Kvalifikacije za EP 2012

• Začetnik teme Začetnik teme SQUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tooo!!!!:klap: Tri boda iz Izraela!!!:klap:
Do yaya nek se sad pokolju Židovi i Grci u utorak.

Sretna pobjeda, poklonjen penal za prvi gol (dobro bilo je nekog potezanja al ko to svira:rtfm:) i tri skinuta zicera Runje.
Dobar potez sa Pranjićem umjesto Vukojevića, loš sa Šifom prije Lovrena, s njim i Ćorlukom smo prespori u obrani:roll:
Vidi se da su igrači u lošoj formi generalno, ali i da se debeli zaželio nogometa:worth:

Klinci izvukli 1:2 sa Španjolcima vani bez 4 najbolja igrača (Lovren, Rakitić, Perišić, Jajalo kapetan) tako da u uzvratu imamo izgleda. Požutio Kalinić, al nema veze, ionako mali Vukušić trpa ko lud i u ligi i u Europi.

Definitvno obitelj Kranjčar obilježila europski vikend!

Gledao sam u kaficu...jest da je bilo malo cudno ali makar nije bila dosadna igra kao s Grcima.....ovo je bila dobra utakmica...bas je to bio test za mojih zivaca :)

Čitajući komentare utakmice na nekim hrvatskim forumima, iznova sam se uvjerio zašto na njima ne pišem:mrgreen:
Toliko pljuvanja igrača stvarno je nevjerojatno. Nismo igrali dobro, ali iz Izraela su u zadnjih 10 godina samo 2 ekipe odnijele pobjedu (Hrvatska dvaput;)) i to valja cijeniti.
A kada govorimo o formi igrača, ljudi zaboravljaju činjenicu koliko ozljede bacaju igrače unazad i koliko im treba da se vrate na vrhunsku razinu koja se od n jih traži.
Modrić, Olić, Ćorluka, Kranjčar, Da Silva, Petrić, evo sada i nesretni Jelavić toliko su se sa ozljedama napatili zadnjih godinu dana i igrali pod mukom i bolovima da je to nevjerojatno.:rtfm:
Naravno ne treba zaboraviti ni balkanski mentalitet koji sprečava igrače sa ovog podneblja (čast iznimkama) da naprave vrhunsku karijeru u trajanju 10 godina. Većina njih odigra 2,3 sezone pa klupa pa slabija liha pa povratak u HNL sa bombastičnim izjavama:roll:
Kvalifikacije su tu da se prođu, a ne da se oduševljava prosječnog navijača sa pivom u ruci i debelom guzicom u fotelji. A ove kvalifikacije su strašno bitne za nas, da zadržimo status nositelja za budućnost, a i da bezbolno uvaljamo dosta talentiranih klinaca koje trenutno imamo (gdje smo baš u.s.rane Španjolce morali izvuć:dash:)

ENGLESKA - CRNA GORA
t9gx2u.png

Engleska (4-4-2): Hart - G. Johnson, Ferdinand, Lescott, A. Cole - A. Johnson, Barry, Gerrard, J. Cole - Rooney, Crouch

Izbornik: Fabio Capello

Plaća: 9.900.000 $ godišnje

Najveći stadion: Wembley (90.000)

Najskuplji igrač: Wayne Rooney (55.000.000 eura)

Vrijednost momčadi: 384.000.000 eura

Broj stanovnika: 51.446.000

BDP: 38.000 $

Crna Gora (4-2-3-1): Božović - Zverotić, Džudović, Baša, Savić - Jovanović, Novaković - Bošković, Vukčević, Vučinić - Đalović

Izbornik: Zlatko Kranjčar

Plaća: cca 85.000 eura godišnje

Najveći stadion: Stadion Pod Goricom (17.000)

Najskuplji igrač: Mirko Vučinić (25.000.000 eura)

Vrijednost momčadi: 75.950.000 eura

Broj stanovnika: 672.180

BDP: 10.393 $

Poslednja izmena:
Na kraju nas unakaziše Španjolci U21, a bez veze...poništi nam gol prvo, ruka rame moglo je proć:cool:, pa gol oko 70-e poslije faula nad golmanom, pa poludimo pa pacijent Lovren crveni pa upaljači pa prekid...pa doviđenja:roll:

Nema veze bit će klinaca za A vrstu Vida, Jajalo, Kalinić, Perišić, iz U19 već Vučemo Ademija, Vrsaljka, Ozobića nije loše, samo treba izvuć ove kvalifikacije...;)

Danas Crnogorci počinju igrat ozbiljan nogomet:mrgreen:

Ne mogu da verujem da Farska ostrva vode protiv Irske u 70-om minutu. Ako ovako ostane i mi pobedimo Italiju (al juce) onda cemo prakticno da anuliramo poraz od Estonije. Naravno lepo bi bilo kada bi Estonija igrala nereseno protiv Slovenije koja je podivljala u zadnje vreme.
U drugoj grupi Turska gubi od Azerbejdzana, znaci nismo najgori :)

Na kraju nas unakaziše Španjolci U21, a bez veze...poništi nam gol prvo, ruka rame moglo je proć:cool:, pa gol oko 70-e poslije faula nad golmanom, pa poludimo pa pacijent Lovren crveni pa upaljači pa prekid...pa doviđenja:roll:

Nema veze bit će klinaca za A vrstu Vida, Jajalo, Kalinić, Perišić, iz U19 već Vučemo Ademija, Vrsaljka, Ozobića nije loše, samo treba izvuć ove kvalifikacije...;)

Danas Crnogorci počinju igrat ozbiljan nogomet:mrgreen:

Nije ponistio gol, decko je ispruzio obe ruke da je primi na grudi a lopta mu je dolazila iza glave. Doduse pogodila ga je izmedju ramena i nadlaktice, a sudija je svirao igranje rukom upravo zbog toga sto je ruke ispruzio daleko od tela. Nije lose igrala mlada selekcija Hrvatske ali Spanija je objektivno bila veliki favorit. Ne znam da li su vredjali Krkica kada je izlazio nisam cuo sta su vikali sa tribina jer sam gledao utakmicu sa neta pa se ne cuje dobro od spanskih komentatora.

P.S.

Farska Ostrva 1:1 S. Irska

Poslednja izmena:
Decky neka mladih ionako sam ih uvijek gledo ko pripremu za seniore, bolje izbacit 3,4 prvotimca nego imat rezulat ko mladi, šta ćeš s tim, pričat u birtiji poslije 12 piva kak je nekad tata driblo...:mrgreen:

Auuu što Norvežanima učini Niko Kranjčar:hahaha: Golman je lažnjakom pao na koljena a zarolo je stopere:hahaha:

Šta bi s vama?:eek:

Decky neka mladih ionako sam ih uvijek gledo ko pripremu za seniore, bolje izbacit 3,4 prvotimca nego imat rezulat ko mladi, šta ćeš s tim, pričat u birtiji poslije 12 piva kak je nekad tata driblo...:mrgreen:

Auuu što Norvežanima učini Niko Kranjčar:hahaha: Golman je lažnjakom pao na koljena a zarolo je stopere:hahaha:

Šta bi s vama?:eek:

NIKO KRANJCAR :worth:

M A J S T O R :klap:

Crna Gora odoleva,igra Stefan Savic...

Nasim navijacima bilo dosadno pa prekinuli utakmicu.... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back