Mali suncokret
Zainteresovan član
- Poruka
- 490
Termin mi je 14.04. a on je rekao ako sve bude ok da bi me poradjao 09.04. E sad, posto se cini da cu ranije, onda to i ne bi bilo veliko odstupanje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sledeci put dolazim u porodiliste kad kontrakcije budu na 2 minuta, pre toga nikako
Ne zanima me nista unapred i zakazan porodja..tacno znam da bih 10 puta bolje prosla da sam sacekala da krene lepo prirodno..
Ali naravno ako nesto nije u redu, onda bolje poradjati i ranije nego rizikovati..mada kod mene bilo sve ok, to ova dr nije normalna, bezveze me zadrzala..
U svakom slucaju, epidural i dalje svi zivi hvale, i vecina ima odlicno iskustvo, ti kuliras a ova pored vristi, ali ja ga za sledeci porodjaj necu uzimati, rekla sam. Pa makar se i pokajala posle, ali tako sam odlucila.
Jedino ne znam da li bih prezivela da me siju na zivo..i da li to uopste rade..tu bih verovatno umirala od bolova..tako da mi je epidural tu dobro dosao.
jao, ja nemam herca da odgledam snimak,
otvorila sam, videla zenine bradavice i zatvorila
dok nisam ostala trudna bila sam za prirodan porodjaj, sada bih samo da sve prespavam
zar ne tvrde da rana brze zaraste od prirodnog pucanja nego epizitomija?
razlog da se uradi epiziotomija je bas ta da bi rana brzo zarasla....kad zena sama pukne rana bude nepravilna, tesko ju je usiti, cesce se zagnoji i duze zarasta....
u mom slucaju, nije tacno
al sa druge strane, nekom je bolje...i ne popucaju svi isto
mada je mene sestra u bolnici jos u sedmom mesecu upozorila da kad puca, puca od vagine ka guzi i bolje je da seku jer oni seku u stranu a ne ka guzi
ja sam planirala da im ne dam da seku
a na kraju oni sami nisu isekli jer su bili neodlucni
dosta sam popucala...usivao mi je i misice i kozu i sve
skroz do guze
sledeci put ih teram da seku![]()
na tv-u bila neka britanska emisija gde su rekli da brze zarasta pucanje od secenog, ja stvarno ne znam...
ali su mi prijateljice pricale da preko ne rade epizitomije preventivno kao ovde svakoj zeni
eto, kako ne mozes biti pametan, seci ili ne seci
sve je popularnije i poradjanje kod kuce, mm mi je na to rekao da ce biti na poslu 24h dnevno![]()
na tv-u bila neka britanska emisija gde su rekli da brze zarasta pucanje od secenog, ja stvarno ne znam...
ali su mi prijateljice pricale da preko ne rade epizitomije preventivno kao ovde svakoj zeni
eto, kako ne mozes biti pametan, seci ili ne seci
sve je popularnije i poradjanje kod kuce, mm mi je na to rekao da ce biti na poslu 24h dnevno![]()
iskreno da ti kazem usivena sam ko stara krpa
i dan danas ima jedan deo koji je zategnut jer je gospodina verovatno mrzelo da usiva po liniji nego je to tako uhvatio i zategao i sad imam problem sa tim....negde na sredini medjice
unakazio mi je miciku (sto kaze suki)
i dan danas ima jedan deo koji je zategnut jer je gospodina verovatno mrzelo da usiva po liniji nego je to tako uhvatio i zategao i sad imam problem sa tim....negde na sredini medjice
Samo mi je ovo trebalo pred porodjaj...
Kako je on prihvatio bebu?
i u svakoj fazi imas na sta da se zalis....ja sam sad u fazonu, ebo carski rez, a sto bole ledja od nosanjaaaaaaaaa
![]()