Kutak za trudnice

Ahaha. Izvinjavam se za prethodnu poruku. Jedan malisa se igrao sa telefonom i uspeo da vam poruci da mu je tetka bolje :-). Uglavnom me ledja razbijaju od bolova od lezanja. Opijena i dalje lekovima, ali ne spavam. I po noci mi je tesko spavati jer me sve boli. Bebe su velike zajedno, kao jedna beba oko 36te nedelje ... Sve vise shvatam zasto doktori predlazu prevremeni porodjaj :-). Ali, boricemo se mi koliko god budemo mogli!
Sta ima kod vas? Stevca, kako si zadovoljna poslom? Insomnia, kako ruka? Mene boli posle sna. Treba mi par sati da se oporavim, ali je posle ok. I sve ostale... ) vikend je pa ste se utisale?

Glupo pitanje ali neka mi neko odgovori ako zna. Evo ovog trenutka sam na vesu videla braonkasti sekret, ali svetlo braon boje, bas, bas gusti sekret, kao zelatin. Izvinite sto pitam, bzv je ali zna li neko sta je to? 39+4 mi je danas po zadnjoj m. Da nije taj s.čep kako ga zovu? A ne boli me nista.

E ovako, meni je ispao taj s.čep alii ja jake bolove NEEMAM :). Drugarica koja mi radi u porodilistu kaze da odmah krenem(tripuje me hehe) ali meni ne pada napamet dok bilo sta jace ne osetim, malcice imam bolove nalik menstrualnim, ali to sam osecala i prethodnih dana. Znaci nista jos. Ma smejace mi se tamo ako odem a nemam bre nikakve bolove niti mi je pukao vodenjak. A da lezim do porodjaja u bolnici nepada mi napamet. Ako osetim jake kontrakcije krecemo ;). Ljubim vas.

E ovako, meni je ispao taj s.čep alii ja jake bolove NEEMAM :). Drugarica koja mi radi u porodilistu kaze da odmah krenem(tripuje me hehe) ali meni ne pada napamet dok bilo sta jace ne osetim, malcice imam bolove nalik menstrualnim, ali to sam osecala i prethodnih dana. Znaci nista jos. Ma smejace mi se tamo ako odem a nemam bre nikakve bolove niti mi je pukao vodenjak. A da lezim do porodjaja u bolnici nepada mi napamet. Ako osetim jake kontrakcije krecemo ;). Ljubim vas.

ja bi ipak do bolnice. mene kad je krenulo da boli jace pa...da nisam bila u bolnici porodila bi se kod kuce...

:super:
znaci pocelo jeee :))))

ni ja ne bih isla jos.
pitanje kad ce poceti, a lakse ti je kod kuce.

polako se istusiraj,depiliraj i cekaj kontrakcije.

jel ti muz tu? koliko ti je udaljena bolnica?

jesi uzbudjena???? ja jesam ahahahaahahahah :*

**** te zasto da ide i rizikuje da joj grunu indukciju?:eek:

Poslednja izmena:
ja samo mogu da pricam iz mog iskustava. primili su me sa prvim detetom u bolnicu 2 prsta otvorena, uz ocenu lekara da necu skoro, al su me ipak zadrzali. dva sata posle toga ja sam se porodila.

sad nema garancije ni nacina da se predvidi da li ce ici brzo ili sporo.

Stevca, vodenjak ne puca svaki put. Bolovi takodje nisu po pravilu uvek tu.
Ma ona kako resi, ja bih otisla. I isla sam dan pre porodjaja u bolnicu i bar sam lepo spavala tu noc ;) Mirna sam bila.
A sto kaze wolf, meni su osto rekli kad su me primili 1 prst otvorenu,da cu se poroditi sutradan ujutru. A ja se porodih posle 3.5h

ja mislim da je ona opusteni tip zene :)

a vidim,sto se vas tice, da je trebala otici cim je svanulo jutros :lol:

ni jedna od nas se nije/nece porodila/poroditi a da ne bude svjesna

u svakom slucaju drugarice puno srece i da sve prodje sto brze.

odoh u krevet, ustajem rano.

:zag:

Poslednja izmena:
Ima mnogo drugacijih iskustava... ali, termin je tu (dan dva tri), blagi bolovi, tragovi, svaka cast Insomnii ako moze da bude mirna kod kuce. Mozda bih i ja tako reagovala da se nisam nagledala porodjaja sa i bez bolova, sa otvorenim i zatvorenim , sa poknutim i ne vodenjakom ...

Ja joj drzim palceve da sve bude kako treba, sta god da je u pitanju.
Ako je vrate zelim joj miran san.
Ako je ostave lagan porodjaj.

--------
E moja Milicice cega su se tvoje okice nagledale :( i lepih i ruznih i neorijatnih stvari.
Divim ti se zaista.

Back