Kutak za trudnice

Haha. Uh. :) Moj je super u tom smislu samo nema šanse da će da se igra sam, tu je uvek tražio pažnju. Ali kad mu objasnim da moram nešto da uradim onda se igra sam. To me malo nervira jer se plašim da mu se ne razvije osobina da mu stalno treba neko da ga zabavi, da ne zna sam jer to nikako ne želim...Kad neko kaže dosadno mi je, poludim, alergična sama na to, to je nešto što u životu nisam osetila, zato ne bih volela da on postane takav, da ako nema nekog da ga zabavi da mu je dosadno.

Jel radio neko ogtt? Ja nisam do sad, sad cu raditi..cula sam da moze da se slosi od toga, da dobijes nagon za povracanjem i slicno, pa da ne idem sama u dz?
Ja inace obavljam sama sve, jel bi trebalo za ovaj test da ipak povedem nekog u slucaju da mi pozli?

Jel radio neko ogtt? Ja nisam do sad, sad cu raditi..cula sam da moze da se slosi od toga, da dobijes nagon za povracanjem i slicno, pa da ne idem sama u dz?
Ja inace obavljam sama sve, jel bi trebalo za ovaj test da ipak povedem nekog u slucaju da mi pozli?

Ja sam radila pre par meseci.Ja bi povela nekog samo ako si dosta udaljena od DZ i ponela bi obavezno nesto za jesti posle testa.Meni se tamo nije slosilo i nije mi bilo muka.Ali kad sam stigla kuci nakon nekih sat vremena pocela sam da se tresem od gladi i bilo mi je bas lose.:)

Poslednja izmena:

obavezno
nismo svi isti
niti svi rade test iste duzine i ne piju istu kolicinu glukoze
meni se povracalo vec nakon druge doze

ja sam radila sa Tamarom i nije mi smetalo nista
al ja sam osoba koja moze da ne jede dva dana i nikom nista
a secera jedem tonu,pa sam navikla :lol:
to samo mute secer sa vodom,nista posebno,meni nije bilo gadno
ja sam sama isla,busom :lol:
ali ne znam kakav ti je organizam,povedi bolje nekoga

ne znam nin sto me dr slao,beba uopste nije bila krupna kkao je on mislio....navodno je zurila 3 nedelje

- - - - - - - - - -

smetalo mi je samo vadjenje krvio jer ta sestra moze malo da poradi na tehnici :lol:

Rodila dvoje djece i nikada nije bilo ni rjeci da se ide na taj test... sada imala vremena da malo izguglam pa pise da to treba da uradi svaka trudnica, posebno sto je meni secer cjelu trudnocu bio 5-6 (sto je neka granica) e nasi doktori... dobro da nije bilo posledica...

:lol: aha, to je voda u seceru a ne secer u vodi missim 100 g glukoze.....ogavno....

Шта знам, жена није радила тај тест, али ћале који је срећни добитник шећерне болести од 91. није се нешто специјално жалио.

Ma nista specijalno. Secer i voda. Gore mi pojesti parce torte nego to popiti.

Jedino sto sam popila jednom u zivotu i mislim/nadam se da necu nikad vise je ricinusovo ulje. :bljak:

kako mozes da kazes tako nesto za sirotu torticu :sad2:

Ljudi moji, kako ja ne volim da jedem torte... to je fes...
Meni su sve kore suve, i preslatke...
Eventualno kad moram malo glocnem i to je to.
I to volim kad ima puno voca, malo fila, po mogucnosti nekog laganog pudinga i nista vise.

Realno meni naseckaj voce, bolje si me posluzio od najbolje torte na svetu.
Em je zdravo em je ukusno. Osetis svaki ukus ponaosob.
Uzivancija...

Obavila ogtt, glukoza jeste gadnjikava, kao da popijes 100gr secera u prahu u 2 deci vode, ali nije strasno, bilo mi je muka, nisam povracala srecom.
Ali ovo vadjenje krvi 4 puta, i cekicanje ispred 3 i po sata je smorilo..
No ok, prodje i to..

Back