Kutak za trudnice

Citala sam vase pricice i bodrile su me da izdrzim svaki novi dan... Neverovatno koliko mi znacite.
Danas me pregledao moj dr i kaze, ovo je ok. Ides kuci!!! :-) :-) :-) ja u shoku. Uradili uz bebe ok i za 2 nedelje nazad.
Ali su mi rekli za 4-5 nedelja porodjaj! A ja bih bar 8!!! :mad: moramo se izboriti da izdrzimo :-)

Sto ste se utisale? Vikend???

Milice, pa to je negde oko 32. nedelje, zar ne? Nadam se da ćete izgurati i duže, ali i da bude tako, pa nije to tako strašno... Znaju oni šta rade. U svakom slučaju mislim na vas i nadam se da ćete dogurati do čarobne 36. nedelje. U svakom slučaju gledaj da se ne nerviraš koliko god možeš i ne možeš, sve za bekane. :cmok2:

o milice draga, budi sretna, izborila si se sa svim poteskocama za svoje bebe. :super:

ukoliko dr smatra da mogu vani za 4-5 sedmica, znaci da je ok. naravno super ako izdzite duze, sjeti se kroz sta sta ste sve prosli i ako treba i ranije neka ih, nisu ni prve ni zadnje.

bas mi je drago. mogu samo da zamislim koliko je tu trebalo hrabrosti, strpljenja i mirovanja. svaka ti cast. stvarno si zena zmaj!

Cao devojke. Drago mi je sto ste sve dobro, Milica je nas zmaj, tako da znam da ce sve biti ok ♥♥. Ja cu doziveti nervni slom ako ovim tempom nastavim, toliko stresnih situacija u poslednje vreme da jos ne shvatam kako izdrzavam? Vise sam za temu jadanja a ne da se jadam ovde :(!! Necu detalje. Nisam stigla ni da odem na ctg ove nedelje, u ponedeljak cu ako se ne porodim od muke do tada :):). Sada sam 38+3 po UZ ;). A da, inace imam dg sindrom karpalnog tunela od pre 20-tak dana, znaci desnu shaku, tj.prste jedva pokrecem pogotovu ujutru :( . Nisam jedina :( . Ima dosta trudnjaca sa ovim sindromom, nazalost. Mislim na vas ♥♥♥ i javljam sta se desava. Ljubim i cuvajte se ♥♥♥♥♥

zeno, prezivi li? :)

Meni je baš čudno kad trudnica uđe u deveti i kao, iznenadi se kad beba stigne. Mislim, tu je ,pitanje je trenutka kada će krenuti... A do Nikinog dolaska je baš malo ostalo, 5. je nedelja...
Insomnia, držim ti palčeve!!!!!!!

Drago mi je da ste sve dobro :). Milice, vidis li kako optimizam i zelja za dobrimm pobedjuju. Bicete vas troje super ♥;). Stevca nam je ko zmaj ;) ♥. Meni je termin 8 oktobra i dosao je i na mene red!!! Oj ha, jedva cekam :):). Sitno, sitno bogami..nemam kontrakcije za sada jos. Ali zato desnu shaku ne osecam, prsti su mi ukoceni, tj.zadnja 2 :(, ujutru i uvece najvise!! Nervira meee!! Volim vas ♥♥♥♥

Poslednja izmena:
Insomnia, uzeh telefon da vas pitam da li je nekonimao taj problem sa sakom. Ja vec 2 nedelje imam poprilicne bolove u zglobovima saka. Smenjuju se intenziteti. Ne znam sta je to ni kada ce proci :-)
Joj ne pitaj me nista, evo jedva kuckam :(. I meni je tako pocelo, od zgloba, pa se bol prosirio do prstiju, tj.cele shake. Nadam se da je to sindrom karpalnog tunela, zbog oticanja ruku, dosta trudnica ga ima. Ali jedan od znakova ovog sindroma je trnjenje shake, ali ja to nemam, meni se bas,bas ukoce zadnja 2 prsta,poceo i srednjak :), bez zezanja,nije shala! Frka mi ako mi se ne povuce ovaj bol i zamisli ostanu mi ovako ukoceni prsti posle porodjaja, joooj nee!! :( Nece valjda.

Pa magnezijum tome i sluzi.. ja sam pila donat u 5-6 mesecu medjutim voda je bljutava i ograniceno se pije. Pa sam presla na mivelu pa je i mm pio nismo vise kupovali minakvu.
E sad ne znam dal smeju one sumece sa mg?

Meni u bolnici sestre rekle da ne pijem prolom ni rosu nego samo donat. Pa ne mogu. Ako sam 27 nedelja pila prolom i rosu sumnjam da cu sada za jos par nedelja nesto promeniti sa donatom. A kuselu ne volim i ne kogu je piti 4L dnevno

joj ne pominjite mi vodu.

ja je zabrinjavajuce malo unosim. valjda je unesem kroz voce i caj pa mi se ne trazi ovako.

danas sam dobila lab nalaze. kks i urin smo napokon doveli opet u normalnu, cvekla radi svoje :klap:

sutra imamo uzv. jedva cekam da vidim bebu :)

insomnija, jel ti se ukoci saka pa popusti ili kako? ne kontam. a nisam ni cula za to.

Poslednja izmena:

Back