaci i da prodjemo grupu, u 1/8 finala nas cekaju Englezi a onda sledi pakovanje kofera. :(

kakav crni lekic, mrdja :lol:
Nije ljudi mnogo ni bitno shto nemachka ne gazi sve kao ranije, oni su sve samo ne slabi :lol: i smatram da ce biti prvi u grupi
Za australiju smo doktori fudbala, to shto oni imaju tu srecu da su u jadnoj kvalifikacionoj zoni pa uspevaju da se plasiraju ne znachi nishta. Antic ce im objasniti pa cu ja da vichem ANTARA OBJASNIJO
cenim da cemo se sa ganom kidati oko drugog mesta

Serbia: Radomir Antic's men were last out of the hat in the Group D draw but should not be taken lightly. The White Eagles beat France to pole position in their qualifying section, earning Serbia's maiden FIFA World Cup appearance as an independent entity with a 5-0 thrashing of Romania. Any side boasting the talents of Nemanja Vidic, Dejan Stankovic and Milan Jovanovic deserves respect; add the historical pedigree of a nation with ten previous FIFA World Cup appearances (as Yugoslavia, and Serbia and Montenegro) and you have definite dark-horse material.

izvor: FIFA.com

Po Kaki je Brazil u grupi smrti

00015619.jpg

Kaka, brazilski fudbalski as, prokomentarisao je na internet prezentaciji madridskog Reala da je njegova reprezentacija u lošoj, takozvanoj "grupi smrti" jer su u njoj dve jake ekipe - Portugal i Obala Slonovače, dok je selekcija Severne Koreje autsajder.

- Mislim da smo izvukli najtežu moguću grupu. Istina, ima još teših, ali je naša ''grupa smrti''. Međutim, to možda i nije loše jer ćemo morati od početka da budemo skoncentrisani na Mundijal - navodi Kaka.

U osmini finala Brazil bi mogao da se sastane sa Španijom, ukoliko jedna od te dve reprezentacije bude prva u svojoj, a ona druga na drugom mestu u svojoj grupi...

- Španija je jedna od najjačih selekcija na Prvenstvu. Igraju jako dobro. Znaju kako da pristupe svakoj utakmici, a u timu imaju mnogo talentovanih fudbalera. Nadam se da se sa njima nećemo sastati u osmini finala, već u kasnijoj fazi prvenstva, što se može dogoditi ako i jedni i drugi budemo prvi u svojim grupama.

Na kraju, Kaka je par reči "potrošio" i na favorite...

- Španija igra jako dobro i može da bude prvak. Tu je i Engleska. Tu su i reprezentacije s ogromnom tradicijom kao što su Italija, Nemačka, Argentina, Francuska i Holandija. Svaka od tih selekcija može stići do kraja - zaključio je Kaka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back