Kutak za trudnice

Ata, da li si ti imala krvarenja na pocetku? Ja svaki drugi treci dan imam sukrvicu, ali sam danas popodne spavala I kako sam ustala nesto me zabolelo, kao grlic I krene krv. Kaze dr samo mirovanje :(:what:

Ne, ja nisam imala krvarenja.
Ti si zatrudnela VTO-metodom, ako ja nešto nisam pogrešno skopčala? Ja sam prirodno, treća trudnoća, blizanci su nas baš izenadili, planirali smo samo treće dete :lol: Ne znam koliko to baš može da se poredi. Bolje će ti objasniti neke od ovih ženica koje imaju iskustva sa VTO-om, kao što je Mali Čičak, na primer.
U svakom slučaju, slušaj šta ti dr priča, lezi, miruj i samo optimistično! :ok: Pozitivne misli i piči napred :ok:

Edit: Tj. treća trudnoća koju ću, bože zdravlja, izgurati do kraja. Bilo ih je više, ali ne bih o tome. U svakom slučaju, idi na redovne kontrole i slušaj dr-a, to je jedino što mogu da ti kažem u ovom trenutku.

Poslednja izmena:
evo moje tibice danas
26+2
10273556_1431365217113596_6102705599528795443_n.jpg

Ne, ja nisam imala krvarenja.
Ti si zatrudnela VTO-metodom, ako ja nešto nisam pogrešno skopčala? Ja sam prirodno, treća trudnoća, blizanci su nas baš izenadili, planirali smo samo treće dete :lol: Ne znam koliko to baš može da se poredi. Bolje će ti objasniti neke od ovih ženica koje imaju iskustva sa VTO-om, kao što je Mali Čičak, na primer.
U svakom slučaju, slušaj šta ti dr priča, lezi, miruj i samo optimistično! :ok: Pozitivne misli i piči napred :ok:

Edit: Tj. treća trudnoća koju ću, bože zdravlja, izgurati do kraja. Bilo ih je više, ali ne bih o tome. U svakom slučaju, idi na redovne kontrole i slušaj dr-a, to je jedino što mogu da ti kažem u ovom trenutku.

Jao kakvo iznenadjenje :) velika porodica :) Otici cu danas do fronta definitivno. Jeste da mi je stalo krvarenje, ali neka pogledaju. Hvala na savetima

ja sam mislila da ce mi biti veci stomak
jer su mi govorili da u drugoj, trecoj se i ranije poznaje i iskoci i bude veci jer kao materica se vwec sirila
ali jok
cak mi se cini i manji nego s V.

a tvoja tiba 2u1 je predivna ;)

Meni je otprilike bio ovoliki koliki je sad, kada sam krenula na porodjaj sa Stefanom, u 39-oj nedelji. :) Sudeći po tome, a i po tome kojom se brzinom širi, ima da budem kao tenk do kraja :lol:
Ne mogu sad da prebacim sliku, nešto me zeza blutut na telefonu, da vidš kako sam ručala juče... smejurija... mi nemamo trpezarijski sto, mali je prostor pa nemamo mesta, nego jedemo na malom stolu, onom za kafu u dnevnoj sobi, otprilike. I ja sedim na dvosedu, a iza mene 5 jastučića :fdlan: Ej, toliko sam se umorila dok sam skuvala supu, pire i ćuftice u sosu, da nisam mogla da sedim i jedem, od bola u ledjima skoro da su mi suze krenule. I onda je mm uzeo jastučiće i nagurao iza mene... ajd, kao bilo je malo manje neudobno, a bolelo je isto, ali šta ćeš, bar se trudi da mi bude dobro :heart:
Hoču da kažem - jeste bre lep ovako veliki stomak, ali ... koja je to robija, koliko te to ograničava u svakodnevici, koliko bole ledja... još malo... još tri meseca... :lol:

Poslednja izmena:
ja sam mislila da ce mi biti veci stomak
jer su mi govorili da u drugoj, trecoj se i ranije poznaje i iskoci i bude veci jer kao materica se vwec sirila
ali jok
cak mi se cini i manji nego s V.

a tvoja tiba 2u1 je predivna ;)

..to su bapske priche, bokice.. :)
..ja sam bila ista svaki put, po obimima i po kilogramima :)
samo sam sa jakshom vishe oticala pred kraj, ali to je verovatno zbog glupog GD-a..

- - - - - - - - - -

Meni je otprilike bio ovoliki koliki je sad, kada sam krenula na porodjaj sa Stefanom, u 39-oj nedelji. :) Sudeći po tome, a i po tome kojom se brzinom širi, ima da budem kao tenk do kraja :lol:
Ne mogu sad da prebacim sliku, nešto me zeza blutut na telefonu, da vidš kako sam ručala juče... smejurija... mi nemamo trpezarijski sto, mali je prostor pa nemamo mesta, nego jedemo na malom stolu, onom za kafu u dnevnoj sobi, otprilike. I ja sedim na dvosedu, a iza mene 5 jastučića :fdlan: Ej, toliko sam se umorila dok sam skuvala supu, pire i ćuftice u sosu, da nisam mogla da sedim i jedem, od bola u ledjima skoro da su mi suze krenule. I onda je mm uzeo jastučiće i nagurao iza mene... ajd, kao bilo je malo manje neudobno, a bolelo je isto, ali šta ćeš, bar se trudi da mi bude dobro :heart:
Hoču da kažem - jeste bre lep ovako veliki stomak, ali ... koja je to robija, koliko te to ograničava u svakodnevici, koliko bole ledja... još malo... još tri meseca... :lol:

..laktove na kolena, ata, pusti stomak da visi, a ne da lezi na tebi.. :cmok2:

kad smo kod tog gd
imala sam napad slatkog malo pre
spava mi se, vlajko je u sobi, cekam da ucvrsti pa da mu se pridrzuim i dok ja cekam to, smazala sam napolitanke, coko, celo pakovanje
ajde tesim se da nisam dugo ovako pojela nista slatko,
bas me nervira kad mi naidje tako neki dan da su mi oci zeljne svega i samo trpam u guzicu

kad smo kod tog gd
imala sam napad slatkog malo pre
spava mi se, vlajko je u sobi, cekam da ucvrsti pa da mu se pridrzuim i dok ja cekam to, smazala sam napolitanke, coko, celo pakovanje
ajde tesim se da nisam dugo ovako pojela nista slatko,
bas me nervira kad mi naidje tako neki dan da su mi oci zeljne svega i samo trpam u guzicu

To mi je najgore, kad prosto ne mogu da se obuzdam... jedino što me više nervira je kad vidim da nisam puno ugoijila, pa rešim da se "častim" jer sam bila dobra i onda smažem sve što mi se nađe u vidokrugu.... Ličim na pomahnitalog vuka, još da se klinci sakriju u orman i kao u priči....

- - - - - - - - - -

Inače, žmu je konačno odabrao ime za bebca i sad se mnoogo lakše diše i lepše priča sa stomakom...:srecna:

..i ja sam prvo pomislila da je guza.. :lol:

..euridika, ko vam stize, bata ili seka? :)
..i ko cheka kod kuce, kolika su ti dechica, znam samo da je najmladji oko dve godine?

Stiže nam bata, ime dobija po dedi, tatinom tati i trenutno je glavno pitanje da li će beba imati brkove kada se rodi, i kako će se sada zvati deda?
Kući čekaju dva brata, od 6 i 2 godine i seka od 4,5.... ne zna se ko se više raduje, mada nam je ostalo još dooosta....

Jao žene, mene je malo uFatila frkica :)
Pitam se kako ću da kupam bebu, ono preko ruke i to... sad mi to deluje kao... pa kao nemoguća misija, kao da to nikada nisam radila :neutral:
A kako se beše neguje ženska beba? Onaj sirasti maz, jel se to ispira kamilicom i gazom, ako se dobro sećam? :think: Ili je to samo jedna od priča koju sam čula, a radila drugačije? :think:

Auuuuu, posle dve bebe, moraću bre da tražim klipove na yuo trubi :dash:
Kaže mm da ne brinem, da je to kao vožnja bajsa ili kola, da se to ne zaboravlja. Kako se bre ne zaboravlja, kada sam sve zaboravila? :dash:

Jao, bre, a pupak?!?! :eek: Tj. pupkovi :)
Jel u Frontu stavljaju onu glupu štipaljku? Ono je užas, izvuče pupak skroz napolje, i dan-danas imam problema da Stefajlu očistim pupu :roll:
Jod i gaza, jel tako beše?
Vožnja bajsa, a? :dash:

Poslednja izmena:

Back