Kvalifikacije za EP 2012

• Začetnik teme Začetnik teme SQUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:mrgreen:
300925_273784962656533_138038512897846_717591_1786524599_n.jpg

Support from Belgrade also

Al Crnu Goru ne mogu nigde da nadjem, osim na nekom arapskom kanalu :D Ima neko nesto drugo?

Ima na RTS 2. Gledam uporedo 3 utakmice i utisci su ovakvi:

BiH - Portugalija mislim da po prvom poluvremenu Bosanci nemaju sta da traze protiv Portugalaca. Gol im visi u vazduhu i pitanje je minuta kada ce ga primiti. U Portugaliji pa tek nemaju sta da traze. Ako kojim ludim slucajem uvaljaju nekakav gol tamo im bunker ne gine. Da napomenem da gori teren nisam video od utakmice Partizan - Real M.

Turska - Hrvatska sam se ukljucio posle drugog gola znaci kasno i video sam da se Hrvati uopste nisu uplasili i da igraju dobro a da Turci nikako ne mogu da pronadju neki ritam iako gube sa dva gola. Drze oni loptu i sve to ali sve na 20 metara od gola Hrvata. Hrvati ako odrze ovaj rezultat u revansu im je dovoljno samo da se ne opuste sto je obicaj kod nasih naroda. Turci bez obzira sto nisu nista pokazali opet su borbeni i nece se predati i ako izgube kod kuce.

Ceska - Crna Gora je najnekvalitetnija utakmice od sve tri jer su obe ekipe dosta slabije od ovih sest navedenih. Ono sto je dobro je sto su pribliznog kvaliteta i Ceska i CG pa ima velike borbe ali ono sto ne valja je da nema dobrih poteza i nema sta da se vidi. Uglavnom mislim da Crnogorci imaju lepu sansu da prodju dalje cak i ako prime gol u Ceskoj.

Evo sad vidim da Estonija gubi od Irske. Od koga smo mi gubili, tek sada se vidi koliko imamo slabu reprezentaciju.

BiH - kreteni su sami sebe upucali u nogu sa odlukom da igraju na onom smecu od terena u Zenici. Bice srecni ako zavrsi 0:0, a u Portugalu nemaju sta da traze, pokidace ih Portugal.

Hrvatska - Pokidali su Turke, mogu slobodno da rezervisu hotele u Poljskoj/Ukrajini. Srbija treba sa onakvim majmunima u savezu i bez trenera dobro da se zabrine za kvalifikacije za Svetsko 2014. Ne budu li doveli stvari u red, Hrvatska ce osramotiti Srbiju i u ZG i u BG.

CG - Cesi nisu sto su bili, 0:0 im odgovara, mislim da CG ima nekoliko kvalitetnih igraca koji mogu resiti utakmicu i da ce to prevagnuti u Podgorici.

Estonija - Sta reci a ne zaplakati.

Mislim da je danas vec sve reseno i da ce mo na Evropskom jos gledati Portugal, Hrvatsku, Crnu Goru i Irsku.

Otkako je počela utakmica, samo pljujete po BiH, kako po terenu, tako i po igračima.
Ok, teren nije ok, ali nemamo boljeg, jel to teško za shvatiti ? Ovakav teren ne odgovara ni našim igračima.
U prvom poluvremenu nismo odigrali najbolje što znamo, ali igrali smo sa jednim napadačem, nismo mogli ni igrati ofanzivnije. Ni Portugalci nisu se pokazali nešto extra.
Siguran sam da ćemo u Portugalu odigrati bolje, biće i bolji teren, koji će ići u prilog i našim fudbalerima.
Bio bih zadovoljan i sa 0:0, samo da ne primimo gol.

Mi bolje igramo u gostima, nego kući.
I našim igračima više odgovaraju evropski tereni nego naši u BiH.
I protiv Francuske kući smo odigrali katastrofalno, a u gostima dosta bolje. Protiv Portugala u Lisabonu u proslom baražu odigrali smo bolje nego uzvratnu u Zenici.

Portugalci me nisu nešto impresionirali.

Poslednja izmena od moderatora:
Mi bolje igramo u gostima, nego kući.
I našim igračima više odgovaraju evropski tereni nego naši u BiH.
I protiv Francuske kući smo odigrali katastrofalno, a u gostima dosta bolje. Protiv Portugala u Lisabonu u proslom baražu odigrali smo bolje nego uzvratnu u Zenici.

Portugalci me nisu nešto impresionirali.

A ok onda ja se izvinjavam vasim gostojucim visocanstvima. Ja nisam znao za taj veliki podatak. Oprostite mome neznanju. Evo vec vidim vasu veliku pobedu od 3:0 u Lisabonu. :cepanje:

Otkako je počela utakmica, samo pljujete po BiH, kako po terenu, tako i po igračima.
Ok, teren nije ok, ali nemamo boljeg, jel to teško za shvatiti ? Ovakav teren ne odgovara ni našim igračima.
U prvom poluvremenu nismo odigrali najbolje što znamo, ali igrali smo sa jednim napadačem, nismo mogli ni igrati ofanzivnije. Ni Portugalci nisu se pokazali nešto extra.
Siguran sam da ćemo u Portugalu odigrati bolje, biće i bolji teren, koji će ići u prilog i našim fudbalerima.

"Otkako je pocela utakmica samo pljujete po BIH"

Izvini ali vreme bratstva i jedinstva je davno proslo

Ne lupaj gluposti, svaki teren u BiH je bolji od one oranice u Zenici.
Kao sto sam rekao, budala koja je izabrala taj teren da se na njemu igra utakmica je sahranila sanse svoje (BiH) reprezentacije.
Utakmica je trebala da se igra u Sarajevu, tu je bila sansa za BiH reprezentaciju.
BiH nema sta da trazi u Portugalu, razlika u kvalitetu je d'rasticna.

Ne lupaj gluposti, svaki teren u BiH je bolji od one oranice u Zenici.
Kao sto sam rekao, budala koja je izabrala taj teren da se na njemu igra utakmica je sahranila sanse svoje (BiH) reprezentacije.
Utakmica je trebala da se igra u Sarajevu, tu je bila sansa za BiH reprezentaciju.
BiH nema sta da trazi u Portugalu, razlika u kvalitetu je d'rasticna.

Ne lupetaj ti gluposti, nisi svjestan svog neznanja.
Koji je to teren bolji od onog u Zenici ? Vidi se da nisi nikad gledao utakmice Premier lige BiH, gdje krave pasu travu iza gola. U Banja Luci nemaju ni tribine iza golova, nego stavili daske neke.
Mi smo tražili da igramo u Zenici, jer tu smo imali svega 2-3 poraza, ne znam sad tačno.
Čuj na Koševu je bila šansa za reprezentaciju BiH. Pa mi na Koševu smo bilježili samo poraze. A i da smo igrali sada, zapadna tribina bi bila zaključana, ne ispunjava uslove UEFA-e, jer na zapadnoj tribini nema stolica sa naslanjačem.

Imamo realne šanse da prođemo, i vjerujem da ćemo odigrati bolje. I nama, kao i Portugalcima će teren na Lužu više odgovarati, a oni moraju pobijediti, a nama je dovoljan i remi. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back