Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Postoje i privatna 
ali su cene, malo je reci sokantne

ali su cene, malo je reci sokantne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam nikom nista platila, a lezala sam i odrzavala trudnocu, bila na patologiji, porodila se prevremeno, dete mi bilo na intenzivi, i to sve u gradu koji nije moj, u bolnici u kojoj ne poznajem nikoga...
prema meni su svi bili fini, ljubazni, korektni, toliko se secam...
placanje mi nije bilo ni na kraj pameti, svako je placen za svoj posao i svako ga je na kraju i uradio kako treba
izasla iz bolnice nekako iznenda, pa se nismo setili ni kafu da kupimo bar sestrama npr... eto, a ispratili su me sa osmehom, dr sa intenzivne me zagrlila i poljubila, pozelela sve najbolje u zivotu, sestre isto, mahali mi i oni dole u prizemlju dok smo cekali bebicu
znaci, moze to i bez podmazivanja ikoga
uostalom otisla sam da se porodim, i dodjem jednog dana kuci sa bebicom
znam da mita i korupcije ima, ali sam i verovala da se dobro dobrim vraca i da postoje i da su u vecini oni koji rade svoj posao predano...
nisam ocekivala da mi iko ljubi tabane, maze pekmeza i leba, masira ledja.... jedan korektan odnos i to je sve.... to sam im ponudila, to sam dobila zauzvrat![]()
I ja za sve idem kod privatnika ali nazalost ne postoje ( bar ne kod nas) privatna porodilista pa sam bila prinudjena da idem u drzavno, za onih nekoliko dana tamo nagledala sam se raznih strahota i gluposti ...
ponavlja se test za hepatitis
ako nisi prelezala hep. u medjuvremenu- ne mora
ne traze na porodjaju, meni gin rekao da ne moram da radim
28.01. u 15:50, stigao moj mali princ Andrej3 ipo kila i 49 cm!
6.-7.02.Koliko ti je ostalo do termina Čičak?
28.01. u 15:50, stigao moj mali princ Andrej3 ipo kila i 49 cm!
Čičak, zašto kupuješ mrežaste gaćice i uloške?
To bi trerbalo da je potrebno samo kod prirodnog porođaja.
Čičak, zašto kupuješ mrežaste gaćice i uloške?
To bi trerbalo da je potrebno samo kod prirodnog porođaja.
??? sada si i mene bacila u razmisljanje, zar zene koje se porode cr nemaju ciklus posle porodjaja... ja sam se porodila prirodno pa ne znam ali kod nas dopustaju samo mrezaste uloske... a gace nikakve ( mogu se prosvercovati mrezaste ali posle vizite) cini mi se da je jedna zena u sobi pored moje koja se porodila cr govorila da joj te mrezaste drze zavoje...