Kutak za trudnice

i ja pijem ovaj oligovit, eto zaboravih jutros da ga popijem :( a bude mi muka kada ga uzmem. i jedem ovu cveklu isto, odvratna je ali sta cu. koliko pojedes te cvekle? meni je slika ok, ja to cisto reda radi, pojedem 1 kasiku dnevno.
sto se tice prepelicjih jaja, ja sam davala detetu kada je imao 4g.

Pa ja svaki ili svaki drugi pojedem to za veceru-jednu cveklu, jednu sargarepu i jednu jabuku, a oligovit popijem uvece pred spavanje pa mi ne bude muka, pitala sam u apoteci kazu nema veze u koje se vreme pije. Ja sam jako gadljiva ali pomislim da je to za moju mrvicu (koja sad ima 1100g :) ) i popijem ta dva jaja dobro umucena s medom ali odmah zalijem casom vode na iskap ;). I da ja kupujem samo jaja u kutiji od poznatog proizvodjaca koja imaju na sebi rok do kad se smeju jesti presna.

kad sam bila klinka, mama nam je busila jaje pa smo isisavali sadrzaj :lol:
probusi na spicu vecu rupicu a sa druge strane malecku i teraj
belance je bljutavo al zumance je ukusno
Види, ако је има, скоро увек салмонела се налази на површини љуске, зато мислим да је много боље разбити јаје у чашу и само га изврнеш, нема практично никакве шансе за заразу салмонелом.

:klap: za OK.. :heart:
..a za sloncheta - doshlo pa ce proci.. :)
..provali sneg napolju, doshlo bi i da nisi trudna.. :lol:
..jedi pametnije stvari kad mozesh , a pochasti se kad ti se chasti, zasluzila si.. :)

..i chuj, TEK 26. nedelja.. :D ..josh onoliko koliko je proshlo od testa do prvog ekspertskog i eto tebi malog chuda.. :heart:

Ja sam pocela da jedem kao slon :(
a tek sam 26 nedelja

Inace ko je pratio moj slucaj- bila sam na kontroli - sve je ok.

Cestitam neizrecivoj na "sincini"

Sto se tice vitamina ja pijem ogestan...

Ako ti je za utehu nisi jedina :zcepanje: i ja sam pocela da krkam kao sasava...non stop mi se nesto gricka :zper: :zper: :zper:
Samo smisljam sta bi spremala slatko i naravno spremim i onda mljac,mljac....:zcepanje:
Mada mi i slano dobro ide hihihihi....
Bravo za ``sve je ok`` ,to je bitno da je sve ok :)

Kada ti je termin nisam zapamtila ?:rumenko:

:bye:

:) evo i nas kod kuce....puno vas pozdravljam, dobro smo, muku mucimo sa dojenjem, ogromni smo, nosimo vec 62 odelca....stavila sam sliku kod beba....imala spinalnu, ako nekoga zanima, podelicu iskustvo....jos je sveze :D

Види, ако је има, скоро увек салмонела се налази на површини љуске, зато мислим да је много боље разбити јаје у чашу и само га изврнеш, нема практично никакве шансе за заразу салмонелом.

svaki put je oprala sa sundjerom i deterdzentom

- - - - - - - - - -

:) evo i nas kod kuce....puno vas pozdravljam, dobro smo, muku mucimo sa dojenjem, ogromni smo, nosimo vec 62 odelca....stavila sam sliku kod beba....imala spinalnu, ako nekoga zanima, podelicu iskustvo....jos je sveze :D

:) :heart:

Ako ti je za utehu nisi jedina :zcepanje: i ja sam pocela da krkam kao sasava...non stop mi se nesto gricka :zper: :zper: :zper:
Samo smisljam sta bi spremala slatko i naravno spremim i onda mljac,mljac....:zcepanje:
Mada mi i slano dobro ide hihihihi....
Bravo za ``sve je ok`` ,to je bitno da je sve ok :)

Kada ti je termin nisam zapamtila ?:rumenko:

:bye:

termin 18.06. a tebi?

Ja i dalje ne posustajem sa hranom, trudim se da jedem zdravo ali brate, jedem kao termit...

Mislim da mi je pocelo curkati mleko ali nisam jos 100% sigurna.

Neizreciva - zelim vam sve najlepse, da se sto pre sinhronizujete.

Poslednja izmena:
termin 18.06. a tebi?

Ja i dalje ne posustajem sa hranom, trudim se da jedem zdravo ali brate, jedem kao termit...

Mislim da mi je pocelo curkati mleko ali nisam jos 100% sigurna.

Neizreciva - zelim vam sve najlepse, da se sto pre sinhronizujete.

Meni je 22.06. ;)
I ja se trudim da jedem zdravo ali nekad neeema sanse da odolim recimo pitici sa jabukama iz meka ili recimo svemu i svacemu danas kod brata na svadbi i tako to hhhh :rumenka:
Nekad ne mogu da se suzdrzim,``oci su mi vece od stomaka`` hihihihiii....

:cmok2:

dobro jutro svima, neizrecivoj cestitam na sincini.
i ja sam pocela da jedem kao provaljena vec sad ako ti je za utehu lilava ja sam u 15 nedelji :(
trudim se da izbegavam, jedva cekam da stigne povrce i voce i lepse vreme da vise setam. pritisak mi je nizak ovih dana, vrti mi se u glavi najstrasnije. jutros mi je pritisak ok ali me glava rastura i i dalje mi se vrti.

dobro jutro svima, neizrecivoj cestitam na sincini.
i ja sam pocela da jedem kao provaljena vec sad ako ti je za utehu lilava ja sam u 15 nedelji :(
trudim se da izbegavam, jedva cekam da stigne povrce i voce i lepse vreme da vise setam. pritisak mi je nizak ovih dana, vrti mi se u glavi najstrasnije. jutros mi je pritisak ok ali me glava rastura i i dalje mi se vrti.

Ko ce docekati voce i povrce- ono pravo :(
Nezgodan period za trudnice.

Ja sam citav treci ili cetvrti mesec imala uzasne glavobolje, a inace sam zena koja nema pojma sta su glavobolje :p

Htedoh reci SPINALNA nas sve zanima, i bilo koja druga vrsta porodjaja.
Tako da, ko moze, hoce, ima potrebu neka pise.

Ja sam sljustila pola cetvrt ananasa sam :whistling:

Elem , sve mi ide na to da cu na kraju detetu ime dati na silu.

Spektar , nazovi, srpskih, zenskih imena je ocajan i ocajno kratak.

Za musko imam 5 iz rukava a za zensko ni jednu :(

Bas gledam ono fb takmicenje enci menci- sve same Sare, Une, Tare, Ive, Andjele, Jane....
Mnogo sam neurozna zbog imena, jer je ime obelezje koje nosis citavog zivota etc a ja ga nemam :besna:

Htedoh reci SPINALNA nas sve zanima, i bilo koja druga vrsta porodjaja.
Tako da, ko moze, hoce, ima potrebu neka pise.

Ja sam sljustila pola cetvrt ananasa sam :whistling:

Elem , sve mi ide na to da cu na kraju detetu ime dati na silu.

Spektar , nazovi, srpskih, zenskih imena je ocajan i ocajno kratak.

Za musko imam 5 iz rukava a za zensko ni jednu :(

Bas gledam ono fb takmicenje enci menci- sve same Sare, Une, Tare, Ive, Andjele, Jane....
Mnogo sam neurozna zbog imena, jer je ime obelezje koje nosis citavog zivota etc a ja ga nemam :besna:

jao imena, moja omiljena tema <3
a koja ti se otprilike svidjaju?
muska? i zenska?
msm cisto onako nabroj sta ti prvo padne na pamet :)

Vidis omiljena muska su mi Damijan i Danilo, a treba mi zensko :D

Ali da nije ultra moderno tj da nije od ovih pobrojanih i da ima vise od 4 slova :cool:

Razmisljam nesto da malo istrazim ruska imena ;)

Sad sam upravo procitala ime DEA. pa neko se bre zajebava sa tim detetom

Ali da nije ultra moderno tj da nije od ovih pobrojanih i da ima vise od 4 slova :cool:

ako zelis neko 'normalno' ime, da ne zvuci kao za kanarinca :D a priznajem, mnoga mi tako danas zvuce :))))
zenska, a da malo 'lice' na ruska, tamara, Natasa, natalija, ksenija, elena, katarina
msm, jesu u neku ruku i ruska i nasa :) eto nekog komrpomisa
ne zvuce cudno, ne deluju mi ni ultra moderna :)

- - - - - - - - - -

p.s. tamara mi je posebno lepo, bas pre neki dan razmisljam kako nisam skoro cula da je neko tako nazvao bebicu, bar ne u mojoj okolini.... a nije bas sad ni ime iz naftalina, npr....

za muska, danilo mi je ok, a damijan, ne znam, lepse mi bez tog "i", prosto damjan

Америчка агенција за дроге.
Тијана, Емилија, Ружица, Љиљана, Светлана, Даница, Јелена, Гордана, Ленка, Милена...
Узмеш црквени календар па бираш.

damijan-demijan? au ne znam bas zelis li takvo obelezje za dete :lol: ili mislis damjan? meni je to lepo ime. ali nije mi opcija za sada.

Америчка агенција за дроге.
Тијана, Емилија, Ружица, Љиљана, Светлана, Даница, Јелена, Гордана, Ленка, Милена...
Узмеш црквени календар па бираш.
danke danke. :lol: tijana ima more jedno. emilija je lepo ime. ja sam pronasla ime tada koje je dosta neobicno od tadej. e sad ne znam meni se bas svidjaju ta zenska troslovna imena. mia npr. elena mi je lepo ali se muzu ne svidja. na kraju moracu izabrati neko obicno srpsko ime da mi ne strci pored ova dva moja pilica koji imaju takva imena. da se samo ja pitam devojcica bi bil viktorija.
a sto se tice muskih imena vuk.

Back