Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
Čičak u NS te obriju oni svakako...ja sam svoju miciku sve po ps-u obrijala mislila sam da sam odlično odradila,kad ono pre nego što su me stavili na indukciju: Aaaaaaaaaaaaaajmo žene na brijanje!..ja kažem: Meni ne treba,obrijala se kod kuće...sestra: Ajde vi mama samo opušteno sa nama....sestra: Vi kažete da ste se obrijali? Hm? Ja ipak moram da vas obrijem.
I taaaaaaaaaaaaaaaako. Poenta je u tome da sa prirodni porođaj moraš da budeš po sestrinim mišljenjjima u NS skroz glat,da prostiiiiiiiiiiiiiiite. Nešto su mi objašnjavali kao to je leglo svega i svačega što može da dovede do nekih infekcija beba pri prirodnom porođaju,pa da se to izbegne,oni uvek provere i obriju miciku onako kako treba. Hm.
I taaaaaaaaaaaaaaaako. Poenta je u tome da sa prirodni porođaj moraš da budeš po sestrinim mišljenjjima u NS skroz glat,da prostiiiiiiiiiiiiiiite. Nešto su mi objašnjavali kao to je leglo svega i svačega što može da dovede do nekih infekcija beba pri prirodnom porođaju,pa da se to izbegne,oni uvek provere i obriju miciku onako kako treba. Hm.