Uysal
Elita
- Poruka
- 16.872
Crnogorci sretno vam !!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ima li koji Srbin da ce navijati za Bosnu?![]()

Ima li koji Musliman da će navijat za Hrvatsku?![]()

Bogami ima ženska pravo.Muslimani teško da će navijati za Hrvatsku...
Medjutim, neki Bošnjak će se možda i naći...
Baš nedavno slušam raspravu u busu... neko drustvance, dvije djevojke i jedan momak. Bas na onaj dan kad je bio žrijeb. Ja bio u gradu, nisam ni znao da smo dobili Portugal... I tako pricaju oni, kad ti ova jedna djevojka nešto za utakmicu Hrvatska - Turska, kao ona će navijati za Hrvatsku, jer imamo mnogo toga više zajedničkog sa njima i tako te gluposti, nego sa Turcima. Kaže da čak navija i za Srbiju.![]()
Tako da eto, bice i glupavih pojedinaca medju Bošnjacima koji ce navijati za Hrvatsku u mečevima sa nama prijateljskom i bratskom Turskom.
Ja lično ću svim srcem navijati za Tursku.
Ne zato što mrzim Hrvatsku, nego zato što mi je Turska mnogo draža, dok sam prema Hrvatskoj ravnodušan.
A za Srbiju ću navijati kada Čedomir Jovanović bude imao apsolutnu većinu.![]()
Bogami ima ženska pravo.
Muslimani teško da će navijati za Hrvatsku...
Baš nedavno slušam raspravu u busu... neko drustvance, dvije djevojke i jedan momak. Bas na onaj dan kad je bio žrijeb. Ja bio u gradu, nisam ni znao da smo dobili Portugal... I tako pricaju oni, kad ti ova jedna djevojka nešto za utakmicu Hrvatska - Turska, kao ona će navijati za Hrvatsku, jer imamo mnogo toga više zajedničkog sa njima i tako te gluposti, nego sa Turcima. Kaže da čak navija i za Srbiju.![]()
Tako da eto, bice i glupavih pojedinaca medju Bošnjacima koji ce navijati za Hrvatsku u mečevima sa nama prijateljskom i bratskom Turskom.
Ne zato što mrzim Hrvatsku, nego zato što mi je Turska mnogo draža, dok sam prema Hrvatskoj ravnodušan.
Muslimani teško da će navijati za Hrvatsku...
Nadam se da znaš gdje su poljepljene ove poruke, ovo je najsretnije rješenje za BiH ali uvijek ima onih koji su kontra.Ima li koji Musliman da će navijat za Hrvatsku?![]()
Bilić je apsolutno lud čovjek. Nakon postave za koju se večeras odlučio, može bili ili genijalac ili totalni kreten.
Pletikosa (nespreman)
Vida (debi otpočetka za repku, u Dinamu stoper)
Schilednfeld (igra u drugoj njem. ligi, možda drugi nastup u službenoj tekmi)
Šimunić
Ćorluka (nespreman, prvi put lijevi bek)
Srna
Dujmović (igra za rezerve Dinama iz Moskve, možda drugi nastup u službenoj tekmi)
Modrić
Rakitić (maknut iz sredine)
Olić (bez nastupa zadnjih godinu dana)
Mandžukić
Eduardo i Perišić na klupi, Iličević ni tamo....
dajte neki link za livestream

Nadam se da znaš gdje su poljepljene ove poruke, ovo je najsretnije rješenje za BiH ali uvijek ima onih koji su kontra.
Puno sreće večeras našim komšijama CG i Hrvatskoj a naravno posebno BiH. Kad neki odrastu možda i shvate da je bitno imati dobrog komšiju isto kao i brata.

Boga mi za sada ludom coveku bas ide dobro.