Kutak za trudnice

Ima li neko vesti od brankich?
Nadam se da su ona i bebica ok..
:zag:Sve je ok, mislim manje vise. Prvo su nas namucili sa dojenjem, tacnije izmuzavanjem u bolnici, strucnim i nestrucnim, posle smo imali problema sa grcevima, taman se malo smirilo, mada ne i proslo zapatili smo soor, pa sad i povraca i jede pomalo i brzo zaspi, nema govora da je probudis, pa se budi na sat vremena, a nekad opusteno na 4. Sve u svemu nemam uopste osecaj da rukovodim svojim vremenom, sve gledam u nju u brojim minute i tako... Mada mi je majka bas od pomoci, ni o cemu drugom ne vodim racuna, samo o njoj i dosla sam bila ovde da se jedan dan zalim, pa sam naletela na atin post sa bolesnim blizancima, i jos dvoje dece i rekoh bolje da cutim. :mrgreen:
Evo je budi se naravno. :)

:zag:Sve je ok, mislim manje vise. Prvo su nas namucili sa dojenjem, tacnije izmuzavanjem u bolnici, strucnim i nestrucnim, posle smo imali problema sa grcevima, taman se malo smirilo, mada ne i proslo zapatili smo soor, pa sad i povraca i jede pomalo i brzo zaspi, nema govora da je probudis, pa se budi na sat vremena, a nekad opusteno na 4. Sve u svemu nemam uopste osecaj da rukovodim svojim vremenom, sve gledam u nju u brojim minute i tako... Mada mi je majka bas od pomoci, ni o cemu drugom ne vodim racuna, samo o njoj i dosla sam bila ovde da se jedan dan zalim, pa sam naletela na atin post sa bolesnim blizancima, i jos dvoje dece i rekoh bolje da cutim. :mrgreen:
Znači, ulazite polako u štos jedna s drugom :)

Lepo ručkajte, piškite, kakite, mazite se i rastite :zag:

znaci sve je kako treba hahahhaha

Radila dnevne profile, rezultati odlicni, znaci dijeta radi posao verovatno, eto, ako koga zanima..
Zakazali mi ponovo dnevnu bolnicu za mesec dana, to ide rutinski, nevezano za rezultate...inace nisam zrno secera u te dve nedelje pojela, bas sam ponosna ne sebe :D

http://issuu.com/sasajovanovic/docs/01_naslovna
ja sam ovaj kolac unistavala u trudnoci, a i posle, modifikovala iz casopisa da bude po mom ukusu ...
Svarcvald:
testo- 4 jaja, 20gr kakao, 50gr zasladjivac, 100gr ovsenog brasna... na 200' 10tak min
fil- 400-6--gr smrznutih visanja prebacis preko testa da upije sok
preko 250gr slatke pavlake, 100- 250ge Ella sira, malo grckog jogurta (ili izmucen slag stoji u receptu, ja ga ne koristim posto je hemija cista)
glazura- istopim crnu cokoladupreko, 100gr

http://issuu.com/sasajovanovic/docs/01_naslovna
ja sam ovaj kolac unistavala u trudnoci, a i posle, modifikovala iz casopisa da bude po mom ukusu ...
Svarcvald:
testo- 4 jaja, 20gr kakao, 50gr zasladjivac, 100gr ovsenog brasna... na 200' 10tak min
fil- 400-6--gr smrznutih visanja prebacis preko testa da upije sok
preko 250gr slatke pavlake, 100- 250ge Ella sira, malo grckog jogurta (ili izmucen slag stoji u receptu, ja ga ne koristim posto je hemija cista)
glazura- istopim crnu cokoladupreko, 100gr
Јеленче мени свеједно, али због других корисница напиши који заслађивач је у питању јер 50гр нпр аспартама би засладило сва три дневна оброка попуњене оклопно механизоване бригаде.
Вероватно је у питању сорбитол, шећер од брезе, од кокоса, фруктоза... сви они имају много нижи гликемијски индекс од обичног, белог шећера, нпр фруктоза 19, брезов шећер 7 итд.

jelence, u kojoj si nedelji trudnoće?

imam ove nedelje preglede, pa cu videti da li je sve u redu sa plodom
posto je bilo dosta rizicnog ponasanja
a znam sta ce mi reci i jedan i drugi dr...

- - - - - - - - - -

Јеленче мени свеједно, али због других корисница напиши који заслађивач је у питању јер 50гр нпр аспартама би засладило сва три дневна оброка попуњене оклопно механизоване бригаде.
Вероватно је у питању сорбитол, шећер од брезе, од кокоса, фруктоза... сви они имају много нижи гликемијски индекс од обичног, белог шећера, нпр фруктоза 19, брезов шећер 7 итд.

pise diamel, str 28, ja nisam stavljala nista

ja sam juce dala sve stvari od mladjeg sina zeni od mog brata od ujaka, u 9. mesecu je i nosi decaka, brat ce posle 3 cerke prvi put biti tata decaka.....jos ni ime ne znaju, zateceni su polom deteta :mrgreen:, ocekivali su da je i cetvrto dete devojcica.....

ja sam juce dala sve stvari od mladjeg sina zeni od mog brata od ujaka, u 9. mesecu je i nosi decaka, brat ce posle 3 cerke prvi put biti tata decaka.....jos ni ime ne znaju, zateceni su polom deteta :mrgreen:, ocekivali su da je i cetvrto dete devojcica.....

:) cestitamo ... zato su se borili.... moja drugarica ima 5 sestara i 7. brat :D srecom bogata porodica pa su svoj djeci mogli da obezbjede normalan zivot i skolovanje ali njen otac je legenda, jedne godine kod njih na slavi kaze volim cerke ali kome da ostavim sve sto sam stekao ako nemam sina... reko svakla vam cast a i vasoj zeni.

:) cestitamo ... zato su se borili.... moja drugarica ima 5 sestara i 7. brat :D srecom bogata porodica pa su svoj djeci mogli da obezbjede normalan zivot i skolovanje ali njen otac je legenda, jedne godine kod njih na slavi kaze volim cerke ali kome da ostavim sve sto sam stekao ako nemam sina... reko svakla vam cast a i vasoj zeni.

Meni je ovo užasno. :sad2: Pored šestoro dece (ćerki, nema veze, njegova su deca) on se pitao kome da ostavi, ako nema sina. Ostajem Balkanac i provincijalac...:(

..tuga..moj najstariji sin je isao u vrtic sa trecim i cetvrtim od sestorice brace..roditelji uspesni, obrazovani, deca lepa kao lutke i vaspitana..
..vaspitacica je jednom prokomentarisala drugoj kako nisu normalni sto imaju toliko sinova, kaze - dzabe mu sto je stekao sve sto ima, kad mu podele to sinovi bice prosecni, kao da nista nije ni radio u zivotu..

..kakvi mozgovi, boze me sacuvaj..

Sto j lepo kada su tako velike porodice. Sin ce biti takav mezimac, kako ce ga samo razmaziti. :)

@jelenced, kada radis horionske resice, koliko se cekaju rezultati? Aj javljaj pol, da navijamo za neki?
@sally, koja si nedelja?
ja htela curicu, ali ce verovatno biti decak
mada, svejedno mi je, mozda bi mi bilo lakse da dobijemo decaka
sledece nedelje radim, mada nesto i ne bih, ipak je to invazivna metoda, rezultati valjda do 2 dana

kome da ostavi?
aiii

Back