Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.532
Kakve novosti, niko nije pisao o trudnoći godinu dana. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima,Kakve novosti, niko nije pisao o trudnoći godinu dana.![]()
Naravno da je zdrav i naravno da plod ne mozes da povredis i naravno da ti sredjuje hormone i svakako utice da se lakse porodis i nosis trudnocu, osim ako te nervira muz, decko, ljubavnik ili ljubavnica, onda je nezdravo sve.Pozdrav svima,
da li mislite da je seks u trudnoći zdrav?
Da li mislite da prilikom seksa u trudnoći (ako je devojka u petom ili šestom mesecu trudnoće može da dodje do povrede bebe)?
Pitanje za devojke koje su rodile ili su trudne je li Vam otežavajuće da imate seks u petom ili šestom mesecu trudnoće?
Postoji i slucaj kad ginekolog zabrani odnose tokom trudnoce ako je rizicna i ako grlic materice nije dovoljno cvrst.Onda ne bi smelo.Naravno da je zdrav i naravno da plod ne mozes da povredis i naravno da ti sredjuje hormone i svakako utice da se lakse porodis i nosis trudnocu, osim ako te nervira muz, decko, ljubavnik ili ljubavnica, onda je nezdravo sve.
Verovatno ima takvih slucajeva i treba verovati ginekologu. Pitanje je bilo generalno, pa je svodjenje na specijalne slucajeve spinovanje teme i u principu lazno interesovanje. Tih specijalnih slucajeva ima sasvim razlicitih, pa se moze nabrajati za svaki post drugaciji slucaj.Postoji i slucaj kad ginekolog zabrani odnose tokom trudnoce ako je rizicna i ako grlic materice nije dovoljno cvrst.Onda ne bi smelo.
Ja sam koristila neko kratko vreme, tj sve vreme dok sam dojila, i nisam imala nikakve nuspojave. Da sam znala za preparat, verovatno bih uzimala i prePozdrav dame. Isla sam kod lekara privatno i dobila na preporuku da koristim Gravidon A. Ja ne volim da se igram suplementima, pa me zanima da li nema ima iskustvo da podeli? Hvala!
Mozda i ne. Ne vjerujem da si jedina. Ukoliko jesi svi ćemo da te pazimo i na babine dodjemo.Verovatno cu se kuckati sama sa sobom ovde, jel?
E, nećemo sada preterivati!I da zatrudnimo ako treba.
Mozda na Forumu Zdravlje da pitate?Pozdrav svima. 27 .sam nedjelja trudnoće. Primam progesteron depo 250 zbog visokorizicne trudnoće. Trenutno te injekcije nema nigdje.Inace sam iz Crne Gore .Da li možda neko zna gdje je mogu nabaviti ili da li možda neko ima a da mu ne treba. Hvala unaprijed :ll: :ll: HITNO JE!