TheMakica
Aktivan član
- Poruka
- 1.537
Tsuy kakvih grceva? Bebinih?
Tj jel to kad si se porodila?
Stevca koja si ti nedelja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tsuy kakvih grceva? Bebinih?

A cek sto to?26+0. ( tj 24+4 po uzv)
tako da ne znam sta bih ti rekla koja sam![]()
bolje uzmi kapsule mg-a nego vodu
- - - - - - - - - -
ima neki mg 375+b6 vitamin
30 kapsula, 370 nesto dinara
za ceo mesec
mene spasao grceva i svega ostalog
Magnezijum pijem ali meni ne pomaze sto se shake tice!!! Rekla mi je Dr da pijem mg zbog tih bolova, to je bilo pre 3 nedelje, ali meni je gore!!joj ne pominjite mi vodu.
ja je zabrinjavajuce malo unosim. valjda je unesem kroz voce i caj pa mi se ne trazi ovako.
danas sam dobila lab nalaze. kks i urin smo napokon doveli opet u normalnu, cvekla radi svoje
sutra imamo uzv. jedva cekam da vidim bebu
insomnija, jel ti se ukoci saka pa popusti ili kako? ne kontam. a nisam ni cula za to.
Ujutru se budim sa ukocenim prstima, tj.zadnja dva i poceo i srednji, bez zezanja. Boli me uzasno i odvratno izgleda ajoj Boze. A uvece imam bolove u ta tri prsta. Pocelo je od zgloba. Mislila sam da vidim sa ortopedom sta je i kako je, ali jbg reko da sacekam da se porodim, jer mislim da bi mi dao neku terapiju ili poslao na snimanje. Tako da moram da cekam
. Ujutru i uvece mi je pakao majke mi. Molim Boga da je od vode, tj.od natecenih ruku, trudnoca da je uzrok!!!To su enzimi jetre koji pokazuju koliko je opterećena... generalno, surutka je dobar, stari narodni lek... i veoma delotvoran... čist protein... doduše sama za sebe nije baš ukusna, ali kada se izmiksa sa jagodama ili bananama, nikada ne bi pogodila šta se sve tu nalazi po ukusu... Mislim, ako nekome zatreba...
A kakve su vam transaminaze?
Jedna devojka je pred porodjaj imala taj slucaj oticanja jedne noge odjednom i krv pokazala povisene transaminaze. Isprali joj krv i bilo joj bolje a i brzo se porodila. To je bilo u 38moj nedelji. Ne mora da znaci da je i kod vas to slucaj... samo pitam.
Mene zglobovi saka boluckaju ali nista ne otice. Proci ce...

. Tj.ortoped ili hirurg
!!! Ne daj Boze, ali sta je tu je.

Magnezijum pijem ali meni ne pomaze sto se shake tice!!! Rekla mi je Dr da pijem mg zbog tih bolova, to je bilo pre 3 nedelje, ali meni je gore!!Ujutru se budim sa ukocenim prstima, tj.zadnja dva i poceo i srednji, bez zezanja. Boli me uzasno i odvratno izgleda ajoj Boze. A uvece imam bolove u ta tri prsta. Pocelo je od zgloba. Mislila sam da vidim sa ortopedom sta je i kako je, ali jbg reko da sacekam da se porodim, jer mislim da bi mi dao neku terapiju ili poslao na snimanje. Tako da moram da cekam
. Ujutru i uvece mi je pakao majke mi. Molim Boga da je od vode, tj.od natecenih ruku, trudnoca da je uzrok!!!

, jos nju da docekamo
. Mene je pre sat vremena toliko zaboleo stomak, vise sa desne strane pri dnu, da sam se ja preznojila od muke!!! Ako su ovo te pocetne kontrakcije(a ne verujem, jer ledja me nisu bolela), ja cu umreti od bolova. Ovaj bol u zivotu nisam osetila, kao da mi neko cupa jajnike na zivo, fuj, svega mi toliko me zabolelo. Vrtoglavica od jutros, i eto tako ti je to kod mene na danasnje prepodne, a za kasnije videcemo 
ali bih najradije malo sacekala kuci, istusirala se, depilirala pa tek onda da se uputim u porodiliste.