mini_me
Iskusan
- Poruka
- 6.119
Kod nas su svi želeli drugo dete da bude devojčica ali svi, babe, dede, stric (za drugog msm da ipak više voli mušku decu), mm pogotovo baš se smorio kad smo videli pišu na ultrazvuku
Ja sam podeljena totalno, radi mene bih više volela devojčicu jer imam već jednog pišonju
, ali radi Gicanovića mi je drago što je dečak jer će prosto imati više zajedničkih momenata, interesovanje, i sukoba naravno ali samo zato što će ipak više biti zajedno neg da je devojčica realno.
Evo, da podnesem izveštaj u 21. nedelji sam, idem na jogu za trudnice i žena me pita u kojoj sam nedelji, morala sam da razmislim
Šta ti je drugo dete, a u prvoj trudnoći računala svaki dan, čitali Bibliju trudnoće svako veče, sad pojma nemam ni koja sam nedelja bogte.
Ja sam podeljena totalno, radi mene bih više volela devojčicu jer imam već jednog pišonju
, ali radi Gicanovića mi je drago što je dečak jer će prosto imati više zajedničkih momenata, interesovanje, i sukoba naravno ali samo zato što će ipak više biti zajedno neg da je devojčica realno. Evo, da podnesem izveštaj u 21. nedelji sam, idem na jogu za trudnice i žena me pita u kojoj sam nedelji, morala sam da razmislim
Šta ti je drugo dete, a u prvoj trudnoći računala svaki dan, čitali Bibliju trudnoće svako veče, sad pojma nemam ni koja sam nedelja bogte.
Poslednja izmena:

videćemo