napisite mi kako da saljem poruku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle, prošao ekspertski, 12+4 sam, odradila dabl, sve oke. Nalaze mu nosim u ponedeljak pa da vidimo šta dalje.
Čekam iduću kontrolu da utvrdimo pol, sad nismo uspeli da vidimo pošto se životinjica samo koprca i mrda, maše i rukama i nogama)))
Dakle, prošao ekspertski, 12+4 sam, odradila dabl, sve oke. Nalaze mu nosim u ponedeljak pa da vidimo šta dalje.
Čekam iduću kontrolu da utvrdimo pol, sad nismo uspeli da vidimo pošto se životinjica samo koprca i mrda, maše i rukama i nogama)))
Hvala vam puno na željicama.
Super se osećam, najzad nisam kao zombi, ceo prvi trimestar sam prekunjala i prespavala, jedva sam i jela.
Bokac, nema ništa od našeg piva još neko vreme, hehe.
Afro, nije mi suštinski bitno, ali zaista se ne bih bunila![]()
Hvala vam puno na željicama.
Super se osećam, najzad nisam kao zombi, ceo prvi trimestar sam prekunjala i prespavala, jedva sam i jela.
Bokac, nema ništa od našeg piva još neko vreme, hehe.
Afro, nije mi suštinski bitno, ali zaista se ne bih bunila![]()
I ovdje salju na ac sve redom iznad 35.
Ali je tebi dabl ok tako da opusteno
I ja bih def privatno odradila ac kad bi trebala jer bi me smorilo toliko cekanje jbt
Mi smo danas 19+0
U pola 5 imam uzv pa se danam da ce nam reci i pol![]()
Kako je prošlo?
Je l znate nešto novo?![]()