gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
trebalo je da pojedes sepet ananasa 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Prepisan mi je kada sam prestala da dojim. Razbolela sam se i više nisam smela da dojim, cicka je već bila velika, ali sam ja bila na dobrom putu da zaradim mastitis, pa su mi prepisali injekcije, stiskanje grudi (mada znam koliko je to diskutabilno) i čaj od nane kao jedinu dozvoljenu tečnost.
ja se klljukala cajem od persuna da bi se porodila al nista
nece to kad ja ocu,nego kad one hoce
prvi put sam jela ananas ko luda...nista
sa drugom pila persun...nista
obe izasle sa punih 39 nedelja...u dan
- - - - - - - - - -
jos drugi put kao rizicnija trudnoca...grlic nije jedno vreme bio dobar....frka ovo ono i nikom nista
cucala unutra 4 nedelje bez terapije
Bice prilike na ekspertskom, ne znam da li bi tu moralo da se vidi?
Boli je uvce da se namest za slikanje.Bice prilike na ekspertskom, ne znam da li bi tu moralo da se vidi?
Super sto nema hematoma, to je bitno.![]()
))
sali vazno da je sve ok, bas mi drago....mom starijem je soba bila pink boje, nekada su UZ bili bas precizni, cak i pocetkom 9. meseca
))))Meni Pregnacare kombinovani.
I to mi je bas prijao.
Znam da sam napravila pauzu par dana i da sam to bas osetila..
Jel nekom bilo muka od mamavit vitamina? Pila ih proslu trudnocu i nisu mi smetale, sad evo povratila nakon tablete, i pre neki dan isto, a mucnine su mi prestale odavno inace.
Ne znam na koje da predjem, da mi ne bude muka od njih..prenatal, elevit? Jel moze i od njih da bude muka?
A koliko kosta elevit?
Pregnacare, to je ovo jel http://mojaapoteka.rs/zene/trudnoca/pregnacare-plus-tbl-detail
Vidim oko 1800 din, ali tu imaju tablete+kapsule, jel to ide od obe po jedna dnevno ili?
Videcu nesto onda od ta dva da uzmem..
A koliko kosta elevit?
Pregnacare, to je ovo jel http://mojaapoteka.rs/zene/trudnoca/pregnacare-plus-tbl-detail
Vidim oko 1800 din, ali tu imaju tablete+kapsule, jel to ide od obe po jedna dnevno ili?
Videcu nesto onda od ta dva da uzmem..
Elevit nisu imali, uzela sam te pregnacare obicne, ne duple..
Uzela da uporedim sastav sa mamavit-om i 90% se poklapaju, i vitamini i kolicina. Kako to od jednog bude muka od drugog ne, pojma nemam, eto videcemo..danas popila i sve ok

Hvala cicak. 
bila sam u bg-u, sada sam dosla u svoju provinciju, jer sam iz mnogo razloga mislila da je to bolje resenje. Otac je imao tesku operaciju i zdravstveno nije bio najbolje, a ja tokom trudnoce nisam bila bas mobilna da ga oblazim, pa eto prilike da malo budem sa mojima i da ispratim kakvo je stanje, onda macak ce morati u prvo vreme da bude kod mojih, pa i da se on navikne na okruzenje i da vidim kako se snalazi sa bebom u daleko vecem stanu nego sto je onaj u bg-u, sto tamo stan nije spreman za bebu, a ovde jeste i tako, citav niz malih razoga koji su prevagnuli.