grobar lj
Zainteresovan član
- Poruka
- 489
pa ne stigne žena sve... pleše sa zvezdama, vodi sportske emisije, a čuj još je i mlada, valja se i opustiti po zagrebačkim in mestima![]()
tako mlada a ima tipa starijeg 15 godina
. Treba joj nesto ljepše i mlađe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ne stigne žena sve... pleše sa zvezdama, vodi sportske emisije, a čuj još je i mlada, valja se i opustiti po zagrebačkim in mestima![]()
. Treba joj nesto ljepše i mlađe.
Dakle za uzvrat očekujem pun stadion u bijelom-crvenom i ugođaj koji će obići Europu i najaviti novi pohod navijača na završnicu.
Kartnoniranog Ćorluku vjerojatno mijenja iskusni Pranjić, dok će umjesto kartoniranog Dujmovića uskočiti Vukojević, kojem će upravo jedna od glavnih zadaća biti zatvaranja Pranjićevih izleta u napad.
Treba igrati kao da je 0:0 oprezno, ali ne ko dosad da pored nas proleti 60 minuta pa onda upiremo ko sivonje u finišu. Dakle agresivno ko u Turskoj.
Turcima fale Arda, Emre, Balta i Sabri, ali tu će ući već afirmirani talenti iz jakih europskih klubova Toprak, Topal, Tore tako da bi Turci mogli imati bolju momčad nego u Turskoj.
Mi sami sebe uvijek možemo syebat, pa ako uđe neki krumpir prvih 15 minuta, panika...
Zadnjih pola sata Eduardo i Perišić, oni bi ih mogli dotuć...
Treba iskoristiti njihovu malodušnost i razyebanost....
Irci su nam pokazali gdje smo u ovom trenutku i koliko je ta Estonija jadan tim a mi još gori od njih.
.
Dakle za uzvrat očekujem pun stadion u bijelom-crvenom i ugođaj koji će obići Europu i najaviti novi pohod navijača na završnicu.
Kartnoniranog Ćorluku vjerojatno mijenja iskusni Pranjić, dok će umjesto kartoniranog Dujmovića uskočiti Vukojević, kojem će upravo jedna od glavnih zadaća biti zatvaranja Pranjićevih izleta u napad.
Treba igrati kao da je 0:0 oprezno, ali ne ko dosad da pored nas proleti 60 minuta pa onda upiremo ko sivonje u finišu. Dakle agresivno ko u Turskoj.
Turcima fale Arda, Emre, Balta i Sabri, ali tu će ući već afirmirani talenti iz jakih europskih klubova Toprak, Topal, Tore tako da bi Turci mogli imati bolju momčad nego u Turskoj.
Mi sami sebe uvijek možemo syebat, pa ako uđe neki krumpir prvih 15 minuta, panika...
Zadnjih pola sata Eduardo i Perišić, oni bi ih mogli dotuć...
Treba iskoristiti njihovu malodušnost i razyebanost....

Немате довољно новца?
Желите више?
Ми имамо решење за вас!
Португал - БиХ 1
квота солидна, око 1,50
добитак загарантован!
![]()
)
na ulicama ZGa ludnica
biće veselo 
Ja sam svim srcem uz Portugal..Federalci - Portugalci [/B]- oni arlauču kao pred Boj na Kosovu našpanovani do maksimuma koliko za svoje toliko i protiv RS raznim spletkarenjem. U regionu, jedino u Srbiji postoji abnormalan interes i pomama za taj meč, čak i javni servis uzima prenos. Iz Srbije će imati veliku podršku meni neshvatljivu, mada znam da tamo ima više od milion nacio manjina i jedan jak liberalni krug kojem je Sarajevo ideal svih ideala mada nikada nisu ni bili tamo niti su sa muslimanima dolazili u dodir ali ...
Prognoza: 75% Portugalci idu na Euro
Hrvati - Turci - Znači totalna euforija, ludilo, apsolutno ih ne zanima ni CG ni BiH, poneseni rezultatom iz prvog meča, opijeni pokoravanjem Istambula ljudi u svom filmu ali imaju realan osnov. Imaju još sem u Hrv i podršku svog naroda u BiH imaju podršku jednog dijla iz RS i Srb pogotovo što je protivnik Turska.
Federalci - Portugalci - oni arlauču kao pred Boj na Kosovu našpanovani do maksimuma koliko za svoje toliko i protiv RS raznim spletkarenjem. U regionu, jedino u Srbiji postoji abnormalan interes i pomama za taj meč, čak i javni servis uzima prenos. Iz Srbije će imati veliku podršku meni neshvatljivu, mada znam da tamo ima više od milion nacio manjina i jedan jak liberalni krug kojem je Sarajevo ideal svih ideala mada nikada nisu ni bili tamo niti su sa muslimanima dolazili u dodir ali ...
Prognoza: 75% Portugalci idu na Euro