Kutak za trudnice

MILICA SE PORODILA DANAS U 18:40 I RODILA DVE LEPE I ZDRAVE DEVOJCICE.. Dobro su, mama je osamucena. Javice se.. :)
Cestitamo ja i Valentina
[emoji7] [emoji8] [emoji76] [emoji93] [emoji122] [emoji169] [emoji170] [emoji171] [emoji172] [emoji173] [emoji175] [emoji176] [emoji177] [emoji178] [emoji179] [emoji180] [emoji182] [emoji259] [emoji257] [emoji307]

Bravo Milice!!!:vatromet::vatromet::orkestar::heart2:

Bila sam na UZ i beba je do sada uvek isla unapred oko 5 dana, a sada je odmakla ukupno 11. Pa mi doktorka rece da to ne mora nista da bude, da je je do dve nedelje neslaganja normalno, ali da ipak uradim test na glukozu za svaki slucaj, i da pocnem sa dijetalnom ishranom, tacnije ishranom za dijabeticare opet za svaki slucaj. U prvom trenutku sam pomislila ma nema sanse, kakav trudnicki dijabetes, a onda sam se setila da sam na poslednjoj kontroli imala bakteriji u mokraci, sad cekam rezultate urinokulture, da sam neprestano zedna i da imam sa oceve strane u familiji dijabetes tipa 2. Ah, i poslednjih dana sam jela slatkise pirilicno, sta cu kada mi stalno neko donese nesto. :rumenko:
A taman sam pricala da mi je ishrana daleko od idelane, e sad sam konacno bila primorana da je korigujem dok ne uradim taj test, a cak i ako test bude negativan, ne bi bilo lose da i ubuduce izbacim slatkise i masno, ogranicim testo...
U glupoj ishrani za dijabeticare ne mozes da jedes otpirike sve sto daje osecaj sitosti, ustvari smes ali prilicno ograniceno, i sto ima vecu kalorisjku vrednost, necu moci da doguram do potrebnog broja kalorija.

Ima li neko informacije o milici, kako su ona i devojcice?

Dragi moji,
Najzad da se javim. Pod silnim terapijama sam. Imam visoku temperaturu i upalu necega sto jos nisu otkrili. Slomljena sam totalno. Ni jedan analgetik ni epidural ne pomazu. Bodu me 6-10 puta dnevno. Bebe su u inkubatoru pa ih gledam kad mi zakazu sastanak.
Tesko mi je da se podignem i njih da vidim. Jedna beba lici na mene :-D

Poslednja izmena:
Dragi moji,
Najzad da se javim. Pod silnim terapijama sam. Imam visoku temperaturu i upalu necega sto jos nisu otkrili. Slomljena sam totalno. Ni jedan analgetik ni epidural ne pomazu. Bodu me 6-10 puta dnevno. Bebe su u inkubatoru pa ih gledam kad mi zakazu sastanak.
Tesko mi je da se podignem i njih da vidim. Jedna beba lici na mene :-D

Čestitam Milice,
Drži se, biće sve u redu :cmok:

Pokusala sam vam pisati, ali su me svu izboli, vene mi pucaju kao da se deca igraju sa balonima i iglom, a telefon mi tezak i na kraju sve izbrise aplikacija sa porukom greska. Cini mi se da se to desava zbog debelih zidova i kad padne konekcija izbaci error
U svakom slucaju, ni bebe ni ja nismo dobro ali su, kako kazu krenuli rezultati na bolje. Nadaju se da su nasli formulu za nas slucaj.
Temperatura i juce noc. Danas milion pregleda, analiza...svega. nisam stigla da jedem ni jedan obrok do kraja. Stalno me prekidali i ostala bez jela. Trudnoca mi je bila bas haos, ali ni ovo nikom ne bih pozelela. Setih se da i od loseg ima gore....

Poslednja izmena:
milice, drzi se, proci ce i to, samo da se oporavite sto pre, pa cete uzivati kad dodjete kuci.

Ja danas radila double test, na uz je sve ok, nt 1.5, nosna kost vidjena i tako dalje..rezultati krvi ce biti posle utorka..nego dr mi rece da bih mozda mogla na amniocentezu bez obzira na rezultate double testa, zbog godina.
U prvoj trudnoci je nisam radila, i nesto mi se ne radi, ne znam...
Jel radio neko ovde amnio? Jel boli? Koliko mora da se lezi posle? Ja bih pretpostavljam radila isto na Institutu za majku i dete, posto tu radim double..mada iskreno nemam pojma da li da radim.
Imam 34 godine.

Vi rekoste da javljam dalje. Pa evo novog detalja mog stanja... Mnogim trudnicama oteknu noge i zglobovi u trudnoci, i sve se lepo sredi posle porodjaja 4-5 dana. E, meni su sada otekle noge!!! Napunile su se skroz koliko su mogle. Naravno da ne znaju od cega pa samim tim nj resenje :-(

Vi rekoste da javljam dalje. Pa evo novog detalja mog stanja... Mnogim trudnicama oteknu noge i zglobovi u trudnoci, i sve se lepo sredi posle porodjaja 4-5 dana. E, meni su sada otekle noge!!! Napunile su se skroz koliko su mogle. Naravno da ne znaju od cega pa samim tim nj resenje :-(

Ako ti je za utehu ja sam imala tu situaciju. U trudnoci nisam oticala uopste, u porodilistu- ne secam se koji dan noge ko balvani, proslo je samo od sebe...
Drzite se!

zene jel ima mesta za jos jednu trudnicu ovde na temi? evo sad cu da procitam malo unazad da propratim koga sve ima na temi... :) ja imam dete od 7 godina,i sada sam trudna 6 nedelja...tek 5.decembra imam sledeci pregled i ultrazvuk...nesto mi je sve toliko daleko i novo,davno bese kada sam zadnji put bila trudna..:)..neki osecaj srece i zabrinutosti zbog godina,imacu ravno 40 kada se budem porodila...:rumenko:

milice samo misli pozitivno...citam da si se porodila pre vremena sa blizancima....ne mogu ni da zamislim kako ti je,ali od srca ti zelim da sad krene sve na bolje,i da tvoje devojcice ojacaju a da i tebi saniraju ove probleme...:cmok2:

Back