Mjöllnir
Domaćin
- Poruka
- 3.501
Na RTS2 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al Crnu Goru ne mogu nigde da nadjem, osim na nekom arapskom kanaluIma neko nesto drugo?

... bit će sutra dan žalosti u Sarajevu 
Mi bolje igramo u gostima, nego kući.
I našim igračima više odgovaraju evropski tereni nego naši u BiH.
I protiv Francuske kući smo odigrali katastrofalno, a u gostima dosta bolje. Protiv Portugala u Lisabonu u proslom baražu odigrali smo bolje nego uzvratnu u Zenici.
Portugalci me nisu nešto impresionirali.

Otkako je počela utakmica, samo pljujete po BiH, kako po terenu, tako i po igračima.
Ok, teren nije ok, ali nemamo boljeg, jel to teško za shvatiti ? Ovakav teren ne odgovara ni našim igračima.
U prvom poluvremenu nismo odigrali najbolje što znamo, ali igrali smo sa jednim napadačem, nismo mogli ni igrati ofanzivnije. Ni Portugalci nisu se pokazali nešto extra.
Siguran sam da ćemo u Portugalu odigrati bolje, biće i bolji teren, koji će ići u prilog i našim fudbalerima.
Bio bih zadovoljan i sa 0:0, samo da ne primimo gol.
Otkako je počela utakmica, samo pljujete po BiH, kako po terenu, tako i po igračima.
Ok, teren nije ok, ali nemamo boljeg, jel to teško za shvatiti ? Ovakav teren ne odgovara ni našim igračima.
U prvom poluvremenu nismo odigrali najbolje što znamo, ali igrali smo sa jednim napadačem, nismo mogli ni igrati ofanzivnije. Ni Portugalci nisu se pokazali nešto extra.
Siguran sam da ćemo u Portugalu odigrati bolje, biće i bolji teren, koji će ići u prilog i našim fudbalerima.
Bio bih zadovoljan i sa 0:0, samo da ne primimo gol.
Ne lupaj gluposti, svaki teren u BiH je bolji od one oranice u Zenici.
Kao sto sam rekao, budala koja je izabrala taj teren da se na njemu igra utakmica je sahranila sanse svoje (BiH) reprezentacije.
Utakmica je trebala da se igra u Sarajevu, tu je bila sansa za BiH reprezentaciju.
BiH nema sta da trazi u Portugalu, razlika u kvalitetu je d'rasticna.