Lilava
Aktivan član
- Poruka
- 1.276
Zvezdana 
Ali avaj, mm grobarcina nece da cuje

Ali avaj, mm grobarcina nece da cuje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja jesamE pa bas vam hvala
niste procitale recenicu posle imena!!!
Imam napade vrucine, uff
E pa bas vam hvala
niste procitale recenicu posle imena!!!
Imam napade vrucine, uff
ma sta tri cetiri nedelje..pa ebiga, lepo je..
..uceni ga, Partizanka ili Zvezdana
..a za vrucinu - navikavaj se, posle porodjaja cesh jedno 3-4- nedelje imati priliku da osetish kako je onima u klimaksu sa valunzima..
..shto nije bash divna stvar na +30C ali shta cesh....prodje i to..
![]()
ja jesam
nego, od kada se to ON pita za ime![]()
hehe
kaze moja mama lepo : njegovo prezime, ti dajes imei kraj
![]()
ma sta tri cetiri nedelje
ja te valunge imam i sada
majke mi
znojim se ko krava
po ovom vremenu
sta ce biti na leto tek, kuku
ma strasno..boki, razdelih sve reputacije (shto mi se inache deshava jednom godishnje koliko pameti ima po forumu)
ali avatar ti je najlepshi do sada, a chini mi se neshto da ce svaki sledeci biti josh lepshi..
- - - - - - - - - -
..mene je toliko otprilike drzalo..![]()
ma strasno
ja sam inace uvek bila od onih koji se kuvaju i zimi
a sada
po ceo dan majca kratkih tukava il potkosulja
ako obucem nesto dugih rukava, sva se unezverim za 5 minuta, gorim
Ja sam nekako u startu bila za epidural jer sam oduvek imala jako bolne menstruacije od kojih sam padala u nesvest. Uvek sam se pitala sta ako se onesvestim u toku porodjaja, hocu li imati dovoljno snage da izdrzim do kraja...Sama pomisao na epidural mi se cinila kao ok resenje. I sama sam se iznenadila kad mi dr i to jedan od cenjenijih nije dao zeleno svetlo jer smatra da mogu potpuno prirodno da se porodim. Kaze on, sve je u glavi, ako dodjes u porodiliste psihicki spremna i znas zbog cega si dosla izdrzaces, nije to nista strasno. Samo i ja se pitam koliko ce to biti prirodan porodjaj, kad ce mi ga zakazati onda kad je on dezuran. Znaci indukcija mi ne gine![]()
pa prirodan, s indukcijomJa sam nekako u startu bila za epidural jer sam oduvek imala jako bolne menstruacije od kojih sam padala u nesvest. Uvek sam se pitala sta ako se onesvestim u toku porodjaja, hocu li imati dovoljno snage da izdrzim do kraja...Sama pomisao na epidural mi se cinila kao ok resenje. I sama sam se iznenadila kad mi dr i to jedan od cenjenijih nije dao zeleno svetlo jer smatra da mogu potpuno prirodno da se porodim. Kaze on, sve je u glavi, ako dodjes u porodiliste psihicki spremna i znas zbog cega si dosla izdrzaces, nije to nista strasno. Samo i ja se pitam koliko ce to biti prirodan porodjaj, kad ce mi ga zakazati onda kad je on dezuran. Znaci indukcija mi ne gine![]()