Laural, da. Uveli su mi terapiju 0.6 fraxiparin. Odem u dz, a ona mi kaze da njoj izvestaj GAKa nista ne znaci nego moram kod hematologa. Odem kod njega, on poludi, I kaze sta je joj vise misljenje od GAKa??? I to prof. Ali I on napise da je saglasan. .. sada opet moram kod nje u dz da mi I prepise terapiju. Inace mi je prepisala samo 7 kom. I to idem svaki dan u dz da primim
A ima li jos kakvih saveta? Za ishranu I sl? Sta smes a sta ne da jedes kad koristis fraksiparin? Mene je hematolog smracila pricom da mi je aspirin protect dozivotna terapija, msm, od nekog sam nasledila tu mutaciju, a meni su Bogu hvala, I babe I dede ziveli po 90 godina. Znaci, ima nesto I u nacinu zivota, ishrani, kretanju. Jbt, pocnem aspirin sa 36 godina....planiram da zivim bar 80
Pa nije aspirin bonbona da ga pijem 40 godina bez prestanka 
- - - - - - - - - -
A sto moras u dz? Mozda zato sto ih dobijas za dz....znam da zene koje kupuju daju sebi...ali to je verovatno preskupo za 10 meseci...

I teško mi pada sedenje na onim klupama i posle na stolicama u čekaonici u savetovalištu, boli me stomak posle toga ceo dan, a da stojim... od 5 pa do 9 i kusur... teško da mogu... 
), pa nazad uzbrdo peške... a iskreno i zato što je dao na papiru uput, tačnije uputstvo, za priv lab, a ja trenutno nisam baš oparena... da ne kažem - nemam bre sad.