Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.748
Čestitam Milice. Sve najbolje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

MILICA SE PORODILA DANAS U 18:40 I RODILA DVE LEPE I ZDRAVE DEVOJCICE.. Dobro su, mama je osamucena. Javice se..
Cestitamo ja i Valentina
[emoji7] [emoji8] [emoji76] [emoji93] [emoji122] [emoji169] [emoji170] [emoji171] [emoji172] [emoji173] [emoji175] [emoji176] [emoji177] [emoji178] [emoji179] [emoji180] [emoji182] [emoji259] [emoji257] [emoji307]

Kako se ti osecas? Ne mogu ni da zamislim koji je to osecaj, do pre dva dana nista, sad imas dve devojcice. 

Dragi moji,
Najzad da se javim. Pod silnim terapijama sam. Imam visoku temperaturu i upalu necega sto jos nisu otkrili. Slomljena sam totalno. Ni jedan analgetik ni epidural ne pomazu. Bodu me 6-10 puta dnevno. Bebe su u inkubatoru pa ih gledam kad mi zakazu sastanak.
Tesko mi je da se podignem i njih da vidim. Jedna beba lici na mene :-D

I to ce proci i sve ce se to zaboraviti cim izadjete iz bolnice... Bitno da su doktori pohvatali konce i da su nasli resenje za vas. 
Vi rekoste da javljam dalje. Pa evo novog detalja mog stanja... Mnogim trudnicama oteknu noge i zglobovi u trudnoci, i sve se lepo sredi posle porodjaja 4-5 dana. E, meni su sada otekle noge!!! Napunile su se skroz koliko su mogle. Naravno da ne znaju od cega pa samim tim nj resenje :-(
ja imam dete od 7 godina,i sada sam trudna 6 nedelja...tek 5.decembra imam sledeci pregled i ultrazvuk...nesto mi je sve toliko daleko i novo,davno bese kada sam zadnji put bila trudna..
..neki osecaj srece i zabrinutosti zbog godina,imacu ravno 40 kada se budem porodila...