Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Divno sile.
Volim kad cujem pohvale za nasa porodilista.

Volim kad cujem pohvale za nasa porodilista.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам ја појма имала како се крећу цене прегледа. Ја из личних разлога идем приватно и рачунам Београд, па је скупље него по Србији, зато сам била изненађена... Битно да је са тобом и бебама све ок, а за паре - па снаћићете се већ некако. Љубим вас :*To je kompletan test, ne samo laboratorija nego i UZ pregled.
Toliko je koliko je, kad nemam izbor onda nemam. Mogu ja da tražim ordinacije po Beogradu, ako je jeftinije, ali dok platim put dodje mi na isto.
kako ste stomaci?![]()
kozno venericne bolesti?
tamo valjda radis cervikalni i vaginalni bris...al moze i privatno naravno
e, treba brisove da uradim i dobila sam upput za nesto sto se zove - kozne bolesti, kao da tamo odradim...
meni to zvuci bas onako...bljaks, el ima neki lab da se to privatno odradi, jel radio neko?
U Dzordza Vasingtona?
Skroz su ok![]()
sad sam tek vidjela gdje je to
nista, otici cu u pon, fala ; )
Nadam se da će biti do 14 h jer tad idemo kod nje pa bi da joj odštampamMarge, kad budem na laptopu, okacicu.![]()
Ček, ček...ovde nema meso, znači meso ne može ?Pogledajte prilog 318306Pogledajte prilog 318307Pogledajte prilog 318308Pogledajte prilog 318309
MArge, ovo je ono što je meni Novka kačila,
ako me sećanje dobro služi, svaki ovaj tanjir sadrži 13 ugljenih hidrata, a po obroku ne treba da unese više od 26.
Naravno podrazumeva se da ima tri obroka i dve užine
![]()