kuvanje

• Začetnik teme Začetnik teme mima2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tooo zmaje, nije valjda da si i ti vegetarijanac??
i da, ja prosto obozhavam pechurke, kuvani shampinjoni su prosto fantastichni i brzo se kuvaju, shto je dobro jer sam ujutru gladna ko...lol e ne znam shta , i ne mogu da chekam :)

morphea:
tooo zmaje, nije valjda da si i ti vegetarijanac??
i da, ja prosto obozhavam pechurke, kuvani shampinjoni su prosto fantastichni i brzo se kuvaju, shto je dobro jer sam ujutru gladna ko...lol e ne znam shta , i ne mogu da chekam :)
Naravno,...... nikada nisam mogao da podnesem cinjenicu da one slatke, jadne i neduzne zivotinjice bivaju ubijene i to sve zato da bi neki trutovi uzivali u njihovoj nesreci,.....;-)

zmaj013:
jadne i neduzne zivotinjice

kako je to humano :D
btw, da ti kazhem, niko na ovom svetu nije neduzhan. pa ni maji sjatki debeji piwicji... tako medeni kad se zapeku u rerni :evil:

shalu na stranu, ne radi se o zlobi lenjih trutova vecj o chistom zakonu prirode (;

i da, zhenche, kad cje te pechurkice..... mmmmhmmmm. :mrgreen: i kad si vecj tu, mogla bi njime da napunish jednu kokoshku ;p

dusho, pechurkice su gotove!!!!
ali kokoshku puni sam da te ja ne vidim
i shto se tiche prirodnih zakona, ljudi ih samo iskorishcjavaju, razum im samo sluzhi da bi bili josh vecje zhivotinje ...
i shto se tiche ptichjeg gripa to je chista glupost, retki su sluchajevi da se prenose s ptica na ljude, tj. desilo se to samo jednom i to liku chiji imunitet je tako bio oslabljen, nego su to ljudi sad napravili takvu frku..u beogradu su pobili tj, otrovali gomilu golubova zbog te gluposti...

Keeper:
debilu ebeni, em me bole (bar josh uvek) za ptichji grip, em se pile u rerni ispeche na daleko vecjoj temperaturi no shto virus mozhe podneti ;p
U jeeeeeee, nisam znao da se pile pece pre nego sto se pojede,..... Ali znam da se prvo mora ubiti, ili zaklati,...... a sada ko je ovde jebozovan, a ko jeben,.... prijebalo mi se da to saznam,......svoj mozak cu opteretiti realnim a ne virtuelnim stvarima,.....

mima2:
kao sto i naslov kaze. umete li nesto da skuvate? sta volite da jedete?
da li bi ste nekada pozvali decka/devojku kod vas kuci da proba ono sto ste vi spremili?

Umem da skuvam nesto. Volim da jedem šargarepu. Pozvao bih ih na trovački specijalitet a posle kada pocrkaju povadio bih im bubrege, prodao, i zaradio novac.

$$$

Keeper:
pihtije? pa ja ne dam da se to pravi u mojoj kucji :lol: to chak ni moja bakuta ne jede :lol:

bojane, ma svaka ti chast za kokoshku, bash lepo od tebe ;p
............i naucnici ce dobiti odgovor na pitanje da li se bolest prenosi polnim aktom s pernatom zivinom,...... jako zanimljivo, bar i ti da budes od neke koristi,......

Back