jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
meni rece koleginica pre neki dan da ne smem da jedem brusnicu i pijem caj od nje u trudnoci,
jer kao ima neke otrove koji stete bebi, to je njoj navodno rekla njena dr
kazem navodno, jer price od te moje koleginice nisu bas, kako da se izrazim, pa ne piju vodu
u prvoj trudnoci mi je rekla od voca smem da jedem pola pomorandze nedeljno, zbog secera
a ja u petak radila test, a par dana pre toga svaki dan na posao nosila brusnicu, dala nam jedna svekrvina drugarica, njoj cera poslala iz Amerike, pakovanje neko od par kg
i ja sipam sebi u kutiju plasticnu i to nosila na posao za uzinu....
tako da sam par dana jela brusnicu kao prase...sta sad
jer kao ima neke otrove koji stete bebi, to je njoj navodno rekla njena dr
kazem navodno, jer price od te moje koleginice nisu bas, kako da se izrazim, pa ne piju vodu
u prvoj trudnoci mi je rekla od voca smem da jedem pola pomorandze nedeljno, zbog secera
a ja u petak radila test, a par dana pre toga svaki dan na posao nosila brusnicu, dala nam jedna svekrvina drugarica, njoj cera poslala iz Amerike, pakovanje neko od par kg
i ja sipam sebi u kutiju plasticnu i to nosila na posao za uzinu....
tako da sam par dana jela brusnicu kao prase...sta sad
ma ispada da se nista ne sme jesti...a opet, kod urinarnih infekcija bas se preporucuje brusnica...uva se ne sme ali brusnica je pozeljna...
ili je zbog brusnice tako aktivan
?
koji mi bas nije nesto po ukusu a zimi sam caj. Eto po savetovanju ginekologa i urologa jer kao brusnica (sokic,caj,tabletice ,suve za grickanje)pomazu kod urinalnih infekcija a i da nedode do istih ,i stvarno nisam u trudnoci imala nikakvih problema sa tim a godinama sam se mucila
sa kojekakvim bakterijama,infekcijama,upalama.....
prepoznah malenog... hvala draga 

bar su meni lekari tako rekli kad sam imala tih problema sa kasljanjem pocetkom trudnoce .... napravi karamel to je super i procice te