Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Kejhil mi je jedini poznat
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako mislite da će Gana biti lak zalogaj pogledajte gde igraju neki od njihovih reprezentativaca:
* Richard KINGSON (Wigan Athletic)
* Samuel INKOOM (FC Basel)
* Asamoah GYAN (Rennais)
* John PANTSIL (Fulham)
* Emmanuel AGYEMANG-BADU (Asante Kotoko)
* Anthony ANNAN (Rosenborg BK)
* Kwadwo ASAMOAH (Udinese)
* Michael ESSIEN (Chelsea)
* Dominic ADIYIAH (Fredrikstad FK)
* Stephen APPIAH (Bologna)
* Sulley MUNTARI (Internazionale)
* Lee ADDY (Bechem Chelsea)
* Andre AYEW (Olympique de Marseille)
* 14 Matthew AMOAH (NAC Breda )
* Isaac VORSAH (Hoffenheim)
* Prince Tagoe (Hoffenheim)
* Manuel "Junior" Agogo (Apollon Limassol)
* Jonathan QUARTEY (Nice)
* Eric ADDO (Roda JC)
Odlicne grupe.Niko nije dao sastave grupa?! Pa, evo:
Sastavi grupa na Svetskom prvenstvu 2010. godine u Južnoj Africi
Grupa A: Južna Afrika, Meksiko, Urugvaj, Francuska
Grupa B: Argentina, Nigerija, Južna Koreja, Grčka
Grupa C: Engleska, Sjedinjene Američke Države, Alžir, Slovenija
Grupa D: Nemačka, Australija, Srbija, Gana
Grupa E: Holandija, Danska, Japan, Kamerun
Grupa F: Italija, Paragvaj, Novi Zeland, Slovačka
Grupa G: Brazil, Severna Koreja, Obala Slonovače, Portugal
Grupa H: Španija, Švajcarska, Honduras, Čile
First Group A -- : -- Second Group B Nelson Mandela Bay Stadium
First Group C -- : -- Second Group D Royal Bafokeng Stadium
First Group D -- : -- Second Group C stadium: Free State
First Group B -- : -- Second Group A First National Bank Stadium
First Group E -- : -- Second Group F stadium: Durban
First Group G -- : -- Second Group H Coca-Cola Park (Ellis Park)
First Group F -- : -- Second Group E Loftus Versfeld Stadium
First Group H -- : -- Second Group G Greenpoint Stadium
Odlicne grupe.
Jedino ce biti gusto sa Nemcima.
Mislim da nismo tako loše prošli i da možemo u drugi krug. Nemci jesu jaki, ali ovo drugo dvoje možemo da dobijemo. Australija ipak nije tako jaka (ona bi se teško plasirala da je u nekoj drugoj kvalifikacionoj zoni, posebno u evropskoj), a što se Gane tiče, Dujković se dosta razume u njihovu igru, sigurno će imati šta da ispriča Antiću o njima. Lično sam priželjkivao grupu C ili D.
U svakom slučaju, sigurno smo bolje prošli nego 2006.
Evo mog komentara o ostalim grupama:
A - Ujednačena. Domaćin + tri ekipe iz prvih 20 na listi. Francuzi verovatno napadaju prvo mesto, ali uz malo sreće, i neko drugi može da bude lider. Južnoafrikancima će verovatno pomagati sudije, što svakoj ekipi može da oteža. Setite se koliko su pomagali Južnoj Koreji 2002: poništeni golovi Špancima, Italijanima, nedosuđen penal za Italiju, da ne nabrajam dalje...
B - Ako ih Maradona bude vodio kako treba (u šta nisam baš siguran), Argentinci mogu lako do prvog mesta. Od ostalo troje, mislim da niko nije unapred otpisan i da svako od njih može do drugog kruga.
C - Možda i najslabija grupa. Englezi će verovatno biti prvi ako nešto ne zabrljaju, a mislim da bi Slovenci mogli da iznenade i odu zajedno sa Albionom dalje...
E - Holanđani su bili superiorni u kvalifikacijama i mogli bi lako da pobede sva tri protivnika u grupi. Ne bih se usudio da prognoziram ko će još iz ove grupe proći dalje. Možda bi Kamerun mogao da zablista.
F - Italija favorit, Novi Zeland autsajder, mislim da će se Paragvaj i Slovačka boriti za drugo mesto. Moja prognoza - Paragvaj.
G - Po mom miljenju, najjača grupa. Ako Severna Koreja izvuče bar i jedan remi, može da se smatra srećnom. Verovatno Brazil i Portugal prolaze.
H - Španija je isto imala stopostotan učinak u kvalifikacijama, plus što je evropski prvak, tako da mislim da neće imati problema oko prolaska dalje. Mislim da bi i Čile mogao tu nešto da uradi...
Naravno, ovo je moje viđenje stvari; niko ne mora da se složi s ovim.
U svakom slučaju, čeka nas sjajan fudbal u junu i julu. Mislim da će se s tim svi složiti.![]()
Poješćemo ih sve, čak i Nemačku, i stvarno sam siguran u to.
Čitam malo po forumima, koliko su nakurčeni Australijanci pa čak i Ganci (jel se tako kaže) . Uglavnom svi računaju na 3 boda protiv nas, čak i trener Australije u nekoliko navrata naglasio da smo bili najgori na proslom SP i kako su nas Argentici razbili.
Ovo je sad skroz drugačije, stvarno sam siguran da ćemo protutnjati kroz grupu a posle je sve otvoreno.
Realno, mnogo smo jaki.
Poješćemo ih sve, čak i Nemačku, i stvarno sam siguran u to.
Čitam malo po forumima, koliko su nakurčeni Australijanci pa čak i Ganci (jel se tako kaže) . Uglavnom svi računaju na 3 boda protiv nas, čak i trener Australije u nekoliko navrata naglasio da smo bili najgori na proslom SP i kako su nas Argentici razbili.
Ovo je sad skroz drugačije, stvarno sam siguran da ćemo protutnjati kroz grupu a posle je sve otvoreno.
Realno, mnogo smo jaki i uveren sam posebno da ćemo i prepotentnu Švabiju naguziti.
A i ne kapiram što se svi toliko zentaju ******, jedino Essien što valja nešto i što može predstavljati problem.
Imaju oni još poznatih (recimo Muntari iz Intera) ali realno pogledajte naše odbrambene igrače koji igraju u najjačim ligama sveta i u najjačim klubovima iz tih liga koji su naviknuti i na mnogo teže izazove. Odbijaće se od nas.
Da ne pominjem Krasića u napadu za kojeg osećam da će eksplodirati, Kuzmanovića koji rešeta u Štutgartu, Jovanovića, prvi put i mi da imamo tehnički potkovane igrače koji mogu da lete po terenu a i u napadu možemo igrati na različite načine budući da imamo i Lazovića i Žigića koji je duplo viši od svakog čamuge.
O kengurima da ne govorim.
Grupu ćemo da razvalimo u to sam siguran, a ja sam ubeđen da ćemo stići još dalje mada bi me mnogi nazvali budalom kada bih rekao, ali ostaviću to za sebe pa u dogledno vreme
NAPRED SRBIJA!