ja pokusala patronaznu da pitam za mastitis- odmah okrenu kako ne treba negativno gledati, kako je mastitis izuzetno redak etc
cccc, ja kupila lanolin![]()
Bolje da ti je lepo objasnila nego sto se drzi stava "ma to je sve laganooo". Ja sam imala mastitis dvaput sa prvom cerom. Temperatura 40, grudi kamen, na kraju i bolnica 5 dana jer nisu bili sigurni da li je od grudi ili zbog materice. Grudi narafski. Uspela sam da vratim mleko, ne pitaj kako. Ono drugi put je bilo zbog preskocena dva obroka. Imam male grudi, uske kanale, a puno mleka.
Jexy, diiivno sto si videla ceru! Bzvz za gestacijski, ali gledaj pzitivno-neces se uprasiti
Ima da budes manekenka posle porodjaja 
Ja bila sinoc kod drugarice, trudna je treci put

Malo me utesila, oni su pokusavali 8 meseci...

), naravno radila je jako pazljivo tokom trudnoce. Na svu srecu sve je bilo ok. 
mislis da je CO2 koji ti kola kroz krv kao i manjak kiseonika mogu bolji da budu za bebu od lekova za astmu???...ne bih rekla....uostalom, ne slazem se ni sa tim da treba trpeti jake glavobolje kad postoji lek za to koji nije kontra indikovan u trudnoci....moguce da ce cickavoj trebati i drugi lekovi, pa nece valjda dozvoliti da joj se prehlada zakomplikuje????