gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Ja sam vec mislila da se probudila iz anestezije.
U ishrani su mi prilcno zastupljene namirnice koje su bogate gvozdjem, i uvek je tako bilo. Zato mi nije jasno otkud pad jos pre trudnoce, a posle je bez obzira na mere opreza, i kupovala sam onaj sirup Feroglobin (tada sam pila Femibion 2 u kome nema gvozdja) i opet je pad prilican. Pre trudnoce sam pila dosta kafe mozda otud inicijalni pad, pa sam ostavila kafu kada sam ostala trudna i posle vratila jednu dnevno, onda mozda i zato sto dosta mlecnih proizvoda konzumiram, pa oni valjda sprecavaju vezivanje gvozdja. A te ampule nisu toliko grozne, koliko rizikujes svaki put da popijes i malo stakla i koliko grozno farbaju zube.Sad cuh da je pameto piti ih sa slamcicom.
Inace, mora biti da se onda u materiji, tad 34 godine, laparoskopski sam bila operisala endometrioticnu cistu mesec i po dana pre nego sto sam ostala trudna, a odmah nakon operacije proverila amh (<0.1) sto znaci da je biloski sat otprilike otkucao svoje (posle su detaljne hormonske analize pokazale da jos nije doslo dotle, trebalo je jos jednom proveriti opet amh jer nakon operacije hoce da padne, ali nisam stigla i svejedno je preporucena VTO). I na sve to neki polip koji se javio kao posledica operacije i koji sam trebala histeroskopski da odstranim. Da, plus onaj spontani, ne znam kolko je kvota za ponovljeni spontani, ali nikako mi sve to zajedno nije davalo razlog za optimisticnost.
Tako da za to opterecenje, sad vec i nekako, na pocetku...uh. Samo cu reci da se nadam da je preuvelicana ona teorija o psihickom intrauterinom razvoju bebe i o nervoznoj majci tokom trudnoce.![]()
e, ja cijeli zivot pijem skoro litar jogurta ili kefira dnevno
nekad i vise : )))
jos dok sam na faksu bila imala sam ogromnu cistu na lijevom jajniku
taj kasnije nije godinama radio opce : )
a trebalo nam je samo tri mjeseca da napravimo bepca : P
tako da...
ne brini se toliko
vidi ovako - ako su doce u pravu, bilo je to cudesno zacece
bice i vasa beba cudesno lijepa i zdrava <3
Poslednja izmena:
Ja sam vec mislila da se probudila iz anestezije.
Sad cuh da je pameto piti ih sa slamcicom.