Kutak za trudnice

Ja sam se jako ugojila. Doduse lose se hranim.
Bas se i osecam teze... a i nista ne mogu da obucem... :aha:

Mali Cicak, frizider pod katanac:zcepanje: Salim se ja, jeste bitno da se zdravo hranis, ali mi sta da radimo kad se nama bas jede sve ono nezdravo. Bitno je da beba dobro napreduje. Ja sam sad 23 nedelja i ugojila sam se 6kg. Kad sam pitala dr jel to ok kaze da jeste i da se moram cuvati zbog pritiska da se ne ugojim previse, pogotovo dve bebe. a, ko bi ga znao sta je njima previse, dovoljno... Nek si ti dobra! :kiss::kiss:

- - - - - - - - - -

Ја била данас на контроли. Дванаеста недеља. Бебац лепо напредује. А ја успела да смршам један килограм, јееј :)

Bravo za bebana!!! :klap::klap: I za dobru liniju :zcepanje::zcepanje:

ja se hranila manje vise odlicno do pre 3 nedelje :rumenko:
sad sam kad bas treba da jedem zdravo,pocela da zabusavam
navaljujem na slatkise
kuvano ne jedem svaki dan nego fazon 4 puta ili 3 nedeljno....
jedino sto sam skocila na mandarine ko fanatik,tako da cu verovatno dobiti narandzastu boju ko prosle jeseni
desava se da ne veceram ili ne doruckujem :roll:

uzela sam rezultate krvne slike,leukociti mi poviseni,presla mi pneumokoka od Irine....a rezistentno djubre na skoro sve lekove....mada mi ne daje neke simptome....al se plasim da se ne spusti na bronhije ili pluca,mamicu joj....moram kod dr danas :roll: nesto me taj dom zdravlja non stop proganja

a kreatinin mi je snizen za 8 :eek:
i to moram da vidim kako i zasto
znam da u trudnoci moze da bude snizen...a kad je povisen ne valja

Pa to znaci da si samo 3 u plusu, u odnosu na pre trudnoce. A za ostalo videces sta ce lekar da ti kaze

da al sam pre trudnoce bila u plusu 9 :lol:
misim u odnosu na staru kilazu

- - - - - - - - - -

pa sad ulazimo u 31.
isti nam je termin 22.decembar
samo sto cu ja ranije sigurno, zbog carskog

i u bolnici sad kad sam bila, sve cimerke mi bile sa terminom 22.12
ima da bude strelceva koliko hoces

ne mora da znaci,ja izbacujem utrogestan cim udjem u deveti a buduci da mi je grlic kilav,verovatno ce vrlo brzo da krene

da al sam pre trudnoce bila u plusu 9 :lol:
misim u odnosu na staru kilazu

- - - - - - - - - -

ne mora da znaci,ja izbacujem utrogestan cim udjem u deveti a buduci da mi je grlic kilav,verovatno ce vrlo brzo da krene

Opet nije lose za sada. Tih +9 pa jbg ima nas jos ...
Meni sa malom isto grlic kilav celu trudnocu bio i na kraju se porodila 4 dana pre termina

mi smo uspeli da se dogovorimo, napokon
bice Miljana :heart:
odustali smo od Milijana jer nam je predugacko uz Ivan, a imamo i Janu i Milu u blizoj familiji

a ako se ispostavi da je ipak sakriloo pishu, onda Milos

u stvari, znacu pol sledeci put kad odem na kontrolu u bolnicu, dobicu rezultate kariotipa od ove kordo sto su mi radili sad

pa onomad smo i mi imali plan A : poshto su me ubedili da nosim devojchicu, pa je onda plan B stupio na snagu kad sam dobila nalaze amniocenteze : zdrav mushki kariotip ... ahhhaahahaaa :zcepanje:... pa smo sa Viole preshli na Armina ...:heart: ... ko bi reko da je to bilo skoro pre dve ipo godine :eek::lol:

mnogo lepo ime Miljana :klap:

Back