crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
Ako mi neko odgovori na ovo, dobija reputaciju! Mene zivo interesuje.
ne razumem, sta treba da se odgovori?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako mi neko odgovori na ovo, dobija reputaciju! Mene zivo interesuje.
To se i ja pitam.Zasto Lane ne igra u reprezentaciji spica u paru sa Zigicem a po bokovima Tosic i Krasic,bili bi 100% opasniji,on to zna da igra,videlo se u njegovom debiju protiv Finske a i u Standardu je igrao na toj poziciji dok nije dosao onaj trener rumun i prebacio ga na levog veznog...
kao sto rekoh...srbija-slovenija lagano mozete igrat od 0 do 2no ce bit mala kvota
![]()
Problem su naduvane zvezde ; treba se zahvaliti vecini igraca , mozda cak i selektoru , dovesti mladje igrace koji ce noseti dres SRBIJE sa ponosom a ne igrati kao babe i brukati taj dres koji nose.
Dobro je, moglo je i gore.
Au, nisu kvalifikacije, al' šta Argentinci uradiše Svetskom prvaku, Reina opet.
ne razumem, sta treba da se odgovori?
Skauting naše reprezentacije odavno nije potreban - zatvoriti krilne igrače = povoljan rezultat.
Antić je pročitan još pre Svetkog prvenstva i mislim da, između ostalog, i tu treba tražiti rezultate sve lošije igre. Jer, ako neko zna kako će igrati protivnik onda je to već 50% dobijenog meča, posebno kada se radi o našoj reprezentaciji gde nemamo kvalitetne napadače da svojom klasom nadomeste taj nedostatak u jednoj jedinoj formaciji koju forsiramo.
Toliko je evidentno da je sredina šuplja da je to nečuveno. Nema lidera, nema organzatora igre. Dva centralna beka koja baš i nisu čuvena po brzini iznose loptu do sredine terena tokom čitavog meča i organizuju igru. Sreća što je i Slovenija smejurija od reprezentacije jer bi nam u suprotnom neka ozbiljnija ekipa takvu kontru lupila, zvonilo bi nam dva dana u ušima.
Sa ovakvim igračkim kadrom mi bismo morali biti među najjačim reprezentacijama u Evropi a mi muku mučimo sa jednom Slovenijom kojoj glavni igrači igra u osrednjem bundesligaškom klubu i ima 30 i kusur godina.
@ Bastiani- Spancia ako zatvoris krila, nista nisi uradio, jer imaju strasnu i sredinu i napad.
Drugo, kakva krila Tores i Vilja???? Ajde Vilja i nekako, cesto igra nekog levog spica, ali tores je uvek centarfor. Krila su im Silva, Pedro, nekad Inijesta, Mata, zavisi ko igra.
Pa to je reprezentacija koja može igrati najraznovrsniji fudbal trenutno na planeti. Sa Hernandezom, Alonsom i Inijestom koji organizuju napad ne moraju se ni oslanjati na krila. Ako je makar jedan od njih trojice u formi, to je već ogroman problem za protivničke igrače jer šta raditi protiv Hernandeza npr. koji može poslati loptu na koju god stranu terena zaželi.Ако тако гледаш, није потребан скаутинг ни против Шпаније. И њима ако затвориш крила=повољан резултат.
Već sam dosta stvari zaboravio sa SP ali mislim da Vilja i Tores nisu na prvenstvu ni u jednom momentu igrali krilne napadače.То је све тачно, само морамо да се вратимо на питање колико наши фудбалери реално вреде. На поменутом примеру Шпаније - и они играју строго преко крила, али њихова крила су Виља и Торес. Ако имаш Жигића у тиму, јасно је да ће тај тим да игра преко крила. А ако не ставиш Жигића - кога другог да ставиш? Резултат тога је да је нашу игру лако прочитати, тачно.
Napadače nemamo i to je činjenica. Sredina je šuplja iz nekoliko razloga.Кажеш немамо нападаче, немамо лидера, средина је шупља а бекови су нам спори. А онда кажеш: Sa ovakvim igračkim kadrom mi bismo morali biti među najjačim reprezentacijama u Evropi
Lepa utakmica juče, čestitke Srbiji na bodu.U Mariboru će biti laganih 2:0 za Sloveniju.
I Srbija i Irska će još kiksati puno, tako da, Slovenija je naravno još uvek u igri za 2. mesto.
Bez obzira igrao Vilja ili Tores, to su toliko kvalitetni i nepredvidivi napadači da prave razliku, mogu jednim potezom da reše utakmicu, bez obzira da li je Španija pročitana ili ne.
Ес ти гледо Светско првенство?
Цело Светско првенство се мучио да пробије по боку. Додуше, можда зато и није показао бог зна шта.
Tores se jeste izvlačio na krilo, ali svega par puta na SP-u, i nikako mu nije išlo ... Sa druge strane Vilja je to malo češće radio, jer su oni igrali bez krila kasnije, sa četiri klasična centralna vezna (Ćavi, Iniesta, Alonso, Buskets), i svaki put kad se Vilja izvuče malo na stranu Iniesta je išao napred ...Aj dobro. Nisam ni hteo da otvaram priču o tome šta je krilo i ko igra krilo, nego da kažem da problem u našoj igri nije "čitanje" naše igre po bokovima, jer to je nešto što ne možeš da sprečiš. Kao što ne može da spreči ni španska reprezentacija (koja je svaku od poslednje 4 utakmice na SP dobijala teškom mukom po 1:0). Razlika između nas i Špnaca je prosto što oni imaju bolje igrače.
Uspjeli smo ko nositelji izvuć Španjolce u kvalifikacijama U21! To je fakat umjetnost![]()
Kog ste jos dobili?