Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
Dobija se i sada taj paketić. Možda je malo oskudniji od toga šta si navela, ali bude sve šta je na papiru koji se dobije unutra. Ne sjećam se da sam vidjela mrežaste uloške, al dobiju se pelene, jednokratne i tetra, one male košuljice za bebe (ne mogu nazive nikako da zapamtim) i još neke bebi stvari, kremice, vlažne maramice, neko sredstvo za dezinfekciju, za higijenu, torba za bebine stvari sa podmetačem za presvlačenje.Za nadoknadu za nezaposlene porodilje nadležan je Grad, a ne Biro za zapošljlavanje, možda odatle zabuna... mislim da još stižeš da se prijaviš za istu, mislim da je rok oko mesec dana.
A BG bebi klub paketi su sadržali sve što je tebi i bebi potrebno za prvih par dana- sredstva za ličnu higijenu za mamu i bebu, pakovanje pelena, tetra i švedskih, dva, tri bodića, zeke, čarapice, kapice, portiklice,benkice, ćebence, torbu sa logom kluba, pavlovićevu ili neku sličnu kremu, mrežaste uloške. povidon jod..... Kako mi nije bila prva beba ja sam skoro sve to već imala, ali je bilo baš lepo I GRAD nije koštalo ništa pošto su se paketi obezbeđivali od donacija pravnih lica sa područja grada....
Ja sam posle kao dijete neko kad su me odvukli od bebe da bih prestala više da im smetam, raspakivala i razgledala: )