gost 237624
Domaćin
- Poruka
- 3.084
Super ako je krenulo na bolje, verovatno ti onda terapija nece trebati. Znaci krenula je komunikacija,
bese na ekspertskom, za jedno tri nedelje ocekujes da saznas pol? 
13. februar, ali tu valjda nije uzeto u obzir nesto kraci ciklus i ranija ovulacija, tako da racunam da nema sanse da prebaci 8. februar, kako je ranije po UZ islo unapred, sa izuzetkom poslednjeg kada je jos malo pomeren unapred a 31.1. zbog velicine bebe. Videcu u ponedeljak na UZ sta ce mi reci. A kako mi smeta da disem, jedem, obujem se, okrenem se u krevetu ili ustanem, nadam se da ce da pozuri malo. Kolika li cu biti tek u februaru.
bese na ekspertskom, za jedno tri nedelje ocekujes da saznas pol? 
13. februar, ali tu valjda nije uzeto u obzir nesto kraci ciklus i ranija ovulacija, tako da racunam da nema sanse da prebaci 8. februar, kako je ranije po UZ islo unapred, sa izuzetkom poslednjeg kada je jos malo pomeren unapred a 31.1. zbog velicine bebe. Videcu u ponedeljak na UZ sta ce mi reci. A kako mi smeta da disem, jedem, obujem se, okrenem se u krevetu ili ustanem, nadam se da ce da pozuri malo. Kolika li cu biti tek u februaru.

koje se koriste kao zacini ili cajevi. Ja sam koristila sve sto inace koristim umereno. Mislim da se kod mnogih tih travkica zapravo ne zna da li je stetno ili nije, pa se iz predostroznosti ne preporucuje, ali u manjim kolicinama mislim da nista toliko ne moze napraviti problem. Mada ja i slabo pijem cajeve i to samo od kamilice i nane, a i zacine nesto mnogo ne forisiram.
e svasta.....ne vidim logiku ali ajde, sada sam i ja nasla na netu kada sam ukucala caj od nane i dojenje....hvala za info....