mini_me
Iskusan
- Poruka
- 6.119
Paracetamol mi rekla za skidanje t ako je preko 38. Čaj od luka sam popila jedan...bljak. Hvala ti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li neko vesti od brankich?
Nadam se da su ona i bebica ok..
Sve je ok, mislim manje vise. Prvo su nas namucili sa dojenjem, tacnije izmuzavanjem u bolnici, strucnim i nestrucnim, posle smo imali problema sa grcevima, taman se malo smirilo, mada ne i proslo zapatili smo soor, pa sad i povraca i jede pomalo i brzo zaspi, nema govora da je probudis, pa se budi na sat vremena, a nekad opusteno na 4. Sve u svemu nemam uopste osecaj da rukovodim svojim vremenom, sve gledam u nju u brojim minute i tako... Mada mi je majka bas od pomoci, ni o cemu drugom ne vodim racuna, samo o njoj i dosla sam bila ovde da se jedan dan zalim, pa sam naletela na atin post sa bolesnim blizancima, i jos dvoje dece i rekoh bolje da cutim.

Znači, ulazite polako u štos jedna s drugomSve je ok, mislim manje vise. Prvo su nas namucili sa dojenjem, tacnije izmuzavanjem u bolnici, strucnim i nestrucnim, posle smo imali problema sa grcevima, taman se malo smirilo, mada ne i proslo zapatili smo soor, pa sad i povraca i jede pomalo i brzo zaspi, nema govora da je probudis, pa se budi na sat vremena, a nekad opusteno na 4. Sve u svemu nemam uopste osecaj da rukovodim svojim vremenom, sve gledam u nju u brojim minute i tako... Mada mi je majka bas od pomoci, ni o cemu drugom ne vodim racuna, samo o njoj i dosla sam bila ovde da se jedan dan zalim, pa sam naletela na atin post sa bolesnim blizancima, i jos dvoje dece i rekoh bolje da cutim.
![]()
Evo je budi se naravno.![]()

Sve je ok, mislim manje vise. Prvo su nas namucili sa dojenjem, tacnije izmuzavanjem u bolnici, strucnim i nestrucnim, posle smo imali problema sa grcevima, taman se malo smirilo, mada ne i proslo zapatili smo soor, pa sad i povraca i jede pomalo i brzo zaspi, nema govora da je probudis, pa se budi na sat vremena, a nekad opusteno na 4. Sve u svemu nemam uopste osecaj da rukovodim svojim vremenom, sve gledam u nju u brojim minute i tako... Mada mi je majka bas od pomoci, ni o cemu drugom ne vodim racuna, samo o njoj i dosla sam bila ovde da se jedan dan zalim, pa sam naletela na atin post sa bolesnim blizancima, i jos dvoje dece i rekoh bolje da cutim.
![]()
Evo je budi se naravno.![]()
Јеленче мени свеједно, али због других корисница напиши који заслађивач је у питању јер 50гр нпр аспартама би засладило сва три дневна оброка попуњене оклопно механизоване бригаде.http://issuu.com/sasajovanovic/docs/01_naslovna
ja sam ovaj kolac unistavala u trudnoci, a i posle, modifikovala iz casopisa da bude po mom ukusu ...
Svarcvald:
testo- 4 jaja, 20gr kakao, 50gr zasladjivac, 100gr ovsenog brasna... na 200' 10tak min
fil- 400-6--gr smrznutih visanja prebacis preko testa da upije sok
preko 250gr slatke pavlake, 100- 250ge Ella sira, malo grckog jogurta (ili izmucen slag stoji u receptu, ja ga ne koristim posto je hemija cista)
glazura- istopim crnu cokoladupreko, 100gr
jelence, u kojoj si nedelji trudnoće?
Јеленче мени свеједно, али због других корисница напиши који заслађивач је у питању јер 50гр нпр аспартама би засладило сва три дневна оброка попуњене оклопно механизоване бригаде.
Вероватно је у питању сорбитол, шећер од брезе, од кокоса, фруктоза... сви они имају много нижи гликемијски индекс од обичног, белог шећера, нпр фруктоза 19, брезов шећер 7 итд.
.

Bice sve to super!
То је још и оствариво, али веверица која носи људско бебче је сасвим леталан сан за сироту веверицу.sanjala sam da sam trudna i da nosim vevericu![]()

, ocekivali su da je i cetvrto dete devojcica.....
ja sam juce dala sve stvari od mladjeg sina zeni od mog brata od ujaka, u 9. mesecu je i nosi decaka, brat ce posle 3 cerke prvi put biti tata decaka.....jos ni ime ne znaju, zateceni su polom deteta, ocekivali su da je i cetvrto dete devojcica.....
cestitamo ... zato su se borili.... moja drugarica ima 5 sestara i 7. brat cestitamo ... zato su se borili.... moja drugarica ima 5 sestara i 7. brat
srecom bogata porodica pa su svoj djeci mogli da obezbjede normalan zivot i skolovanje ali njen otac je legenda, jedne godine kod njih na slavi kaze volim cerke ali kome da ostavim sve sto sam stekao ako nemam sina... reko svakla vam cast a i vasoj zeni.
Pored šestoro dece (ćerki, nema veze, njegova su deca) on se pitao kome da ostavi, ako nema sina. Ostajem Balkanac i provincijalac...
svasta, valjda je najvaznije da budu othranjena kako treba i da ims e da mogucnost za skolovanje....ostalo mogu i sami....ja htela curicu, ali ce verovatno biti decakSto j lepo kada su tako velike porodice. Sin ce biti takav mezimac, kako ce ga samo razmaziti.
@jelenced, kada radis horionske resice, koliko se cekaju rezultati? Aj javljaj pol, da navijamo za neki?
@sally, koja si nedelja?
cestitamo ... zato su se borili.... moja drugarica ima 5 sestara i 7. brat
srecom bogata porodica pa su svoj djeci mogli da obezbjede normalan zivot i skolovanje ali njen otac je legenda, jedne godine kod njih na slavi kaze volim cerke ali kome da ostavim sve sto sam stekao ako nemam sina... reko svakla vam cast a i vasoj zeni.