love_girl
Ističe se
- Poruka
- 2.786
Master_Chief:vidi se da si na tvoga tatuni ja ne mogu ochima da smislim pechurke,narochito miris...meni odmah muka...
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Master_Chief:vidi se da si na tvoga tatuni ja ne mogu ochima da smislim pechurke,narochito miris...meni odmah muka...
![]()
Keeper:pechurke su neshto najjache na svetu. bilo u sosu, bilo pechene, bilo przhene..... mmmmmmm.
mislis-analnih?zmaj013:animalnih

Naravno,...... nikada nisam mogao da podnesem cinjenicu da one slatke, jadne i neduzne zivotinjice bivaju ubijene i to sve zato da bi neki trutovi uzivali u njihovoj nesreci,.....;-)morphea:tooo zmaje, nije valjda da si i ti vegetarijanac??
i da, ja prosto obozhavam pechurke, kuvani shampinjoni su prosto fantastichni i brzo se kuvaju, shto je dobro jer sam ujutru gladna ko...lol e ne znam shta , i ne mogu da chekam![]()
pogresno mislis, dobro sam se izrazio;-)sofffy:mislis-analnih?![]()
zmaj013:jadne i neduzne zivotinjice

i kad si vecj tu, mogla bi njime da napunish jednu kokoshku ;pHehehe. Touche!morphea:...ali kokoshku puni sam da te ja ne vidim...

Kad_LupimLupim:Hehehe. Touche!
Koji je ovo bio svojevrstan prc, onako
Svaka cast![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajde, nisam bash tako mislila , ali tek sad vidim shta to mozhe josh da zhachi
e shta sve ti necjesh da primetish 
Kad_LupimLupim:Jedino to, a
Jel voli neko pihtije, sa sve papcima, njuskama i ushima![]()
![]()
![]()
U jeeeeeee, nisam znao da se pile pece pre nego sto se pojede,..... Ali znam da se prvo mora ubiti, ili zaklati,...... a sada ko je ovde jebozovan, a ko jeben,.... prijebalo mi se da to saznam,......svoj mozak cu opteretiti realnim a ne virtuelnim stvarima,.....Keeper:debilu ebeni, em me bole (bar josh uvek) za ptichji grip, em se pile u rerni ispeche na daleko vecjoj temperaturi no shto virus mozhe podneti ;p
mima2:kao sto i naslov kaze. umete li nesto da skuvate? sta volite da jedete?
da li bi ste nekada pozvali decka/devojku kod vas kuci da proba ono sto ste vi spremili?
Kad_LupimLupim:Jedino to, a
Jel voli neko pihtije, sa sve papcima, njuskama i ushima![]()
![]()
![]()

............i naucnici ce dobiti odgovor na pitanje da li se bolest prenosi polnim aktom s pernatom zivinom,...... jako zanimljivo, bar i ti da budes od neke koristi,......Keeper:pihtije? pa ja ne dam da se to pravi u mojoj kucjito chak ni moja bakuta ne jede
bojane, ma svaka ti chast za kokoshku, bash lepo od tebe ;p