Kvalifikacije za EP 2012

• Začetnik teme Začetnik teme SQUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ono realno,što se fudbala tiče sa ovih prostora jedino hrvati nešto vrede,svi ostali smo komedijaši samo taki! 0-3 u Istambulu,msm ko bi to postigao od ovih EX YU zapadno-balkanskih, kako god, banana država,jedino rvati znaju da pikaju fudbal i to je tako!

Ono realno,što se fudbala tiče sa ovih prostora jedino hrvati nešto vrede,svi ostali smo komedijaši samo taki! 0-3 u Istambulu,msm ko bi to postigao od ovih EX YU zapadno-balkanskih, kako god, banana država,jedino rvati znaju da pikaju fudbal i to je tako!

Al sto se sporta generalno tice Srbija je ubedljivo prva, i ne samo u ex-yu, nego smo i u evropskom vrhu. Jedino sto smo za fudbal operisani.

Poslednja izmena:
Muslimani teško da će navijati za Hrvatsku...
Medjutim, neki Bošnjak će se možda i naći...
Baš nedavno slušam raspravu u busu... neko drustvance, dvije djevojke i jedan momak. Bas na onaj dan kad je bio žrijeb. Ja bio u gradu, nisam ni znao da smo dobili Portugal... I tako pricaju oni, kad ti ova jedna djevojka nešto za utakmicu Hrvatska - Turska, kao ona će navijati za Hrvatsku, jer imamo mnogo toga više zajedničkog sa njima i tako te gluposti, nego sa Turcima. Kaže da čak navija i za Srbiju. :eek: :hahaha::hahaha:

Tako da eto, bice i glupavih pojedinaca medju Bošnjacima koji ce navijati za Hrvatsku u mečevima sa nama prijateljskom i bratskom Turskom.
Ja lično ću svim srcem navijati za Tursku. :ok::)

Ne zato što mrzim Hrvatsku, nego zato što mi je Turska mnogo draža, dok sam prema Hrvatskoj ravnodušan.
A za Srbiju ću navijati kada Čedomir Jovanović bude imao apsolutnu većinu. :lol::lol::hahaha:

Činimi se da u drugom poluvremenu večeras ni turci u turskoj nisu navijali za turke

takav vam je mentalitet

bukadžije ste i kad vam ide šepurite se

kad ne ide podavijete rep

još jednom je Hrvatska dokazala koliko je jaka kad su u pitanju utakmice stani pani

ko god snama igra otvoreno popije par golova

vi se u portugalu nemate čemu nadati

bolje ni ne putujte tamo

trošak je

Činimi se da u drugom poluvremenu večeras ni turci u turskoj nisu navijali za turke

takav vam je mentalitet

bukadžije ste i kad vam ide šepurite se

kad ne ide podavijete rep

još jednom je Hrvatska dokazala koliko je jaka kad su u pitanju utakmice stani pani

ko god snama igra otvoreno popije par golova

vi se u portugalu nemate čemu nadati

bolje ni ne putujte tamo

trošak je

Nema veze, putovaćemo, kad nam već plaćaju bh. hrvati. :lol::lol:

Al sto se sporta generalno tice Srbija je ubedljivo prva, i ne samo u ex-yu, nego smo i u evropskom vrhu. Jedino sto smo za fudbal operisani.

čuj dalo bi se analizirati sve u potnko

mi Hrvati smo vladali u rukometu,vaterpolu,boksu,skijanju,atletici a bronca sa sp nije mala stvar

Moraš priznati da nismo ni mi loši

nemože se zaboraviti Ivaniševićev Vimbldon ni Majoli Roland garos

1992 srebro u košarci i otad nam je košarka rak rana

Pa ni Mirkec Filipović nije loš osvojio je prajd turnir

bio 2 puta u finalu k1

Cikatić je prvi osvajač turnira K 1

imamo i mi svoje adute

pa i ženske odbojkašice su bile prvakinje svita

ma neću više

Cesi su me obradovali, svaka cast, lagano protiv boranije
nadam se da ce i u onom kokosinjcu u "malom gradu u Srbiji" odigrati dovoljno dobro da bi se plasirali na EP
Irska je pokazala ono sto mi vec znamo, Estonci su truba... koja smo mi tragedija :(
sto se tice Hrvatske i Turske, tu je sve reseno, tako da zelim Hrvatima sve najgore na EP :mrgreen:
Portugal je izdrzao lomatanje po onoj ledini u Zenici, ali oni igraju bez srca, slicno kao i ovi nasi invalidi, tako da navijaci Turske sa foruma imaju sanse da se raduju
iako im je matica popusila, mozda kcerka nesto uradi :think:

Gde nam je car iz Zagreba jel se jos nije otreznio:mrgreen:

Hahaha jedva...i odma ujutro poruka od frenda da je dobil blizance...dakle alkoholijada se nastavlja i danas:mrgreen:

Šta reći fantastična partija...Bilić je sa svojom paranojom i strahom došao do zida u Istanbulu...bilo je ili počni igrat ili se terajte svi u pm:rtfm:....
Modrić je bio najgori na terenu i to pokazuje koliko smo igrali dobro.
Jedan čovjek zaslužuje posebno poglavlje: IVICA OLIĆ:worth:, toliki trud želja i volja, jednostavno tjera suigrače na maksimalni angažman...džaba sve taktike, strategije i statistike, na terenu moraš imat ljude koji toliko grizu da je ostale sramota dati manje, ne bi ih u oči mogli pogledat...

Naravno tu je i partija Vedrana Ćorluke. Kako je odrastao u mom kvartu, poznam neke klince koji kod njega hodočaste u Londonu svako toliko. Čovjek je po načinu života na tragu Georgea Besta, čiji poster ima preko vrata od stana:mrgreen:
Toliko inteligentnog, hladnokrvnog i tehnički potkovanog igrača, Englezi neće izroditi za 3 stoljeća, ali džaba sve kad ti se ne da, zaradiš i zayebavaš se...moja prognoza kraj karijere prije 30-e...a jučer je pokazao što može, na tragu najboljih partija iz prve dve premierligaške sezone...:worth:

Kako jedna tekma mijenja sve, razinu na kojoj smo igrali jučer ne može doseći možda 5,6 europskih ekipa...tu su još Kranjčar, Lovren, Perišić, Eduardo, Iličević...samo treba profesionalno odraditi uzvrat, nadam se da će na Maksimiru biti atmosfera kakvu su zaslužili...treba opet napast Turke i razbit ih

Hahaha jedva...i odma ujutro poruka od frenda da je dobil blizance...dakle alkoholijada se nastavlja i danas:mrgreen:

Šta reći fantastična partija...Bilić je sa svojom paranojom i strahom došao do zida u Istanbulu...bilo je ili počni igrat ili se terajte svi u pm:rtfm:....
Modrić je bio najgori na terenu i to pokazuje koliko smo igrali dobro.
Jedan čovjek zaslužuje posebno poglavlje: IVICA OLIĆ:worth:, toliki trud želja i volja, jednostavno tjera suigrače na maksimalni angažman...džaba sve taktike, strategije i statistike, na terenu moraš imat ljude koji toliko grizu da je ostale sramota dati manje, ne bi ih u oči mogli pogledat...

Naravno tu je i partija Vedrana Ćorluke. Kako je odrastao u mom kvartu, poznam neke klince koji kod njega hodočaste u Londonu svako toliko. Čovjek je po načinu života na tragu Georgea Besta, čiji poster ima preko vrata od stana:mrgreen:
Toliko inteligentnog, hladnokrvnog i tehnički potkovanog igrača, Englezi neće izroditi za 3 stoljeća, ali džaba sve kad ti se ne da, zaradiš i zayebavaš se...moja prognoza kraj karijere prije 30-e...a jučer je pokazao što može, na tragu najboljih partija iz prve dve premierligaške sezone...:worth:

Kako jedna tekma mijenja sve, razinu na kojoj smo igrali jučer ne može doseći možda 5,6 europskih ekipa...tu su još Kranjčar, Lovren, Perišić, Eduardo, Iličević...samo treba profesionalno odraditi uzvrat, nadam se da će na Maksimiru biti atmosfera kakvu su zaslužili...treba opet napast Turke i razbit ih

stalno se pljuje po biliću

neznam zašto

koga da stavimo

otta ili tanca

ili možda kužea ili kranjčara ljude koji od svojih poroka nemogu raditi

Bilić je ovim dečkima dao srce i dušu, dobar je čovjek. Oni su to iskoristili protiv njega, zajebavayući se po pripremama i utakmicama, baš kako je Niko Kovač reko neki dan...što ih je manje mogao motivirati, to ga je više bilo strah...jučer su mu dečki vratili, a Olić odradio posao motivacije na terenu, što je nekad bio Niko....

Za Slave Lord: Jučer se pilo i na moj račun:mrgreen:

Evo upravo Čarli lomi kičmu "turskom Cafuu":bye:

Bilić je ovim dečkima dao srce i dušu, dobar je čovjek. Oni su to iskoristili protiv njega, zajebavayući se po pripremama i utakmicama, baš kako je Niko Kovač reko neki dan...što ih je manje mogao motivirati, to ga je više bilo strah...jučer su mu dečki vratili, a Olić odradio posao motivacije na terenu, što je nekad bio Niko....

Za Slave Lord: Jučer se pilo i na moj račun:mrgreen:

Evo upravo Čarli lomi kičmu "turskom Cafuu":bye:

čuj rekla kazala

naš žalosni hrvatski jal

više se i sad spominje
grčka nego turska

pa to je jadno

razvalili smo turke

dobit ćemo ih i u zagrebu

idemo na euro

i tamo ko nam god naleti morermo ga dobit

jer su na ep sve utakmice nokaut sistem i nema bunkera

a nama paše otvorena igra

svi pljuju po biliću a 2006 niko nije tio priuzet repku

od te ekipe imamo samo srnu i joea

sve ostalo su bilićeve bebe koje on vodi već 10 godina

biliću i igračima kapa do poda

Care iz ZG mislim da sam i ja zasluzio jedno karlovacko na tvoj racun:mrgreen:. Jesam ti lepo reko da je turska odbrana jos gora od vaše:mrgreen:
Nego sve je to lepo razbili ste ih ali brate razočaran sam. Zar takav spektakl da prođe na HRT bez Lane Banely:(:mrgreen:

Care iz ZG mislim da sam i ja zasluzio jedno karlovacko na tvoj racun:mrgreen:. Jesam ti lepo reko da je turska odbrana jos gora od vaše:mrgreen:
Nego sve je to lepo razbili ste ih ali brate razočaran sam. Zar takav spektakl da prođe na HRT bez Lane Banely:(:mrgreen:

:hahaha:

pa ne stigne žena sve... pleše sa zvezdama, vodi sportske emisije, a čuj još je i mlada, valja se i opustiti po zagrebačkim in mestima:lol:;)

Ako dobijemo Turke u Zagrebu bili bi u 2. šeširu (čime izbjegavamo Engleze, Talijane i Nijemce) što bi bilo dobro. Doduše i tako možeš izvuć zajedno Španjolce i Francuze recimo...neću dalje da nas ne ureknem

Kad god smo imali velikane u skupini išli smo dalje

ispadali smo zbog ekvadora,australije,švicarske

itd

i čuvene ruke sada već francuska tradicija

tada trezege posle anri

tukli smo ,švabe,taijane,portugalce,dance koji su bili zvanični prvaci ep.

gubili smo i remizirali sa švicarcima,ekvadorom,mexikom,australijom ,japanom

bolje igramo protiv napadačkih ekipa

od svih svijetskih prvaka nikad nismo tukli francuze--radi ruke

i brazil nismo tukli

ali sa ove 2 imamo remi

sa urugvajem nismo nikad igrali

talijani nas nikad nisu dobili

švabe jednom uz debelu pomoć sudija

Hrvatska realno nema sta da trazi samo protiv Spanije i Holandije, cak je i Nemacka jaca, ali Hrvati su ih otresli nekoliko puta tako da im je poljuljano samopouzdanje te im je to hendikep u medjusobnom susretu, sa svim ostalim "velikim" moze da se nadigrava i da ih pobedi, a ostalu buraniju necu ni da spominjem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back